Kurs italijanskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 10I(Yu Biznis Centar); Gandijeva 132, Immo centar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
22.07.2024.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: na upit

Opis kursa

Kursevi italijanskog jezika svih nivoa

 

 Kurs italijanskog jezika u EuroSchool-u će vam  Vam omogućiti da za kratko vreme savladate svakodnevne govorne situacije neophodne za komunikaciju bilo u inostranstvu bilo u stranoj kompaniji.

Savremena nastavna metodologija, kvalitetni predavači iskusni u prenosu znanja, grupe ne veće od 5 polaznika su deo ponude škole.

Stručnost naših profesora, konstantno praćenje novina , usko specijalizovana literatura su samo od nekih garancija da će te u našoj školi steći nephodno znanje za polaganje konkretnog ispita.

EuroSchool organizuje standardne , ubrzane kurseve italijanskog jezika kao i individualne kurseve. Kurs italijanskog jezika u EuroSchool-u omogućava osim neophodnog govornog znanja i upoznavanje kulture jedne zemlje koja se može pohvaliti velikim umetničkim, urbanim i modnim nasleđem. Jedan nivo obuhvata 40 školskih časova, dinamika odvijanja nastave je 2 puta nedeljno po 90 min ili po 60 min za osnovce. Cena kursa u grupi je 24.000 din. Plaćanje je u 3 rate.

 

ONLINE PRIJAVA KURSEVA

NOVOSTI-TERMINI

Višegodišnje iskustvo u radu sa polaznicima, kvalitetna nastavna metodologija uz primenu najsavremenijih konverzacionih metoda i audio-vizuelnih resursa, omogućavaju polaznicima dobijanje znanja jezika na najvišem nivou.Pošto je vaše vreme dragoceno, u skladu s time su i termini fleksibilni i obuhvataju period  od 8h do 21h.

 

Uverite se u kvalitet posetite nas!

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com