Vođenje finansija za preduzetnike i vlasnike MPS

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Peka Dapčevića 25, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
termini po dogovoru
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 27000 din
Popust važi do: 01-09-2024

Opis kursa

Individiualna, mentorska obuka za efikasno planiranje i vođenje finansija, direktno i online, preko Google Meet-a ili Skype-a. Nakon analize potreba program maksimalno prilagođavamo Vašim potrebama!

Mentorska obuka za početnike u biznisu, preduzetnike i vlasnike mikro i malih preduzeća, kao i za sve one koji tek planiraju da se upuste u preduzetničke vode pruža osnovne informacije, alate i praktične smernice za finansijsko planiranje, razvoj i uštede svakog manjeg preduzeća. Zakažite individualne termine za analizu Vašeg poslovanja i primenu korisne matrice za praćenje finansija. Rad sa iskusnim mentorom preko skajpa, analize i zadaci između sesija. 

Uz pomoć iskusnog mentora i predavača i uspešnog preduzetnika, imate mogućnost da savladate osnovne tehnike za efikasno praćenje finansijskih tokova vašeg preduzeća, alate za procenu rizika, naučite kako da analizirate i smanjite troškove vašeg poslovanja, a da pri tom ne ugrozite kvalitet vaših proizvoda ili usluga, saznate sve aktuelne finansijske i zakonske regulative  i unapredite svoju organizaciju i procese planiranja.

Predmet i cilj obuke:

 • Strateško planiranje poslovanja: naučićete kako da uz korišćenje raspoloživih resursa, na najbolji mogući način iskoristite mogućnosti i smanjite pretnje prilikom donošenja odluka.
 • Planiranje i kontrola prihoda, troškova i rezultata: savladaćete tehnike za predviđanje budućih događaja, postavljanje planova i ciljeva, procenjivanje budućih prihoda i troškova poslovanja, kao i procese upoređivanja uspešnosti ostvarenog u odnosu na planirani rezultat poslovanja.
 • Praćenje finansija – vođenje internog finansijskog izveštaja za sopstvene potrebe, na osnovu koga ćete moći da procenite sa koliko realnog novca preduzeće raspolaže na kraju određenog poslovnog perioda.
 • Poslovanje sa bankama – praktični primeri osnovih bankarskih poslova i transakcija koji su neophodni svima koji se bave privatnim biznisom.
 • Procena isplativosti novih projekata i investiciono planiranje je korak koji sa sobom nosi svako uspešno poslovanje i potrebno je da znamo u kom trenutku naša firma ima prostora da se širi, dodatno zaduži i na koji način je najbolje to uraditi.

Šta dobijate:

 • Radnu skriptu i propratni materijal
 • BESPLATAN ALAT ZA PLANIRANJE TROŠKOVA - PRAĆENJE PRIHODA I RASHODA KOJE MOŽETE KORISTITI U SVAKODNEVNOM RADU, a koji ćete isprobati već u toku obuke.
 • Rad na sopstvenim primerima i maksimalnu primenu u praksi
 • Sertifikat o uspešnom pohađanju obuke

Kome je obuka namenjena:

 • Preduzetnicima i rukovodiocima mikro i malih preduzeća, porodičnih firmi koji žele da unaprede svoja znanja iz oblasti finansija i planiranja;
 • Osobama koje planiraju da započnu svoj mali biznis, osnuju porodičnu firmu;
 • Preduzetnicima, i rukovodiocima mikro i malih preduzeća koji sami vode administrativno finansijske poslove koji im oduzimaju suviše vremena i potrebno im je da unaprede svoje znanje i veštine;
 • Svima koji već rade na pozicijama koje se odnose na finansije i poslovno planiranje i žele da steknu nova praktična znanja;
 • Svima koji žele da unaprede svoja praktična znanja u vođenju finansija. 

Utisci polaznika

"Sve najbolje pohvale za Marinu, toliko strpljenja, entuzijazma i posvećenosti svakoj jedinici koju smo obrađivali, da je sve na mnogo višem nivou nego što sam očekivao. Takođe Marina kurs maksimalno prilagođava Vašoj trenutnoj situaciji i obogaćuje ga iskustvima ne samo iz teorijskog dela nego i iz bogatog praktičnog! Hvala joj puno!" Teodor Č.

Vaša investicija

ONLINE INDIVIDUALNA OBUKA PREKO GOOGLE MEET-a ili SKYPE-a, SA POPUSTOM: 27.000,00 RSD 

ONLINE INDIVIDUALAN, MENTORSKI RAD ZA PRAVNA LICA SA DODATNOM ANALIZOM POTREBA: 32.000,00 RSD

INDIVIDUALAN MENTORSKI RAD U TRENING CENTRU U BEOGRADU: 35.000,00 RSD

MENTOR: Marina Dimić / Marija Miražić 

MESTO I ORGANIZACIJA: Online preko Skajpa ili Google Meet-a, ukupno šest 90-minutnih radnih sesija u terminima po dogovoru

Javite se da odaberete i rezervišete slobodan termin!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com