Grčki jezik - online

Grčki jezik je jedan od najstarijih jezika na svetu, ali i najbogatijih po fondu reči koji iznosi više od 600.000, pa je pravi izazov učiti i govoriti ovaj jezik. Takođe, poznato je da su mnogi drugi narodi preuzeli reči baš iz grčkog, a pogotovo zbog prepoznatljive istorije i kulture koje su svima bar malo poznate. Ako želite da kao turista na pravi način upoznate ovu zemlju, studirate u Grčkoj ili ako imate poslovnu priliku, pohađanje kursa grčkog jezika online je pravo rešenje.

Na raspolaganju su vam različiti tipovi nastave koji pružaju određene nivoe znanja, na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara.

Pohađanjem ovog kursa preko interneta ćete savladati čitanje, pisanje, slušanje i konverzaciju, a na kom tačno nivou, to samo zavisi od toga da li poznajete osnove ili počinjete da učite jezik od nule.

Koji god kurs da odaberete, obogatićete vokabular i savladati gramatiku kroz nastavni plan i program koji je veoma dobro osmišljen, a po samom završetku kursa dobićete sertifikat.

Zašto je kurs grčkog jezika online pravi izbor za vas?

Kurs grčkog jezika putem  online platforme je dobra opcija za vas jer ćete časove pratiti od kuće i imaćete dovoljno vremena da se posvetite učenju. Onlajn kursevi kao i kursevi tradicionalnog tipa, sastoje se iz teorijskog i praktičnog dela, a osmišljeni su tako da polaznik može samostalno da ih prati i to po prethodno definisanim koracima. 

Ukoliko želite da pohađate kurs grčkog jezika online, potreban vam je računar i dobra internet konekcija, sve ostalo je naša strana posla. Mi vam pružamo kvalitetan izbor programa koji vam omogućuje da do željenog znanja dođete što brže.

Najveća prednost onlajn pohađanja kursa grčkog jezika  je fleksibilnost jer mnogo lakše možete da uskladite svoje vannastavne aktivnosti sa poslovnim i drugim svakodnevnim obavezama. U slučaju odsustva sa časa, možete naknadno pregledati audio-zapis ili video-zapis sa predavanja zbog čega je onlajn nastava efikasnija u odnosu na tradicionalnu nastavu. Ono po čemu takođe onlajn kursevi prednjače jeste ušteda vremena koje biste utrošili na put, ali i novac, jer je cena često pristupačnija od kurseva koji se organizuju u učionici.

Ovo su razlozi zbog kojih je online kurs grčkog jezika pravi izbor za vas:

 1. fleksibilnost u organizaciji vremena;
 2. povećana produktivnost i komfornost;
 3. nasnimljena predavanja;
 4. interaktivni časovi;
 5. niži troškovi edukacije;
 6. sertifikat po završetku kursa.

Ovi online kursevi su osmišljeni tako da odgovaraju svim potrebama i interesovanjima polaznika uz mogućnost individualnog pristupa, grupnih časova i ažurnost predavača koji u kratkom roku daju odgovore na sva postavljena pitanja.

S obzirom da ovi kursevi pored teorije nude i praksu, pružaju idealnu priliku svim polaznicima da kvalitetno nauče jezik koji će im značiti u budućnosti.

Ukoliko ne želite da pohađate online kurseve, postoje škole koje nude tradicionalnu nastavu u mnogim gradovima širom Srbije kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Pančevo, Kragujevac.

Koji nivoi i vrste kurseva grčkog jezika online postoje?

Ukoliko ste početnik, neophodno je da se prijavite za kurs i krenete da učite od nule, a ako već imate osnove i želite da pređete na sledeći nivo, organizuju se testovi za procenjivanje znanja.

Kursevi su organizovani po sledećim nivoima:

 • A1 – početni nivo;
 • A2 – elementarni nivo razumevanja jezika;
 • B1 – srednji nivo, samostalnost u konverzaciji;
 • B2 – srednji nivo dovoljan za upis na studije; 
 • C1 – akademski nivo; 
 • C2 – najnapredniji nivo. 

Takođe, mogu se podeliti na standardne, poluintenzivne i intenzivne u zavisnosti od trajanja kursa i tempa i dinamike rada.

A pre nego što upišete kurs, morate položiti testove kojima se procenjuje vaše znanje.

Vrste kurseva grčkog jezika

Na samom početku morate odabrati tip kursa koji želite da pohađate. 

U zavisnosti od namene i tipa nastave, kurseve grčkog jezika online možemo podeliti na:

 • individualne kurseve – na individualnim kursevima samo vi prisustvujete predavanju i najčešće sami birate svoje termine;
 • grupne kurseve – uglavnom se organizuju u grupi u 3-5 članova i časovi podstiču interaktivnost i to kroz razne vežbe, igre ili radionice;
 • konverzacijske kurseve – cilj ovih kurseva je da u potpunosti savladate grčki jezik kroz konverzaciju i steknete komunikacijske veštine kroz debate, diskusije i konverzacije između 2 ili više osoba;
 • specijalizovane kurseve – ovi kursevi vas specijalizuju za određenu oblast odnosno struku, npr. IT struka, pravna struka, zdravstvena struka, ugostiteljstvo. N Na njima ćete naučiti sve stručne fraze i izraze određene struke;
 • poslovne kurseve – poslovni kurs grčkog jezika online vas uči da jezik potpuno savladate u određenim poslovnim situacijama (sastanci, držanje predavanja ili prezentacija, pisana komunikacija putem mejla).

Steknite priznati sertifikat

Kada završite kurs odnosno pređete određeni nivo i položite sve testove, dobijate sertifikat. Od velikog su značaja ako aplicirate na posao ili studije, bilo da je u vašoj zemlji ili u inostranstvu.

Ako želite da naučite grčki jezik, odlično razumete i govorite tečno, prijavite se za kurs grčkog jezika online i obezbedite svoje mesto što pre.

 

 

 

Pretraga kurseva

Prilagodite pretragu

Pronašli smo za Vas:


Grad / Mesto: Beograd, Novi Beograd, Online - putem interneta | Cena: od 6000 din % popust | Početak: 05.07.2024 | Trajanje: na upit Saznaj više
Pogledajte online kurseve
Prikazani su rezultati 1 - 3 od ukupno 3