Blog

23
avg

Iskoristite ITAcademy last minute ponudu i krenite na put do odlično plaćenog posla

Da li ste i vi među onima koji jure last minute ponude turističkih agencija kako bi uz ogromne popuste letovali na što atraktivnijim destinacijama? E pa, ovih dana se pojavila još jedna fantastična last minute ponuda, koja vam može omogućiti da nikada više ne razmišljate o tome koliko zarađujete, gde ćete putovati ili čak živeti i raditi!





16
jun

ITAcademy vam za svoj rođendan poklanja 40% popusta na upis

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja čak 40% popusta na cenu upisa, a svi koji se prijave do 20. juna dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.


09
feb

Znanja i veštine koje će vam pomoći da promenite ili unapredite svoju karijeru

U vremenu kada na tržištu postoji mnoštvo obuka, kurseva i škola nameće se pitanje gde učiti i šta je to što će nam doneti najviše benefita u poslu kojim se bavimo (ili želimo da se bavimo). Kao odgovor na ovo pitanje nastao je sajt Kursevi.com, koji predstavlja jedinstvenu bazu svih vrsta obuka u našoj zemlji i omogućava da na jednom mestu pogledate sveobuhvatnu i uvek ažurnu ponudu, kontaktirate sa organizatorima i upišete obuku koju želite.


20
mar

ŠTA (NA)UČITI KOD KUĆE?

Kada dođete u situaciju da ne možete slobodno da se krećete, da idete u školu, na predavanja, u biblioteku radi učenja, na posao, pomislili biste da ste onemogućeni za dalji što obrazovni, što poslovni napredak. U ovim trenucima je veoma bitno ne klonuti duhom, već naći načina da se iz svake situacije izvuče samo ono što je dobro.


22
okt

VIDEO: Strategija uspešnog dana

Ovaj jednočasovni video otkriće ti zašto uobičajeno upravljanje vremenom (ili time management) nije dovoljno da bi se osećali dobro i nakon napornog dana.