Škole stranih jezika u Novom Sadu

Da li ste znali da je za uspeh u životu znanje jezika jedna od najvažnijih stavki? Ne propustite priliku da napredujete u karijeri, studirate u inostranstvu ili jednostavno uživate u putovanjima savladavanjem nekog od svetskih jezika! 

Znanje stranih jezika je posebno važno ako želite da radite u nekoj od brojnih marketinških agencija i IT kompanija koje uspešno posluju u Novom Sadu. Kako većina ovih firmi sarađuje sa strancima, jedan od uslova za angažman je svakako znanje stranih jezika. Naravno, tu su i freelance opcije rada za strance. Ako planirate školovanje u inostranstvu, kurs stranog jezika će vam pomoći da usavršite svoje znanje i sa lakoćom položite međunarodne jezičke ispite za dobijanje sertifikata.

Škole stranih jezika u Novom Sadu će vam pomoći da budete još uspešniji

Da biste naučili neki jezik, ne morate da idete u inostranstvo. Štaviše, ne morate da idete ni dalje od centra grada! Izaberite kurs engleskog, nemačkog ili nekog drugog svetskog jezika u školama stranih jezika u Novom Sadu koje nastavu organizuju u svojim prostorijama ili online. 

Naime, škole jezika nude dve varijante pohađanja nastave, kako biste što bolje organizovali svoje vreme. I dok je tradicionalna nastava u učionici i dalje popularna, školovanje putem interneta je sve zastupljenije. Znanje koje se prenosi je isto, s tim da praćenje nastave na daljinu pre svega štedi vreme. 

Dok kod tradicionalnog pristupa lekcije pratite iz učionice u školi jezika, u online varijanti predavanja možete da se nalazite u kući, Dunavskom parku ili na Petrovaradinu. Važno je samo da imate uređaj putem kog ćete pratiti nastavu (laptop, tablet ili telefon) i pristup internetu. Za šta god da se opredelite, nakon završetka kursa, imate mogućnost da polažete test za dobijanje međunarodno priznatog sertifikata. U većini slučajeva reč je o potvrdama koje su u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFR standard), koji definiše tri nivoa znanja nekog jezika:

  • Početni nivo A (sa podnivoima A1 i A2),
  • Srednji nivo B (sa podnivoima B1 i B2),
  • Napredni nivo C (sa podnivoima C1 i C2).

Odaberite kurs i započnite sa učenjem stranog jezika već danas

Često se kaže da je kod učenja stranih jezika najteži početak. Mnogi već na samom startu odustaju jer smatraju da nemaju vremena ili pak ne znaju koji kurs jezika da odaberu. Sve nedoumice ćete lako rešiti čim se odlučite za neku od škola stranih jezika u Novom Sadu. U velikom broju slučajeva prvi čas je besplatan, kako biste se uverili da ste doneli najbolju obuku za sebe. Pri upisu, na raspolaganju ćete imati nekoliko vrsta kurseva:

  • Kurs stranog jezika za početnike – Ako nemate nikakvo predznanje, krenite od samog početka, učeći osnove novog jezika.
  • Konverzacijski kurs stranog jezika – Usavršite najčešće fraze kako biste se lako snašli u svakodnevnim situacijama u inostranstvu.
  • Poslovni kurs stranog jezika – Savladajte usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju kako biste osigurali uspešnu poslovnu saradnju.
  • Specijalistički kurs stranog jezika – Usavršite svoja znanja kako biste mogli da pratite nastavu na stranom jeziku ili da razumete specifičan rečnik određene profesije (lekara, inženjera, bankara i sl.).
  • Kursevi stranih jezika za decu – Dokazano je da mališani najbrže i najlakše uče strane jezike, zbog čega je dobra odluka da od malih nogu krenu u školu jezika.
  • Intenzivni kurs stranih jezika – Ako želite da za kratko vreme naučite neki jezik, upišite ubrzani kurs gde se časovi održavaju svaki dan. 

Nakon što ste odabrali jezik koji želite da učite, odgovarajući kurs i način praćenja nastave, ostaje vam samo da odlučite koliko vremena želite da posvetite obuci. Škole stranih jezika u Novom Sadu nude kurseve različitog trajanja, pa tako možete da se odlučite za brze kurseve koji traju nekoliko nedelja do temeljnog učenja u trajanju od više meseci.

Odaberite jedan od najboljih kurseva stranih jezika u Novom Sadu i krenite već danas sa stručnim usavršavanjem!

Organizatori

Zanatsko obrazovni centar ADŽIJA