Put ka boljem ugostiteljstvu

11. sep.

O nama: Put ka boljem ugostiteljstvu 

Naša priča nije samo o poslovima; to je priča o strasti prema ugostiteljstvu, o prepoznavanju  izazova koje sektor nosi i o stvaranju inovativnih rešenja. Ovo je priča o "Poslovima u  ugostiteljstvu". 

Od ideje do stvarnosti 

Naša avantura počela je kao ideja, ali brzo je prerasla u stvarnost. Grupa mladih preduzetnika, sa  dubokim korenama u ugostiteljstvu, prepoznala je potrebu za nečim novim. Znali smo da postoje  problemi koji često frustriraju poslodavce i kandidate u ovom sektoru i osećali smo da možemo da  im pomognemo. 

Rešavanje problema 

Jedan od glavnih problema koji smo identifikovali bio je nedostatak efikasnost u pronalaženju  pravih ljudi za prave poslove u ugostiteljstvu. Poslodavci su često gubili dragoceno vreme i resurse  na procese zapošljavanja, dok su kandidati nailazili na prepreke u potrazi za poslom koji odgovara  njihovim veštinama i ambicijama. 

Naša vizija 

S tom vizijom, "Poslovi u ugostiteljstvu" je nastao. Naša platforma je osmišljena kako bismo  poslodavcima omogućili brzo i efikasno pronalaženje kvalitetnih radnika, dok kandidatima pružamo  jednostavan put do poslova koji odgovaraju njihovim ambicijama i veštinama. Naša misija je  pomoći ugostiteljskoj industriji da raste i napreduje kroz kvalitetno zapošljavanje i izbor pravih  talenata. 

Šta nudimo poslodavcima 

Lakoća registracije: Poslodavci se mogu registrovati i kreirati svoje profile sa samo nekoliko  klikova. 

Oglašavanje pozicija: Postavljanje oglasa za otvorene pozicije je brzo i jednostavno. Upravljanje bazom kandidata: Poslodavci mogu lako pregledati i upravljati bazom  potencijalnih radnika. 

Analitika: Pružamo alate za praćenje i analizu performansi oglasa. 

Šta nudimo kandidatima 

Jednostavna prijava: Kandidati se mogu lako prijaviti za poslove koji odgovaraju njihovim  veštinama i iskustvu. 

Kreiranje CV-a: Nudimo mogućnost brzog kreiranja profesionalnih CV-ova. Inspirativni blogovi: Redovno objavljujemo blog postove o različitim temama iz sveta  ugostiteljstva. 

Loyalty program: Kandidati i poslodavci mogu uživati u brojnim benefitima kroz naš lojaliti  program. 

Naš uspeh 

Naša platforma je privukla više od 100 poslodavaca i ima bazu od preko 15.000 ugostiteljskih  radnika. Smatramo da je to samo početak naše priče. 

Poziv za saradnju 

Otvoreni smo za saradnju sa svim stranama koje dele našu strast prema ugostiteljstvu i žele  unaprediti ovu industriju. Razmišljamo o korisnicima naše platforme i kako im pružiti dodatnu  vrednost. Takođe radimo na implementaciji lojaliti programa, otvarajući vrata partnerstvima i  benefitima za sve uključene.

Zajedno ka boljem ugostiteljstvu 

Naša platforma nije samo mesto za oglašavanje poslova; to je mesto gde se susreću strast prema  ugostiteljstvu i želja za uspehom. Mi smo "Poslovi u ugostiteljstvu" i pozivamo vas da nam se  pridružite na ovom putovanju prema boljem i prosperitetnijem ugostiteljstvu.


Postavljeno: 11.09.2023.
Broj pregleda: 1066


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi