Edukacija za decu

Odrastanje je veoma važan period kada se najviše uči. Zato je važno decu usmeravati ka pravim vrednostima kako bi na vreme stekla znanja koja će im pomoći u životu. Za početak, dete se upoznaje sa novim veštinama kroz igru, pa nije ni svesno da je tako naučilo strani jezik ili da čita i piše. S obzirom na specifične potrebe i uslove rada, edukacija za decu podrazumeva učenje na zabavan način. 

 

Dok se upoznaje sa raznim oblastima, dete će steći afinitet prema nekima od njih, što se kasnije može pretvoriti u uspešnu karijeru. Naravno, ne znači da će dete koje voli da crta biti vrhunski slikar, već se govori o umetničkom potencijalu koji treba ohrabrivati. Za rad sa decom su potrebni velika doza strpljenja, umeće prenošenja znanja, komunikativnost, ali i poznavanje osnova pedagogije i metoda rada. 

 

Pored poznavanja rada sa decom, potrebno je posedovati i specifična znanja koja se prenose deci (npr. engleski jezik, karate, muzičko obrazovanje itd.). Kombinovanjem ovih znanja moguće je uspešno raditi sa decom i pomoći im da otkriju, nauče i zavole nove stvari. 


Trenutno ne postoje aktivni kursevi u ovoj kategoriji. Pogledajte druge kurseve u ponudi
Istaknuti kurseviNovi kursevi na sajtu

5000 din Škola Zapadne Astrologije
Dodat pre 10 meseci:
5000 din Dopisni Kurs Natalne Astrologije
Dodat pre 8 dana:
2400 din Kurs za dekupaž - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:
8500 din Kurs crtanja i slikanja - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:
1500 din Adžijin hor - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:

Uskoro počinju

15000 din Stari zanati - grnčar
za 6 dana
1500 din Adžijin hor - za sve uzraste
za 10 dana
5000 din Škola Zapadne Astrologije
za 29 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu