Privredna komora Srbije

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
19600 din
8400 din
5000 din
15200 din
15200 din

Opis organizatora

Uspešne kompanije svoju konkurentnost baziraju na znanju zaposlenih. Privredna komora Srbije je osnovala Službu za edukaciju sa ciljem da vam pomogne da unapredite postojeća i steknete nova znanja i veštine.

Privredna komora Srbije je među prvima sertifikovana od Societte Generale de Surveillance – SGS, o usaglašenosti upavljanja procesima rada sa standardom ISO 9001:2008. Sertifikat je zvanična potvrda sposobnosti ove nacionalne privredne asocijacije da pruži vrhunsku uslugu poslovne edukacije na aktuelne teme prema očeivanjima i potrebama naših klijenata. 


U mogućnosti smo da vam ponudimo:

  • specijalističke treninge i radionice za zaposlene na svim pozicijama iz različitih oblasti poslovanja (privredno-sistemski propisi u praksi, sistem kvaliteta, menadžment, finansije, osiguranje, marketing I istraživanje tržišta, spoljnotrgovinsko poslovanje, zaštita životne sredine, poslovno pregovaranje, nabavka I prodaja i dr.)
  • obuke na osnovu poverenih poslova, namenjene kandidatima za sticanje licenci ii profesionalno kontinuirano usavršavanje.

Specijalističke obuke i radionice izvode se u malim grupama, kako bi se omogućila interakcija između polaznika I predavača, renomiranih stručnjaka sa značajnim praktičnim iskustvom.

Programi treninga i radionica su kreirani u neposrednoj saradnji sa poslovnom zajednicom – na osnovu realno iskazanih potreba privrednika i u skladu sa njihovim zahtevima.

Organizujemo In-house obuke. Naš tim će Vam omogućiti:

  • Realizaciju obuke u vašoj radnoj sredini, u terminu koji vam odgovara
  • Prilagođavanje programa i metoda obuke broju Vaših polaznika

Ulažite u svoje kadrove, jer će Vam se ta investicija višestruko isplatiti. Samo kontinuiranim ulaganjem, povećanjem znanja i unapređenjem kompetencija zaposlenih, moguće je zadržati korak sa konkurencijom.PRATITE NAS NA SLEDEĆEM LINKU