ITAcademy i BusinessAcademy organizuju akciju koja vam može promeniti život

19. nov.

Tržište rada se neprestano menja, a da biste u današnje vreme mogli da dođete do iole pristojnog radnog mesta, neophodno je da posedujete neke od savremenih veština.

Zbog sve većeg interesovanja za stručnjake u oblasti informacionih tehnologija i biznisa, kao i zbog sve veće potrebe za odgovarajućim obrazovanjem u ovim oblastima, ITAcademy i BusinessAcademy organizuju specijalnu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koja ove godine počinje malo ranije, od 26. novembra. 

Crni petak se obeležava širom sveta i označava početak praznične kupovine. Za ovaj dan karakteristični su drastična sniženja i promocije u maloprodajnim i veleprodajnim objektima različitog asortimana, kao i popusti za ugostiteljske, obrazovne i druge usluge.

Prijavite se za akciju Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy i među prvima saznajte šta su ove ustanove pripremile za vas od 26. novembra.

Obrazovanje za najprofitabilnija zanimanja

Tražnja za ekspertima iz IT sveta raste iz godine u godinu. Isto važi i za profesionalce iz oblasti internet poslovanja, preduzetništva i srodnih oblasti. Interesovanje za zanimanja 21. veka vlada među onima koji traže posao ili žele da ga promene, što i ne čudi, jer podaci pokazuju da prosečne plate zaposlenih u oblasti IT-ja, PR-a ili u preduzetničkom sektoru daleko premašuju prosek kada je reč o tradicionalnim zanimanjima.

Programiranje, grafički ili web dizajn, elektronsko poslovanje, menadžment ljudskih resursa, preduzetništvo samo su neki od programa koje polaznici ITAcademy ili BusinessAcademy pohađaju u želji da steknu inovativne i profitabilne veštine.

Ono po čemu se školovanje na ovim ustanovama izdvaja jeste nastojanje da se usvoje praktična znanja koja polaznici mogu da primene u realnim situacijama i tako pronađu zaposlenje odmah po završetku nekog od izabranih programa.

Priznate diplome i sertifikati koji dokazuju stručnost i kvalitet usvojenih znanja na ovim institucijama umnogome pomažu polaznicima ITAcademy i BusinessAcademy da se izdvoje na tržištu rada, te tako ne moraju da brinu da li će se i gde zaposliti nakon školovanja.

Obrazovne institucije ITAcademy i BusinessAcademy među prvima su koje su u Srbiji iskoristile Crni petak kao idealnu priliku da ponude svojim polaznicima šansu da po najpovoljnijim uslovima steknu najkvalitetnije školovanje za neke od traženih profesija današnjice.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koju ITAcademy i BusinessAcademy pripremaju za Black Friday i prijavite se već sada kako biste na vreme dobili obaveštenje o pogodnostima koje ćete imati kada akcija bude počela.Postavljeno: 19.11.2021.
Broj pregleda: 1845


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi