Vaše iskustvo sa kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Zapitajte se koje informacije možete pružiti budućim polaznicima koje će im pomoći u izboru kursa?


Možda vam je pohađanje određenog kursa bilo jedno od najboljih iskustava u životu, a možda i nije ispunilo vaša očekivanja – budite iskreni i trudite se da obrazložite svoje komentare, bili oni pozitivni ili negativni.

Ukoliko niste sigurni šta da napišete, dobar početak bi bio da napravite listu „za“ i „protiv“ i obrazložite svoj izbor.

Vaše iskustvo sa kursa treba:
  • da bude iskreno
  • da pruža korisne informacije budućim potencijalnim polaznicima (kada ste bili na kursu, kvalitet predavača, lokacija...)

Vaše iskustvo ne treba da sadrži:

  • psovke i druge vulgarne komentare
  • komentare koji imaju za svrhu ponižavanje određene osobe ili ustanove
  •  imena ljudi i kontakt informacije (telefon, veb adresu, imejl...)

Zašto da ostavim svoje iskustvo?

  • ponekada sam opis kursa i veb sajt organizatora ne daju dovoljno inforamcija budućim polaznicima. Na ovaj način, pružate šansu drugima da saznaju informacije o kursu i organizatoru iz prve ruke. Ovo je vaša šansa da sa drugima podelite svoje iskustvo.