Škole stranih jezika u Pančevu

Poznavanje stranih jezika jedan je od preduslova za uspešnu karijeru, školovanje i ispunjen život. Stečeno znanje olakšava dobijanje boljeg posla, a i na privatnom planu ćete imati brojne pogodnosti. Kada znate jezik, putovanja su zanimljivija, a kulturni život bogatiji, a to su već dovoljni razlozi za učenje stranog jezika!

Poznavanje drugih jezika otvara brojne pogodnosti koje direktno utiču na kvalitet života. Tako možete odlično da zarađujete radeći od kuće za stranog klijenta, ali i da istovremeno uživate u svim prednostima mirnog života u Pančevu. Čak i rad u nekoj kompaniji nije prepreka s obzirom na to da ste dobro povezani sa Beogradom. Ipak, da biste to postigli, jedan od preduslova je dobro poznavanje stranog jezika. 

Isto važi i za studiranje na nekom od stranih fakulteta (bilo da putujete u inostranstvo ili da učite online). Znanje engleskog jezika se podrazumeva, ali bez poznavanja lokalnog jezika nećete moći da pratite nastavu. Zato škole jezika u Pančevu nude veliki izbor kurseva. Programi obuke su osmišljeni tako da pomognu apsolutnim početnicima, ali i naprednim korisnicima koji žele da steknu međunarodne sertifikate.

Škole stranih jezika u Pančevu će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije

Prvi korak u procesu učenja jezika je odabir najboljeg kursa. Dobra vest je da ne morate da idete van grada. Ne morate čak ni iz svoje sobe da izlazite! Zahvaljujući odličnim školama stranih jezika u Pančevu, imate mogućnost učenja iz učionice ili putem interneta. Prvi korak je odabir jezika i način praćenja nastave. Odaberite kurs italijanskog, engleskog ili nekog drugog atraktivnog jezika i ugovorite već danas prvi čas.

Škole stranih jezika u Pančevu imaju na umu da polaznici odvajaju slobodno vreme kako bi se usavršavali. Iz tog razloga će vas u startu pitati da li želite da pratite nastavu na tradicionalan način – iz učionice ili online. Imajte na umu da u oba slučaja dobijate jednako kvalitetnu nastavu, s tom razlikom što pri učenju na daljinu možete bolje da planirate svoje vreme. 

Ako odaberete online kurseve stranih jezika, nastavu možete da pratite iz svoje kuće, Gradskog parka ili iz kafića sa pogledom na Tamiš. Jedini preduslov je da imate laptop ili neki drugi mobilni uređaj i internet konekciju. Za koju god opciju da se odlučite, moći ćete da birate da li ćete nastavu pratiti grupno ili ćete individualno raditi sa predavačem

Za koji god oblik predavanja da se odlučite, na kraju obuke ćete imati priliku da polažete test za sticanje međunarodno priznatih sertifikata. Sertifikati za većinu jezika su u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (CEFR standard), koji podrazumeva tri nivoa poznavanja stranog jezika:

  • početni nivo A (sa podnivoima A1 i A2);
  • srednji nivo B (sa podnivoima B1 i B2);
  • napredni nivo C (sa podnivoima C1 i C2).

Izaberite kurs stranog jezika koji vam najviše odgovara

Škole stranih jezika u Pančevu nude veliki izbor kada je reč o nastavnom programu, pa tako možete da učite, na primer, poslovni engleski, ali i intenzivni ili specijalistički kurs. Sve zavisi od toga šta vam je potrebno, ali i od toga da li posedujete određeno predznanje ili ste apsolutni početnik. U skladu sa tim, u ponudi ćete naći: 

  • Osnovni kursevi stranih jezika – Krenite od samog početka tako što ćete se upoznavati sa gramatikom, pravopisom, izgovorom i osnovama konverzacije.
  • Intenzivni kursevi stranih jezika – Ukoliko imate malo vremena, a želite da naučite jezik što bolje, odaberite ubrzanu obuku, gde se časovi održavaju svaki dan.
  • Konverzacijski kursevi stranih jezika – Ukoliko vas, pre svega, interesuje komunikacija sa strancima u svakodnevnim situacijama, konverzacijski kurs će vam pomoći da se odlično snađete u inostranstvu.
  • Specijalistički kursevi stranih jezika – Za školovanje i rad u inostranstvu je potrebno savladavanje specifičnih termina i načina komunikacije koji su u vezi sa određenom strukom (npr. medicina).
  • Poslovni kursevi stranih jezika – Poznavanje jezika često nije dovoljno kada su u pitanju usmena i pismena poslovna konverzacija. Šta više, poslovni bonton se razlikuje od zemlje do zemlje, što se takođe obrađuje na ovim časovima.
  • Kursevi stranih jezika za decu – Ukoliko planirate put u inostranstvo, prava odluka je blagovremena priprema dece za nove izazove kroz učenje novog jezika.

Pored toga što se fokusiraju na određenu oblast, kursevi se razlikuju i po trajanju. U skladu sa tim, škole stranih jezika u Pančevu vam nude kratke kurseve od nekoliko nedelja, ali i temeljnu obuku u trajanju i do godinu dana.

Izaberite jedan od najbolijh kurseva stranih jezika u Pančevu i naučite već danas prve reči!

Organizatori