Počeo je upis u Školu stranih jezika „Hellas”!

Marko Cvijanović

|

16. avg.

U današnje vreme znanje stranih jezika je neophodno i predstavlja sastavni deo svakog segmenta našeg života. Učenje predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Škola stranih jezika „Hellas” nudi vam bogat i raznovrstan program za učenje stranih jezika, kroz koji ćete, uz naš stručni tim profesora, postići željene rezultate. Tim čine mladi profesori, puni energije i želje da svoje znanje prenesu onima kojima je to potrebno, kako za poslovnu tako i za svakodnevnu komunikaciju. Koncept rada se zasniva na tome da učenje jezika bude novo i interesantno iskustvo koje, osim što će doneti neophodno znanje stranog jezika, predstavlja i izvesnu relaksaciju od svakodnevnih obaveza i briga.

Nastava se održava svih 7 dana u nedelji. Redovni kursevi engleskog, francuskog, nemačkog, španskog, italijanskog, ruskog i grčkog jezika za odrasle traju od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od nivoa znanja polaznika, sa dinamikom 2 puta nedeljno po 90 minuta. Program namenjen deci organizovan je u trajanju od 9 meseci, sa dinamikom 2 puta nedeljno po 60 minuta. Kursevi se održavaju u našim savremeno opremljenim prostorijama. Nastava se organizuje u malim grupama od 3 do 6 polaznika ili individualno. Rad u malim grupama obezbeđuje maksimalnu posvećenost profesora svakom polazniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času.

Nakon svakog odslušanog nivoa, polaznici polažu test na osnovu kojeg stiču pravo na dobijanje sertifikata! Budite i vi jedan od naših polaznika i doživite nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

Pored osnovnih kurseva grčkog, engleskog, francuskog, nemačkog, španskog, italijanskog i ruskog jezika, u ponudi Škole stranih jezika „Hellas” su i sledeći kursevi:

Intenzivni kurs

Ukoliko ste uslovljeni određenim periodom u okviru kog bi trebalo da steknete znanje nekog od stranih jezika, intenzivni kurs je pravi odabir za vas. Trajanje kursa zavisi od dinamike nastave, koja je prepuštena zahtevima naših polaznika.

Individualna nastava

Individualna nastava je namenjena svima onima koji ne žele da prate predavanja u grupi. Dinamika nastave i trajanje kursa prilagođavaju se zahtevima i potrebama naših polaznika.

Kursevi za decu i osnovce

Škola stranih jezika „Hellas” nije zaboravila ni najmlađu populaciju, a to su deca uzrasta od 3 do 6 godina. Kroz pesmice, priče, bajke i omiljene likove, najmlađe uvodimo u svet jezika. Kursevi prate školsku godinu u trajanju od 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani mogu pohađati grupnu ili individualnu nastavu.

Kursevi za osnovce koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta, a nastava se održava 2 puta nedeljno po 60 minuta.

Kursevi za srednjoškolce

Namenjeni su svim tinejdžerima i prilagođeni su njihovim potrebama i interesovanjima. Koncipirani su na aktivnoj primeni jezika u raznim situacijama u životu, traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzama tokom letnjeg i zimskog raspusta.

Konverzacijski kursevi

Škola stranih jezika „Hellas” organizuje kratke konverzacijske kurseve stranih jezika u trajanju od mesec dana. Da biste pohađali ovaj kurs, potrebno je da imate odgovarajuće predznanje – da je nivo vaše jezičke sposobnosti na nivou B2 i iznad. Testiranje vašeg nivoa znanja je besplatno i odvija se u prostorijama naše škole.

Kursevi za preduzeća

Posebna ponuda Škole stranih jezika „Hellas” jesu kursevi stranih jezika za preduzeća, prilagođeni potrebama i profesionalnim ciljevima polaznika. Kurseve organizujemo u našim ili vašim prostorijama, uz mogućnost izbora termina održavanja nastave. Svim kompanijama u Beogradu sa zadovoljstvom bismo pokazali naše iskustvo i kvalitet.


Budite jedan od polaznika Škole stranih jezika „Hellas” i ne propustite nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika u prijatnoj atmosferi.

Nastava počinje u septembru!

Prijavite se preko sajta Kursevi.com

Postavljeno: 16.08.2021.
Broj pregleda: 683


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi