BusinessAcademy vam je spremila poklon za rođendan: 30% popusta i BONUS paket IT veština i besplatno doživotno školovanje

Marko Cvijanović

|

14. sep.

Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način.

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu upisa, a svi koji se prijave do 19. septembra dobijaju i poseban BONUS poklon – paket IT veština i  besplatno celoživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDE.

Business + IT paket: Dobitna kombinacija za dobro plaćen posao

Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja i da pratite potrebe na tržištu rada. Nije više dovoljno samo znanje iz sveta biznisa, na tržištu su sada najcenjeniji radnici koji poseduju IT veštine i dobro se snalaze u digitalnom svetu. Pandemija je u prvi plan izbacila IT rešenja u poslovanju, neka radna mesta se ukidaju i potpuno zamenjuju tehnologijom. Neophodno je da idete u korak sa vremenom. 

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal. Čekaju vas i kursevi namenjeni radu na računaru jer su te veštine preduslov za dobro zaposlenje. 

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru.

Odaberite da li želite da steknete znanja i veštine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu. 

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. 

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

Preuzmite svoj poklon za uspešnu karijeru u svetu biznisa

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 19. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.
Postavljeno: 14.09.2021.
Broj pregleda: 1452


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi