Zdravstvena struka

Briga o zdravlju ljudi je uvek aktuelna tema, zbog čega je zdravstvena struka jedna od najtraženijih oblasti na domaćem i međunarodnom tržištu rada. I dok su potrebne godine školovanja za mnoge profesije iz oblasti medicine, postoje poslovi za koje je moguće steći znanja kroz prekvalifikaciju. Štaviše, to su veoma tražena zanimanja koja otvaraju vrata rada u inostranstvu, a najviše u Nemačkoj i skandinavskim zemljama. 

 

Reč je najčešće o poslovima negovatelja starih osoba (gerontonegovatelji), koji su veoma popularni u zemljama gde se značajna pažnja posvećuje ljudima u „zlatnom” životnom dobu. Naravno, briga o starima nije jedina oblast zdravstvene struke koja je tražena. Mnogima će biti interesantno da nauče osnove sportske medicine, održavanja i unapređivanja fizičke spreme i, generalno, vođenja zdravog života. 

 

Moderan život sve više diktira rad iz kancelarije i nezdravu ishranu, zbog čega su profesionalci koji umeju da unaprede nečije zdravlje veoma popularni. To je jedinstvena prilika za svakog ko ceni svoje i tuđe zdravlje da stekne nova znanja i ostvari uspešnu karijeru.


Novi kursevi na sajtu

Uskoro počinju

6000 din Online hobi šivenje
za 2 dana
2000 din Onlajn štepanje
za 2 dana
2000 din Onlajn šivenje cibzara
za 2 dana
21000 din Kurs za šminku
za 2 dana
13000 din Kurs za depilaciju
za 2 dana
16000 din Provera znanja - zanati
za 2 dana
27000 din Kurs Obućar
za 3 dana
2000 din Onlajn šivenje paspul trake
za 3 dana
18000 din Obuka za depilaciju
za 4 dana
2000 din Onlajn šivenje poruba
za 18 dana

Prikaži sve koji uskoro počinju

Na popustu


Prikaži sve koji su na popustu