Najčešća pitanja

Kako da pronađem kurs preko sajta Kursevi.com?
U vrhu naslovne stranice sajta se nalazi polje za pretragu. Izaberite željenu oblast, kategoriju kursa i/ili grad i pritisnite dugme “traži” i dobićete listu rezultata pretrage za date kriterijume sa sledećim detaljima: naziv kursa i organizator, grad, cena, početak i trajanje kursa. Na ovaj način dobićete kompletan spisak svih kurseva iz oblasti/gradova koji vas interesuju. Korišćenjem filtera sa leve strane ove stranice možete suziti pretragu u skladu sa vašim interesovanjima i potrebama. Klikom da naziv kursa dobićete deljane informacije o kursu.
Kako da znam da su informacije do kojih sam došao tačne?
Tim sajta Kursevi.com se trudi da sve informacije na sajtu budu ažurne i proverene. Svakodnevno smo u kontaktu sa organizatorima programa koji su predstavljeni na sajtu Kursevi.com, i stalo nam je da sve inforamcije budu tačne. Ukoliko ipak primetite da neke informacije nisu ažurne molimo vas da iste prijavite kroz link „Prijavite netačne informacije“ koje se nalaze sa desne strane na stranicama kurseva ili putem imejla kontakt@kursevi.com. Potrudićemo se da informacije ažuriramo u najkraćem vremenskom roku.
Kako mogu najlakše da se prijavim na kurs?
Kada se odlučite za neki kurs koji ste pronašli na našem sajtu, sa desne strane videćete dugme „Prijavite se na kurs“. Klikom na ovo dugme, otvoriće vam se formular kroz koji možete ostaviti svoje podatke organizatoru kursa. Ostavljanje podataka putem ovog formulara je potpuno bezbedno i podaci se koriste isključivo za prijavljivanje na kurs. Nakon što popunite prijavu, kliknite na dugme „Pošalji“. Nakon toga možete očekivati da vas kontaktira organizator kursa. Na vaš e-mail stićiće i potvrda o izvršenoj prijavi. Osim ovoga, prijavu možete izvršiti i putem telefona, ili e-mail formulara koji možete naći na istoj stranici, kao i odlaskom na sajt organizatora kursa.
Da li se prijavom automatski obavezujem da pohađam kurs?
Prijava putem sajta Kursevi.com nije obavezujuća. Samom prijavom vi pokazujete interesovanje za određeni kurs, a nakon izvršene prijave možete očekivati da vas kontaktira organizator kako biste dogovorili detalje oko pohađanja istog.
Prijavio/la sam se na kurs putem vašeg sajta, šta dalje?
Nakon što popunite i pošaljete vašu prijavu, možete očekivati da vas kontaktira organizator programa, putem telefona ili e-mail-a koji ste ostavili prilikom prijave. Ukoliko ste se prijavili na kurs putem sajta Kursevi.com, a organizator vas nije kontaktirao, molimo vas da nas o tome obavestite na e-mail: kontakt@kursevi.com
Kako da znam da je moja prijava stigla organizatoru?
Prilikom prijavljivanja na kurs putem sajta Kursevi.com na vaš e-mail dobićete potvrdu o prijavljivanju na kurs. Ovo znači da je organizator dobio vašu prijavu.
Prijavio/la sam se na kurs putem vašeg sajta, ali me niko nije kontaktirao, šta da radim?
Ukoliko ste se prijavili na kurs putem sajta Kursevi.com, a organizator vas nije kontaktirao, molimo vas da nas o tome obavestite na e-mail: kontakt@kursevi.com. Ukoliko želite povratnu informaciju brže, možete kontkatirati organizatora kursa telefonom koji možete naći na stranici organizatora ili samog kursa.
Kako mogu najlakše da kontaktiram organizatora za dodatna pitanja o kursu?
Kada se odlučite za neki kurs iz rezultata pretrage i kliknete na detaljniji opis istog, na desnoj strani stranice videćete nekoliko opcija putem kojih možete kontaktirati organizatora. Klikom na dugme „Pitajte organizatora“ otvoriće vam se prozor za slanje e-pošte sa adresom organizatora, putem koje možete postaviti vaše pitanje. Drugi način je da organizatora kontaktirate direktno telefonom, klikom na dugme „Prikaži telefone“. Treći način je da posetite sajt samog organizatora i na taj način kontaktirate organizatora.
Kako se obavlja plaćanje kursa?
Sajt Kursevi.com ni na koji način ne posreduje prilikom plaćanja kurseva. Detalje oko cene, mogućeg plaćanja na rate i slično, možete dogovoriti sa samim organizatorom nakon što vas on kontaktira nakon prijave ili na neki od drugih načina na koji kontaktirate organizatore.
Zašto na nekim kursevima ne pišu cene / šta znači cena na upit?
Informacija „Cena na upit“ znači da morate kontaktirati organizatora – telefonom ili putem e-mail poruke, kako biste dobili preciznu informaciju o ceni kursa. Organizatori se često odlučuju da preciznu cenu jer se cena može menjati u zavisnosti od trenutka prijave na kurs (rana prijava ili promo cena prijave). Cene kurseva objavljene na sajtu Kursevi.com su dobijene od organizatora kurseva, te sajt Kursevi.com ne može da garantuje za validnost cena objavljenih na sajtu.
Šta znači „upis u toku“ kod početka kursa?
„Upis u toku“ znači da upis na kurs i dalje traje ili je stalno otvoren, te da se za detaljnije informacije oko cene, mesta i vremena početka kursa, možete raspitati direktno kod organizatora.
Šta znači „na upit“ kod trajanja kursa?
Informacija “na upit” znači da za određeni kurs nije precizno definisano trajanje istog. Ovo je najčešće slučaj kada je organizator kursa spreman da prilagodi dužinu trajanja kursa prema vašim potrebama. Za detaljnije informacije oko trajanja neophodno je da kontkatirate organizatora.

Kategorije

Kontakt

Ako želite da nam postavite pitanje, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.