Sport i rekreacija

Moderan način života donosi mnoge beneficije, ali u isto vreme i otežava vođenje zdravog života. Zbog toga se javila potreba za fitnesom i rekreativnim treniranjem sporta kako bi se maksimalno iskoristilo ograničeno slobodno vreme. S obzirom na brojne dnevne obaveze, potrebno je veoma dobro isplanirati fizičke aktivnosti, a to je posao za fitnes-instruktore, personalne trenere u teretani i druge profesije.

 

Da bi se neko bavio ovim poslom, potrebno je da ume da prepozna potrebe svakog pojedinca, da razume nečije fizičke limite, kao i da zna kako funkcioniše telo kako bi se izbegle povrede i ostvarili željeni ciljevi. To je naročito važno pri većoj posvećenosti sportu, kada sportski trener treba uz pomoć svog tima da brine o fizičkoj spremi i napretku sportista. 

 

To podrazumeva osmišljavanje treninga i priprema, rad na razvoju specifičnih veština, kako fizičkih tako i psihičkih. Reč je o poslu koji traži posvećenost, konstantno usavršavanje i ozbiljan pristup bez obzira na to da li je reč o radu sa profesionalcima ili rekreativcima. 
Istaknuti kurseviNovi kursevi na sajtu

Uskoro počinju

18000 din Obuka za depilaciju
za 2 dana
21000 din Kurs za šminku
za 6 dana
16000 din Provera znanja - zanati
za 6 dana
13000 din Kurs za depilaciju
za 6 dana
2000 din Onlajn šivenje poruba
za 7 dana
27000 din Kurs Obućar
za 7 dana
2000 din Onlajn štepanje
za 8 dana
6000 din Online hobi šivenje
za 9 dana
2000 din Onlajn šivenje paspul trake
za 9 dana
2000 din Onlajn šivenje cibzara
za 15 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu


Prikaži sve koji su na popustu