EuroSchool

Adresa Bulevar Mihajla Pupina 10I(Yu Biznis Centar); Gandijeva 132, Immo centar , Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
na upit
na upit
5000 din
8000 din
16000 din

Opis organizatora

EuroSchool škola stranih jezika je osnovana 2006. godine i od tada u skladu sa savremenim trendovima konstantno primenjuje efikasne metode učenja stranih jezika. Postali smo jezički centar koji više od 10 godina polaznicima pruža moderan i visoko kvalitetan sistem nastave.

Naša vizija je da polaznicima ponudimo bogat nastavni program, visoko stručne predavače i najsavremenije metode za učenje stranih jezika koje garantuju napredak i odlične rezultate.

Naša misija je da polaznici progovore i kvalitetno govore strane jezike, obogate vokabular, izgrade samopouzdanje prilikom komunikacije na stranom jeziku, savladaju gramatičku preciznost i usvoje primenjivo znanje.

Karakteristike kurseva škole EuroSchool:

  • Individualna, poluindividualna, u malim grupama i online nastava
  • Naglasak na govornom učenju stranog jezika uz sve prateće veštine
  • Stručni i posvećeni predavači
  • Simulacija konkretnih svakodnevnih situacija (Role plays) i aktivno učešće polaznika
  • Praćenje napretka polaznika putem testova ili drugim načinima procene

Diplomirani profesori svetskih jezika redovno dopunjuju svoje znanje na stručnim seminarima doprinoseći osavremenjivanju i usavršavanju polaznika.

U nastavi smo fleksibilni prema potrebama i ciljevima naših polaznika.

Kreirajte sopstveni tempo učenja jer postoji mogućnost odabira termina kurseva od 8h do 21h svakog dana.

Nastavni materijal čine udžbenici poznatih svetskih izdavača Longman, Oxford, Cambridge, Thompson, Heinle, Hueber, Alma, Bloomsbury, Didier, Zlatoust…

Zadovoljstvo polaznika je najbolji pokazatelj našeg rada. Ponosni smo na sve uspehe, napredak i odlične rezultate naših polaznika jer je to za nas najveća preporuka. Dobrodošli!

ISKUSTVA POLAZNIKA:

Saška Bojčić

Profesorica grčkog jezika Evangelina divna žena i još bolji profesor. Prezadovoljna sam nastavom i za kratko vreme sam uspela da savladam sve što mi je potrebno. Sve preporuke za školu.

Mina Mins

Pohađala sam individualnu nastavu engleskog jezika kod profesorice Ljiljane radić i prezadovoljna sam njenim pristupom u radu kao i efikasnom i efektivnom metodom učenja. U rekordnom kratkom roku sam obnovila i naučila sve što mi je bilo neophodno. Svaka preporuka profesorki i školi.

Ana Rakić

Pohađam slovenački jezik i jako sam zadovoljna sa radom. Sve preporuke pre svega za profesoricu, tako i školu. Odlično organizovana nastava, zadovoljavajući tempo i pre svega odličan odnos prema svojim učenicima.

Aleksandra Šarac

Odličan profesor nemačkog jezika, koji učim preko Skyipe-a. Iako sam bila sumnjičava u početku, posle par časova sam shvatila da je gotovo bolje od učenja u učionici. Zaista sam zadovoljna. Sve pohvale za školu i način rada.

Olivera Pachariz Jevdjic

Sve pohvale. Posebno profesoru Bogdanu koji se maksimalno trudi da se u sto kracem periodu savlada gradivo uz interaktivne i pre svega zabavne metode.