Kurs francuskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 231.TC Enjub, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
11.04.2024.
Trajanje kursa:
4 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 6500 din | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Nemacki jezik

Kvalitetna i dobro organizovana nastava, iskusni profesori, lep kontakt i prijatno iskustvo :)

26.02.2018. - Ana


Kurs grčkog jezika za odrasle

Već skoro godinu dana pohađam kurs grčkog jezika u Hellas školi. Mogu reći da sam prezadovoljna stručnošću i odnosom profesora prema svakom od nas. Osim akcenta na rad, svakako ćete osetiti i nastojanje profesora da svima bude prijatno, da se što više kroz konverzaciju oslobodimo i da pričamo na grčkom. Ovu školu preporučujem svima onima koji žele da nauče jezik, ali i da steknu nove prijatelje i da svaki čas isčekuju sa velikim nestrpljenjem! Sve pohvale i veliko poštovanje profesorkama Ani i Ivani!

13.07.2017. - Aleksandra


Kurs italijanskog jezika

Već godinu dana, pohađam kurs italijanskog jezika ( individualni časovi). Ono što od prvog susreta izdvaja školu Hellas je profesionalnost i posvećenost svih profesora koji u njoj rade. Posebno želim da pohvalim sistematičnost u radu profesora italijanskog jezika, kao i izvrsnu metodiku rada na časovima. U školi su uvazavali svaku sugestiju vezanu za tempo rada, termine časova itd. Za godinu dana, moje znanje italijanskog jezika od potpune nepoznanice, došlo je do stadijuma sjajnog razumevanja i dobre komunikacije. Radujem se septembru i nastavku kursa! Sve preporuke.

28.06.2017. - Velibor


Kurs grčkog jezika za odrasle

Ako želite da ovladate grčkim jezikom onda u Srbiji nema bolje škole od ove. Pre tri godine nisam znala nijednu reč grčkog jezika, a sada ga prčam bez ikakve zadrške. Gradivo se prelazi detaljno i potencira se konverzacija što je jako važno. Osim samog učenja, grupe su organzovane i prema temperamentima učenika, pa smo za sve ove godine postali i vesela družina :)

28.06.2017. - Tara


Kurs grčkog jezika za odrasle

Veliko je zadoviljstvo biti deo ove škole. Ma koliko tvrdili da je grčki jezik težak za ućenje prijatna atmosfera na ćasovima i posvećenost profesora doprineli su da ga naučim bez ikakvih poteškoća. Mesto gde ćete nauciti jezik, ali i steći nove prijatelje. Toplo bih je preporučila svima koji na naj kvalitetniji način žele da nauže ne Samo grčki, već bilo koji jezik.

28.06.2017. - Svetlana


Kurs grčkog jezika

Moje druženje sa školom traje skoro 3 godine i tu se ne završava. Vrlo profesionalni, prijatni, divni a pre svega posvećeni profesori čine ovu školu izuzetnom. Svaka preporuka!

27.06.2017. - Vesna


Grcki jezik

Upisala sam kurs grčkog jezika srednjeg nivoa pomalo skeptična kako ću se uklopiti u već oformljenu grupu, ali zahvaljujući profesorkama i feomenalnim polaznicima, sada ne propustam nijedan čas. Fenomenalna, profesionalna, ali i izuzetno prijatna atmosfera na časovima čine učenje jezika neizmerno zabavnim. Topla preporuka za sve koji se dvoume oko izbora škole stranih jezika. :)

27.06.2017. - Ivana


Kurs grčkog jezika za odrasle

Ova škola je prevazišla moja očekivanja. S obzirom da sam pre ove škole izmenjala jedno 4 profesorke grčkog samo na početnom nivou, koji u nekim školama namerno dele na podnivoe ne biste li platili više i pohađali duže, kada sam upoznala profesorku Ivanu i Anu oduševila sam se njihovim načinom rada. U prethodnim školama u kojima sam bila nije bilo ni malo konverzacije niti slušanja audio tekstova, samo suva teorija, za šta sam mislila da tako treba jer je ipak početni nivo. Međutim u Hellas-u upravo zbog konstantne konverzacije i ponavljanja gradiva, dodatnog štiva i audio vežbica učenje je mnogo efikasnije, čak i kada nemate mnogo slobodnog vremena da se tome posvetite. Časovi, termini, plan rada sve se prilagođava polaznicima, a i cene su pristupačne (bar po mom mišljenju, mada je to indivualno). Sve u svemu jako profesionalna i ljubazna ekipa, zbog koje vam učenje jezika neće biti dodatni teret već naprotiv zadovoljstvo. Topla preporuka svima!

27.06.2017. - Tamara


Kurs grčkog jezika za odrasle

Ako želite da ovladate grčkim jezikom onda u Srbiji nema bolje škole od ove. Pre tri godine nisam znala nijednu reč grčkog jezika, a sada ga prčam bez ikakve zadrške. Gradivo se prelazi detaljno i potencira se konverzacija što je jako važno. Osim samog učenja, grupe su organzovane i prema temperamentima učenika, pa smo za sve ove godine postali i vesela družina :)

27.06.2017. - Andjela


Kurs italijanskog jezika

Sve preporuke za školu i za profesore. Odlična organizacija. Pohađala sam individualni kurs italijanskog jezika i izuzetno sam zadovoljna načinom rada. Imala sam apsolutnu mogućnost ličnog razvoja i učenja jezika u željenom pravcu kroz teme koje su meni interesantne. Škola mi je uvek izlazila u susret, po pitanju mojih obaveza i mogucćnosti prilagođavanja termina, kada je dolazilo do promena. Promenila sam tri škole, ali Hellas ne želim da menjam :-) Pozitivna energija i divan tim profesora. Sve preporuke od mene. Vidimo se. Ponovo od septembra :-)

27.06.2017. - Sanja


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com