Kurs nemačkog jezika za odrasle - online ili u školi

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dušanov bazar lokal 103, 104 (Dušanova ulica 54-72), 18000 Niš, Niš, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
11 nedelja/64 časa
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Niš, Online - putem interneta

CENA: 16000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs italijanskog jezika

Prezadovoljna profesorkom Mirjanom! Odličan predavač, vrlo dobro prenosi znanje i svojom harizmom čini časove izuzetno zanimljivim i zabavnim. Sve preporuke!

21.09.2018. - Jelena


Engleski za odrasle

Pohađam školu tri godine. Uz odlične profesore i zanimljive časove učenje jezika mi je postalo uživanje. Sve preporuke.

21.09.2018. - Milena


Italijanski jezik

Pohađala sam kurs Italijanskog jezika i veoma sam zadovoljna. Sve pohvale za profesorku Mirjanu koja se uvek trudila da nam olakša učenje italijanskog jezika i koja je učinila jezik još zanimljivijim. Časovi su osmišljeni tako da svima drže pažnju. Svaka preporuka.

17.09.2018. - Jelena


Opšti kurs engleskog jezika B1 nivo

Moje preporuke za školu „Spell“. Iz svog iskustva, na osnovu dva kursa koja sam pohađao, pohavlio bih rad u malim grupama, kao i individualni rad sa svakim polaznikom. Takođe, istakao bih interaktivnost i poseban akcenat na konverzaciji, što časove čini zanimljivijim a učenje jezika lakšim.

01.02.2016. - Marko


Kurs engleskog jezika za odrasle

Sve pohvale za školu. Odlično je organizovana. Predavanja su zanimljiva i dobro isplanirana.

28.01.2016. - Dusan


Kurs engleskog jezika za odrasle

Pohađam školu Spell više od godinu dana i mogu reći da sam izuzetno zadovoljna organizacijom rada, prijatnom atmosferom na časovima i radionicama. Zaposleni su jako ljubazni i uvek spremni na dogovor. Profesorka Marina na kreativan način prenosi svoje znanje. Uvek je vedra i nasmejana, spremna na šalu. U školi sam upoznala zanimljive ljude i stekla nova prijateljstva. Sa entuzijajzmom odlazim na časove znajući da će moje vreme biti kvalitetno ispunjeno i da ću obogatiti svoje znanje. Školu Spell bih svima toplo preporučila!

28.01.2016. - Ivana


Engleski jezik

Želim da pohvalim profesorku Marinu, za kvalitetno držanje časova, čineći svojim učenicima da im bude zanimljivo tokom celog časa. Održavanje stalne komunikacije i aktivnosti svakog učenika. Ja kao stari polaznik sam zadovljan načinom na koji se profesorka Marina ophodi prema nama. U svakom momentu je spremna da reši svaki problem koji imamo tokom slušanja i učenja Engleskog jezika. Literatura je dobro sistematizovana, sa praktičnim primerima i vežbama. Želim da se zahvalim na velikoj ljubaznosti i razumevanju. Sve pohvale!

27.01.2016. - Zoran


Kurs engleskog jezika za odrasle

Dve godine sam pohađala kurseve engleskog jezika u ovoj školi kod profesorke Marine. Marina je profesionalac u pravom smislu te reči. Poseduje ogromno znanje koje zna da prenese, časovi su zanimljivi, ubacuje razna zanimljiva vežbanja kako bi na zabavan način naučili određene stvari. Grupe su male, najviše je bilo 5-6 polaznika, i atmosfera na časovima je uvek bila odlična. Posebno mi se dopalo to što je Marina uvek vesela i pozitivna. Nikada nisam primetila pad raspoloženja. Takođe, sve pohvale i za sekretaricu, koja je uvek korektna i srdačna. Moja preporuka svima koji žele kvalitetno da nauče engleski jezik!

26.01.2016. - Ivana


B

Veoma sam zadovoljan kvalitetom usluge koju pruža škola Spell. Svi predavači koje sam upoznao su ljubazni, prijatni i strpljivi i odlično rade svoj posao. Na svakom kursu, na kome sam bio, atmosfera je bila super i upoznao sam puno prijatnih osoba sa kojima sam proveo prijatno vreme, unapređujući svoje znanje iz engleskog jezika. Preporučujem svima školu Spell jer se tamo svi trude da sve funkcioniše najbolje...

26.01.2016. - Vojislav


Opšti kurs engleskog jezika (B1 i B2 nivo)

Kao polaznik Spell škole stranih jezika (dve godine u kontinuitetu) zadovoljstvo mi je što mogu da ocenim školu samo najvećom mogućom ocenom. Sve zaposlene u školi odlikuje pre svega profesionalizam, a zatim i iskren i prijateljski odnos prema svojim polaznicima. Spremni su za sve vrste dogovora, fleksibilni ali i dobro organizovani. Usavršavanje jezika je od obaveze za kratak vremenski period preraslo u nezaboravna druženja , zahvaljujući nenametljivom i drugarskom pristupu koji predavači imaju. Želim svima još bezbroj godina uspešnog poslovanja. Takođe, zadovoljstvo je bilo upoznati Marinu kao vrhunskog predavača, ali i kao osobu sa bazbroj ljudskih vrlina koje je krase i kojima pleni. Moje najiskrenije preporuke za školu su za svakog ko želi da usavršava jezik bez obzira na godine, obrazovanje i prethodnog nivoa znanja jezika.

26.01.2016. - Radica


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com