Konverzacijski kurs engleskog jezika - vikend nastava

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
4-6 nedelja
Vreme održavanja:
vikendom
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 12000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Centar za strane jezike Linguista organizuje Vikend konverzacijski kurs engleskog jezika.

 

Mogućnost plaćanja u dve mesečne rate. Nastava se održava 2x90 minuta nedeljno (vikendom). Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u poslepodnevnim ili večernjim terminima. Trajanje kursa je 4-6 nedelja. Ukupan fond časova je 16-24 časa od 45 minuta.

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Konverzacijske kurseve organizujemo od nivoa A2-C1. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike). Ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja. Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite engleski što brže i što lakše!

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa.

Konverzacijski kurs podrazumeva vežbanje veštine govora uz poseban akcenat na usvajanje novog vokabulara, pravilan izgovor i simulaciju razgovora u realnim životnim situacijama. Ovaj kurs je pravi izbor za Vas ako već posedujete znanje gramatike i vokabulara na određenom nivou, a potrebno Vam je da to znanje primenite i progovorite tečno i samouvereno!

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com