Kurs slovenačkog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10I(Yu Biznis Centar); Gandijeva 132, Immo centar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 16000 din

Opis kursa

Kurs slovenačkog jezika

EuroSchool organizuje kurseve slovenačkog jezika svih nivoa.

Ispiti znanja slovenačkog jezika

Za priznavanje fakultetske diplome potrebno je znanje osnovne ravni slovenačkog jezika. Ispiti znanja slovenačkog jezika kao drugog i stranog jezika namenjeni su odraslima kojima je potreban javni važeći dokument o znanju slovenačkog jezika za službene ili privatne potrebe. Naši predavači imaju bogato iskustvo za pripremu međunarodnih ispita u Ljubljani bilo da se radi o osnovnom, višem ili nivou odličnosti znanja slovenačkog jezika. Više o tome na sajtu Centra za slovenački kao drugi  strani jezik.

Trajanje kursa i cena

Kurs traje 2 meseca. Cena kursa je 18.000 dinara. Plaćanje može u ratama.

Dinamika i termini nastave

Nastava se organizuje dva puta nedeljno po 90 minuta u malim grupama do 4 polaznika. Moguće je organizovati intenzivni kurs slovenačkog jezika  a nastava se održava od 3 do 4 puta nedeljno po 90 minuta. Takodje je aktuelan individualni kurs slovenačkog jezika.

Posebna prednost individualnog kursa slovenackog jezika online ili u ucionici  je što su termini apsolutno prilagođeni slobodnom vremenu polaznika jer su termini fleksibilni i dogovaraju se sa predavačem.

Online kurs slovenačkog jezika

EuroSchool škola stranih jezika prati savremene trendove, a predavanja možete pratiti iz udobnosti sopstvenog doma. Zato organizujemo online kurs slovenačkog jezika preko Skajpa za pripremanje studenata koji žele da studiraju u Sloveniji, za radnu dozvolu ili za poslovne ljude iz Srbije koji žele da unaprede svoje poslovne rezultate kroz saradnju sa brojnim slovenačkim firmama. Sve što je potrebno su dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom. Takođe, možete učiti čak i kada niste kod kuće, ako posedujete laptop ili tablet.

Visoko stručni predavači

Bitno je naglasiti da su profesori maternji govornici slovenačkog jezika. Sa njima polaznici beleže brz progres pripremajući se za ispite koje polažu na Univerzitetu u Ljubljani. Uz bogato iskustvo i visoku stručnost predavača možete efikasno naučiti slovenački jezik u EuroSchool školi stranih jezika.

Utisci polaznika:

Marko Dobrković

Zahvalio bih se EuroSchoolu i profesorici Milanki Kostić jer mi je pomogla da brzo savladam slovenački jezik, i položim ispit iz slovenačkog jezika, da mogu nesmetano da nastavim školovanje srednje škole u Celju! Svima bih preporučio i školu i profesoricu Kostić!

Pozovite.

Dobrodosli!

 

 

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com