Serviseri

Još se nije pojavio tehnički uređaj koji se nikad nije pokvario, zbog čega za svaki proizvod postoje serviseri. Oni se bave ne samo popravkom već i preventivnim aktivnostima, tj. redovnim održavanjem. Pojedine mašine, poput klima-uređaja, zahtevaju redovno održavanje kako bi efikasno radile. Na taj način se izbegavaju veći kvarovi i produžava rok trajanja uređaja. Ipak, nekada ni to nije dovoljno pa dolazi do kvarova, koje je uglavnom potrebno što pre rešiti. 

Posao servisera često podrazumeva „izlazak na teren”, tj. dolazak na lokaciju gde se nalazi pokvareni uređaj. U tim slučajevima se najčešće radi o beloj tehnici (veš-mašine, frižideri, zamrzivači, mašine za pranje suđa itd.), koja je kabasta i teško prenosiva. Tada do izražaja dolazi još jedna važna osobina dobrog servisera, a to je komunikativnost. 

Naime, pored ljubaznosti prema klijentu, potrebno je saznati tačno šta nije u redu sa uređajem i pritom dogovoriti dolazak, ali i cenu usluge. Ljubaznost i profesionalnost se višestruko isplate jer ljudi imaju običaj da se drže jednog majstora kojim su zadovoljni i rado ga preporučuju prijateljima. 


Novi kursevi na sajtu

Uskoro počinju

2000 din Onlajn šivenje paspul trake
za 3 dana
2000 din Onlajn šivenje poruba
za 3 dana
27000 din Kurs Obućar
za 3 dana
2000 din Onlajn šivenje cibzara
za 9 dana
2000 din Onlajn štepanje
za 9 dana
6000 din Online hobi šivenje
za 10 dana
18000 din Obuka za depilaciju
za 16 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu


Prikaži sve koji su na popustu