Intenzivni kurs engleskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 231.TC Enjub, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
24.07.2024.
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 13000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Svako ko se upiše na kurs do navedenih datuma ostvaruje dodatne popuste.

  • Intenzivni kurs engleskog jezika A1 nivo - trajanje 2 meseca, 32 dvočasa, nastava se održava 3 puta nedeljno po 90 minuta. Ostalo je još dva slobodna mesta. Cena sa popustom za ceo kurs je od 13.000 dinara. Rad u malim grupama. Broj mesta je ograničen. Moguće plaćanje na dve rate.
  • Intenzivni kurs engleskog jezika A2 nivo - Ostalo je još dva 2 mesta slobodna. Trajanje 2 meseca, 32 dvočasa, nastava se održava 3 puta nedeljno po 90 minuta. Cena sa popustom za ceo kurs je od 13.000 dinara. Rad u malim grupama. Broj mesta je ograničen. Moguće plaćanje na dve rate.
  • Intenzivni kurs engleskog jezika B1 nivo - trajanje 3 meseca, 48 dvočasa, nastava se održava 3 puta nedeljno po 90 minuta. Ostalo je još 1 slobodno mesto. Cena sa popustom za ceo kurs je od 13.000 dinara. Rad u malim grupama. Mogućnost plaćanje na tri rate.
  • Intenzivni kurs engleskog jezika B2 nivo - Ostalo je još 2 slobodna mesta. Trajanje 3 meseca, 48 dvočasa, nastava se održava 3 puta nedeljno po 90 minuta. Cena sa popustom za ceo kurs je od 13.000 dinara. Rad u malim grupama. Mogućnost plaćanje na tri rate.

NASTAVA SE MOŽE ODVIJATI ONLINE ILI U PROSTORIJAMA ŠKOLE 

Vreme je danas od neprocenjive vrednosti i pitanje je kako najefikasnije iskoristiti svoje kapacitete i što pre doći do cilja koji se zove – znanje! Danas se traži da svoje sposobnosti odmah pokažete i dokažete.

Nase visegodisnje iskustvo u radu na ovoj vrsti kursa engleskog jezika, mnogobrojni zadovoljni polaznici i njihovi uspešni rezultati, ostvareni prilikom polaganja za zvanične, međunarodno priznate sertifikate, ili primećeni u efektivnosti njihovog znanja u ispunjavanju svakodnevnih obaveza za koje im je potreban strani jezik, govore u prilog razrađenom sistemu rada koji će Vam omogućiti izuzetno brzo napredovanje uz, naravno, Vašu dobru volju, saradnju i istrajnost.

Intenzivni kursevi engleskog jezika su namenjeni svima koji:

  • žele da u kraćem vremenskom periodu nauče što više
  • treba da obnove nekadašnje znanje engleskog jezika
  • žele da za par meseci steknu osnove jezika koji im je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje
  • imaju slobodnog vremena i žele da ulože u sebe na što efikasniji način…

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili engleski jezik,obavlja se u prostorijama nase skole I potpuno je besplatno.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com