Iskustva polaznika - Privredna komora Srbije

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
4900 din
3700 din
8400 din
5000 din
5000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs za samostalnog knjigovođu - RPK Kruševac - Kruševac

Sticanje praktičnih veština na konkretnim primerima . Objašnjavanje suštine knjigovodstva, kroz zadatke i mini-max program. Sertifikat koji daje znanje i otvara vrata za zaposlenje.

19.01.2020. - Jelena


Kurs за стицање лиценце професионалног управника

Seminar je organizovan po visokim standardima, za ovakvu tematiku. Predavači stručni, kvalifikovani i uložili su sve svoje znanje i umeće kako bi polaznicima preneli osnovna znanja i načela ovog novog zanimanja. Jedina zamerka je relativno velika vremenska razlika između završetka i polaganja i seminara.

22.10.2019. - Dragan


Poslovni engleski za finansijske institucije

Jasno, precizno i vrlo korisno. Na lak način i kroz raznovrsne aktivnosti, pruža se mogućnost brzog učenja i upoznavanja sa poslovnim engleskim u finansijskim institucijama, čak i apsolutnim početnicima. Toplo preporučujem. Srdačan pozdrav.

06.10.2019. - Ivana


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.