Team building

Team building predstavlja skup „slobodnih” aktivnosti koje kompanije sprovode kako bi unapredile komunikaciju među zaposlenima, kao i njihovu individualnu i timsku produktivnost. Da bi se to postiglo, osmišljavaju se razne aktivnosti, poput zajedničkih putovanja (splavarenje, planinarenje, odlazak na more i slično), sportskih takmičenja, izlazaka itd. 

 

Kompanije očekuju da premeštanjem zaposlenih iz radnog okruženja zaposlenima omoguće da se bolje upoznaju i steknu međusobno poverenje, zbog čega će posle bolje i efikasnije da rade. U idealnim uslovima efekat aktivnosti će biti dugoročan, a zadovoljstvo radnika višestruko unapređeno.

 

Za uspeh team buildinga važno je dobro planiranje i originalna ideja koja će zainteresovati zaposlene da izađu iz zone komfora. Tim poslom se bave profesionalci koji osmišljavaju događaje (najčešće u okviru event agencija). Interesantno je da za ovaj posao nije potrebno veliko predznanje, već pre svega maštovitost, organizovanost i razumevanje specifičnih potreba klijenta. Ukoliko se poseduje talenat, u nekim slučajevima se mogu vrlo brzo naučiti osnove neophodne za organizovanje izuzetnih kompanijskih druženja.


Trenutno ne postoje aktivni kursevi u ovoj kategoriji. Pogledajte druge kurseve u ponudi
Istaknuti kurseviNovi kursevi na sajtu

5000 din Škola Zapadne Astrologije
Dodat pre 10 meseci:
5000 din Dopisni Kurs Natalne Astrologije
Dodat pre 8 dana:
2400 din Kurs za dekupaž - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:
8500 din Kurs crtanja i slikanja - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:
1500 din Adžijin hor - za sve uzraste
Dodat pre 8 meseci:

Uskoro počinju

15000 din Stari zanati - grnčar
za 6 dana
1500 din Adžijin hor - za sve uzraste
za 10 dana
5000 din Škola Zapadne Astrologije
za 29 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu