Kreiranje i dizajn obuka - trening trenera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Peka Dapčevića 25, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 dvočasa
Vreme održavanja:
celodnevni, vikendom
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 12000 din
Cena bez popusta: 18000 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Online obuka poslovne administracije

Program obuke je odlično koncipiran, veoma prilagodljiv profilu, načinu i tempu rada kandidata. Obuka u potpunosti obuhvata sva neophodna saznanja iz oblasti poslovne administracije. Predavač je veoma stručna, posvećena, profesionalna i nadasve prijatna osoba. Ono što ovu obuku čini izuzetnom jeste što predavač daje realne odnosno iskustvene primere, što nesebično deli veoma korisne informacije iz ove oblasti (pa i šire!) i što kandidate motiviše i ohrabruje na njihovom putu ka profesionalnom usavršavanju.

21.01.2020. - Dunja


HR obuka putem Skype-a

Bilo je divno saradjivati sa Zoricom. Poseduje puno znanja koje sa lakoćom prenosi, što je odlika pravih predavača. Vrlo lako smo se uklapale oko termina i to mi je bilo jako bitno, zbog posla. Sve preporuke!

04.04.2018. - Jelena


HR obuka putem Skype-a

Prezadovoljan sam kursom. Preporučujem svima koji žele da se bave ljudskim resursima. Predavač je profesionalan i fokusiran da vam što bolje objasni tematiku. Sve pohvale!

19.02.2018. - Srđan


Obuka poslovne administracije preko skajpa

Obuka izvršena na vrlo profesionalnom nivou, fleksibilnost, pouzdanost, izrazene sposobnosti u prenošenju znanja gospođe Zorice. Iskrena preporuka od EKLIX D.O.O.

14.02.2018. - Darko


Obuka za HR saradnike

Veoma koristan i produktivan kurs. Preporučujem ga svima, i onima koji nemaju prethodna iskustva iz delokruga rada HR sektora i onima koji već po nešto znaju ali žele da to utvrde, potvrde i možda saznaju još po nešto što nisu znali. Raspored predavanja je utvrđen ali sa predavačem je moguće i dogovoriti se o promeni kako bi svima jos vise odgovaralo. Profesionalnom i dobrom predavaču mogu da uputim samo reči hvale i zahvalnosti za prenesena znanja i iskustva iz ove oblasti. Vidimo se na nekom sledećem kursu!

15.06.2017. - Tanja


Online obuka poslovne administracije

Fantastično iskustvo. Predani i pun konkretnih, up to date informacija predavač. Vrlo je lako dogovoriti se u vezi termina. Vrlo sam zadovoljna i srdačno preporučujem svima koji žele da steknu uvid u poslovnu administraciju.

26.03.2017. - Anna


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com