Najčešća pitanja

Kako mogu najlakše da kontaktiram organizatora za dodatna pitanja o kursu?
Kada se odlučite za neki kurs iz rezultata pretrage i kliknete na detaljniji opis istog, na desnoj strani stranice videćete nekoliko opcija putem kojih možete kontaktirati organizatora. Klikom na dugme „Pitajte organizatora“ otvoriće vam se prozor za slanje e-pošte sa adresom organizatora, putem koje možete postaviti vaše pitanje. Drugi način je da organizatora kontaktirate direktno telefonom, klikom na dugme „Prikaži telefone“. Treći način je da posetite sajt samog organizatora i na taj način kontaktirate organizatora.
Kako se obavlja plaćanje kursa?
Sajt Kursevi.com ni na koji način ne posreduje prilikom plaćanja kurseva. Detalje oko cene, mogućeg plaćanja na rate i slično, možete dogovoriti sa samim organizatorom nakon što vas on kontaktira nakon prijave ili na neki od drugih načina na koji kontaktirate organizatore.
Zašto na nekim kursevima ne pišu cene / šta znači cena na upit?
Informacija „Cena na upit“ znači da morate kontaktirati organizatora – telefonom ili putem e-mail poruke, kako biste dobili preciznu informaciju o ceni kursa. Organizatori se nekada odlučuju da ne daju preciznu cenu jer se cena može menjati u zavisnosti od trenutka prijave na kurs (rana prijava, promo cena prijave ili veličina grupe). Cene kurseva objavljene na sajtu Kursevi.com su dobijene od organizatora kurseva, te sajt Kursevi.com ne može da garantuje za validnost cena objavljenih na sajtu.
Šta znači „upis u toku“ kod početka kursa?
„Upis u toku“ znači da upis na kurs i dalje traje ili je stalno otvoren, te da se za detaljnije informacije oko cene, mesta i vremena početka kursa, možete raspitati direktno kod organizatora.
Šta znači „na upit“ kod trajanja kursa?
Informacija na upit znači da za određeni kurs nije precizno definisanje istog. Ovo je najčešće slučaj kada je organizator kursa spreman da prilagodi dužinu trajanja kursa prema vašim potrebama. Za detaljnije informacije oko trajanja neophodno je da kontkatirate organizatora.

Kategorije

Kontakt

Ako želite da nam postavite pitanje, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.