ŠTA (NA)UČITI KOD KUĆE?

Anđela Veljković

|

20. mar.

Kada dođete u situaciju da ne možete slobodno da se krećete, da idete u školu, na predavanja, u biblioteku radi učenja, na posao, pomislili biste da ste onemogućeni za dalji što obrazovni, što poslovni napredak. U ovim trenucima je veoma bitno ne klonuti duhom, već naći načina da se iz svake situacije izvuče samo ono što je dobro.

Dok pretražujete na internetu koji ćete film ili seriju odgledati, koji recept skinuti ili koje najnovije video-klipove ispratiti, mi vam predlažemo da uradite nešto konkretno za svoje profesionalno usavršavanje kako biste to kasnije mogli da unovčite.

Na onlajn-tržištu ima mnogo kurseva na koje bi trebalo obratiti pažnju jer se nikada ne zna koji će vam u kom trenutku zatrebati. Baš taj engleski jezik, oko kojeg ste imali neke nedoumice ili koji ste zaboravili jer ga niste dugo koristili u komunikaciji, može da bude odlučujući u vašem narednom poslu ili zadatku. Upravo biste sada mogli da ga usavršite. 

Dok su marketinške agencije u manjku sa brojem radnika, biće im potreban dizajner koji će sređivati fotografije, i to od kuće – za kratko vreme možete naučiti da radite u programima Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign i da na taj način zaradite dodatan novac.

Kursevi.com

Baš sada naučite da radite u programima Microsoft Officea, napišite novi seminarski rad, napravite prezentaciju za neki budući projekat koji imate u planu i naučite da filtrirate potrebne podatke u tabeli.

Iako ste računali na taj potencijalni posao u Nemačkoj, nemojte da vas spreči trenutna situacija, možete i od kuće naučiti nemački jezik uz podršku profesora i na taj način se spremiti za rad na nemačkom jeziku.

Kurseve za poslovne seminare sada možete iskoristiti kako biste, kada se vratite na posao, imali nove ideje za unapređenje posla, a koje ste razradili pomoću mogućnosti koje nude razne ustanove za onlajn-učenje.

Ideja jeste da naučite nešto novo, olakšate sebi put do zaposlenja, promene posla ili da jednostavno usavršite već postojeće veštine, koje možete primeniti već nakon završetka ili čak u toku obuka.

Posetite sajt Kursevi.com i pronađite idealan kurs za sebe!


Postavljeno: 20.03.2020.
Broj pregleda: 3016


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi