Stekni nove veštine ili usavrši postojeće.

Nauči i olakšaj sebi put do zaposlenja,
promene posla ili se jednostavno zabavi uz nove veštine.

U fokusu

Istaknuti kursevi


Novo na sajtu

Android App Development kurs

Saznajte više
Kurs „Android app development” namenjen je osobama koje žele da steknu kompetencije junior developera za razvoj mobilnih aplikacija na Android platformi, uz mogućnost učestvovanja u procesu selekcije za zaposlenje u kompanijama IT sektora sa kojima FTN Informatika razvija partnerski odnos.

Autogeni trening, psihološka tehnika duboke relaksacije

Saznajte više
„Psihorelaks” organizuje autogeni trening. U pitanju je psihološka tehnika duboke relaksacije. Autogeni trening je priznata psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom. Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psihološke i fiziološke tenzije. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge.

Pripreme za polaganje međunarodnih ispita

Saznajte više
Škola stranih jezika „Tower” organizuje časove pripreme za polaganje međunarodnih ispita – TOEFL, IELTS i Duolingo. Jedinstvena „Tower” metoda vam garantuje brzo usavršavanje jezičkih veština neophodnih za uspešnu konverzaciju. Zahvaljujući radu u malim grupama svako može da dođe do izražaja, da provežba i uvežba strani jezik. Časovi se održavaju u učionici ili onlajn.

Osnovna obuka za posrednike – medijatore

Saznajte više
Osnovna obuka za posrednike – medijatore namenjena je najširoj ciljnoj grupi. Polaznici stiču potrebno znanje i veštine, a nakon ispunjenja uslova i upisa u Registar, dobijaju licencu i zvanje posrednika, što im omogućava da profesionalno i samostalno obavljaju delatnost posrednika – medijatora.

Specijalista za zaštitu životne sredine

Saznajte više
MNG centar organizuje kurs za specijalistu zaštite životne sredine za sve koji su u okviru svojih kompanija zaduženi za oblast zaštite životne sredine i imaju obavezu sprovođenja svih propisa u ovoj oblasti. Obuku mogu pohađati i osobe tehničke struke bez radnog iskustva u ovoj oblasti. Nakon završene obuke izlazite na ispit i po položenom ispitu stičete zvanje specijaliste za zaštitu životne sredine.
Sve novosti

Predstavljamo organizatore kurseva