Auto struka

Svako domaćinstvo ima bar jedan automobil koji zahteva redovno održavanje, a često i popravke. Kako ne postoji automobil koji se nikad nije pokvario, isprljao ili ogrebao, potreba za profesionalcima koji se bave negom automobila je već decenijama izuzetno velika. Stručnost je još više dobila na važnosti sa razvojem tehnologija koje se ugrađuju u vozila, pa se sada traži dobro poznavanje računarske opreme i pripadajućih programa. 

 

Auto-industrija je toliko razvijena da su mnogi majstori specijalizovani za određenu oblast rada, tj. deo kola. Ovakvo usmeravanje je izuzetno važno zato što su delovi modernih vozila izuzetno sofisticirani. To znači da je za održavanje znanja potrebno neprestano praćenje razvoja tehnologija i usavršavanje u skladu sa trendovima. 

 

Zbog toga auto-servisi imaju po pravilu više zaposlenih, od automehaničara, preko električara, limara i stručnjaka za klima-uređaje, pa sve do dijagnostičara. Trend stručnog usavršavanja dobija još više na značaju kada se uzme u obzir razvoj smart električnih automobila. Oni sa sobom donose nove tehnologije koje će moći da isprate samo oni koji su spremni da se konstantno usavršavaju.


Novi kursevi na sajtu

Uskoro počinju

6000 din Online hobi šivenje
za 2 dana
2000 din Onlajn štepanje
za 2 dana
2000 din Onlajn šivenje cibzara
za 2 dana
21000 din Kurs za šminku
za 2 dana
13000 din Kurs za depilaciju
za 2 dana
16000 din Provera znanja - zanati
za 2 dana
27000 din Kurs Obućar
za 3 dana
2000 din Onlajn šivenje paspul trake
za 3 dana
18000 din Obuka za depilaciju
za 4 dana
2000 din Onlajn šivenje poruba
za 18 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu


Prikaži sve koji su na popustu