Opšti kurs nemačkog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
20.06.2021.
Trajanje kursa:
3-5 meseci
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

25%
popust
CENA: 13500 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 18000 din
Popust važi do: 30-11-2021

Opis kursa

 

Centar za strane jezike Linguista organizuje Opšti kurs nemačkog jezika za odrasle.

 

Kurs A1.1 počinje 21.6.2021.  

Nastava se održava 2x90 minuta nedeljno. Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u poslepodnevnim ili večernjim terminima. Trajanje kursa je od tri do pet meseci.

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili nemački jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Opšti kurs podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com