ITAcademy za rođendansku akciju poklanja do 40% popusta na školarine

14. jun.

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja do čak 40% popusta na školarinu, a svi koji se prijave do 17. juna dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što pre rezervišite svoje mesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namenjeno je svima koji žele da ostvare uspeh i steknu praktična znanja i veštine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru. Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest odseka i za 12 meseci, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili razvoja mobilnih aplikacija.

Program ITAcademy ovlastilo je Odeljenje za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice – Micorosoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Zend, Cisco, Unity, ISTQB samo su neki od njih.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 meseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspešnu karijeru. Na taj način radno iskustvo neophodno za brži pronalazak posla stičete već tokom školovanja putem besplatnih programa, kao što su IT Practice Center i LINK Apprentice Program.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa IT HUB-ovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Uz to, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, što vam može omogućiti da radite svuda u svetu i lakše sarađujete sa klijentima u inostranstvu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju praksu ili se čak zaposle u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsećamo – rođendanska akcija ITAcademy traje do 17. juna. Ako i vi želite da sledeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust do 40% na školarinu i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak. Uz to, BONUS paket koji dobijate u toku ove akcije obezbediće vam najsavremeniju edukaciju za ceo život!

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.

Postavljeno: 14.06.2022.
Broj pregleda: 851


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi