Najčešća pitanja

Kako mogu najlakše da se prijavim na kurs?
Kada se odlučite za neki kurs koji ste pronašli na našem sajtu, sa desne strane videćete dugme „Prijavite se na kurs“. Klikom na ovo dugme, otvoriće vam se formular kroz koji možete ostaviti svoje podatke organizatoru kursa. Ostavljanje podataka putem ovog formulara je potpuno bezbedno i podaci se koriste isključivo za prijavljivanje na kurs. Nakon što popunite prijavu, kliknite na dugme „Pošalji“. Nakon toga možete očekivati da vas kontaktira organizator kursa. Na vaš e-mail stićiće i potvrda o izvršenoj prijavi. Osim ovoga, prijavu možete izvršiti i putem telefona, ili e-mail formulara koji možete naći na istoj stranici, kao i odlaskom na sajt organizatora kursa.
Da li se prijavom automatski obavezujem da pohađam kurs?
Prijava putem sajta Kursevi.com nije obavezujuća. Samom prijavom vi pokazujete interesovanje za određeni kurs, a nakon izvršene prijave možete očekivati da vas kontaktira organizator kako biste dogovorili detalje oko pohađanja istog.
Prijavio/la sam se na kurs putem vašeg sajta, šta dalje?
Nakon što popunite i pošaljete vašu prijavu, možete očekivati da vas kontaktira organizator programa, putem telefona ili e-mail-a koji ste ostavili prilikom prijave. Ukoliko ste se prijavili na kurs putem sajta Kursevi.com, a organizator vas nije kontaktirao, molimo vas da nas o tome obavestite na e-mail: kontakt@kursevi.com
Kako da znam da je moja prijava stigla organizatoru?
Prilikom prijavljivanja na kurs putem sajta Kursevi.com na vaš e-mail dobićete potvrdu o prijavljivanju na kurs. Ovo znači da je organizator dobio vašu prijavu.
Prijavio/la sam se na kurs putem vašeg sajta, ali me niko nije kontaktirao, šta da radim?
Ukoliko ste se prijavili na kurs putem sajta Kursevi.com, a organizator vas nije kontaktirao, molimo vas da nas o tome obavestite na e-mail: kontakt@kursevi.com. Ukoliko želite povratnu informaciju brže, možete kontkatirati organizatora kursa telefonom koji možete naći na stranici organizatora ili samog kursa.

Kategorije

Kontakt

Ako želite da nam postavite pitanje, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.