PROMENITE ŽIVOT U 2024: Upišite ITAcademy po najnižoj ceni

29. dec.

Kraj godine je najbolje vreme da podvučete crtu i rezimirate sve uspehe i neuspehe u godini koja ostaje za nama. Sada je idealan trenutak i da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i da donesete nove odluke koje će vam pomoći da narednih 12 meseci budu značajno drugačiji i kvalitetniji od ovogodišnjih.

U tome vam može pomoći i ITAcademy, koja za Novu godinu poklanja čak preko 45% popusta na sve programe školovanja za najtraženija i najplaćenija IT zanimanja.

Iskoristite Novu godinu da stvorite svoju šansu za uspeh u IT industriji

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

ITAcademy u periodu od 25. decembra do 3. januara omogućava upis po najnižoj ceni tokom godine, pa jednogodišnje školovanje za neko od najplaćenijih IT zanimanja možete započeti za samo 1.359 evra ili svega 76 evra mesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ako vas zanima IT oblast, ovo je jedinstvena prilika da promenite život u 2024. godini, osigurate uspeh i steknete veštine za posao i platu koje priželjkujete.

Steknite veštine koje će vam obezbediti posao u IT sektoru

IT sektor već godinama važi za oblast u kojoj se najbrže pronalazi posao, a predviđanja govore da će se takav trend nastaviti i u budućnosti. Ipak, prilikom izbora karijere važno je razmišljati i o tome koja IT oblast najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvek pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija na ITAcademy omogućava vam da po specijalnim uslovima započnete izgradnju uspešne karijere u nekoj od šest glavnih IT oblasti: programiranju, dizajnu i multimediji, administraciji mreža, IT poslovanju, 3D dizajnu i CAD-u ili razvoju mobilnih aplikacija.

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete veštine koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite pisanjem programskih kodova, administracijom računarskih mreža ili kreiranjem mobilnih aplikacija, koje su danas neizostavan deo naših života. Osim toga, vaše zanimanje može postati i kreiranje 3D objekata i drugih grafičkih rešenja ili vođenje IT projekata, osmišljavanje onlajn marketinških kampanja i još mnogo toga.

Na vama je samo da izaberete odsek u kome se najviše pronalazite i za manje od godinu dana od početka školovanja postaćete kvalifikovan stručnjak koji je deo najbrže rastuće industrije.

Međunarodni sertifikati kao potvrda vašeg znanja

Školovanjem na ITAcademy pruža vam se mogućnost da steknete neki od prestižnih sertifikata iz oblasti u kojoj ste se usavršavali. Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovan stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mesta.

Do međunarodno priznatih dokumenata koji će predstavljati vašu referencu za uspešnu karijeru možete doći jer ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstva sa vodećim IT institucijama i kompanijama. Microsoft, Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute ili Odeljenje za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu samo su neke od adresa sa kojih vam može stići priznati sertifikat nakon uspešno položenih ispita.

Prijavite se što pre – broj mesta je ograničen!

Nova godina je idealna prilika da presečete i uradite nešto za sebe. Vreme će pokazati da je školovanje na ITAcademy najbolji potez koji možete napraviti u ovom trenutku. Potez koji će vam promeniti život i karijeru.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo od 25. decembra do 3. januara, a broj mesta je ograničen. Zato se prijavite što pre putem ovog linka.

Postavljeno: 29.12.2023.
Broj pregleda: 3417


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi