BusinessAcademy proslavlja svoj rođendan sa vama i daruje do 25% POPUSTA i BONUS paket za vrhunsko školovanje

14. sep.

Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu i ove godine svoj rođendan obeležava na drugačiji način. 

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 25% na cenu školarine, a svi koji se prijave do 17. septembra dobijaju i poseban BONUS paket za poslovno usavršavanje – besplatan kurs veb-dizajna u trajanju od šest meseci i paket celoživotnog školovanja koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDE.

Steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi današnjice 

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u željenom sektoru ili unaprede postojeću.

Odaberite da li želite da steknete znanja i veštine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina i sl. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču međunarodno priznate sertifikate (kao što su Kembridž poslovni sertifikat, ICM sertifikat, CMI, IPMA i drugi) koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. 

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove i napredovali na postojećim pozicijama, uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada, najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs veb-dizajna za sve koji se prijave do 17. septembra 

Za uspešnu karijeru važno je da uvek imate aktuelna znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada. Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za veb-dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, kao i da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal. 

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada u budućnosti budete imali potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali, možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za uspešnu karijeru u svetu biznisa 

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 17. septembra. Ukoliko i vi želite da ostvarite uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.


Postavljeno: 14.09.2023.
Broj pregleda: 1505


KOMENTARA postavi prvi komentar (0)


Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi