Kurs za negovatelja starih i bolesnih osoba i osoba sa posebnim potrebama

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
27.05.2024.
Trajanje kursa:
Tri meseca, 230 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Beograd, Kragujevac, Niš, Niška Banja, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Pančevo, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 33000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA NEGOVATELJA STARIH I BOLESNIH OSOBA I OSOBA SA POSEBNIM POTREBAMA osposobljava polaznike za rad na poslovima nege bolesnika i osoba sa posebnim potrebama. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za negovatelja starih i bolesnih osoba i osoba sa posebnim potrebama.

Teorijska nastava se odvija dva puta nedeljno po 2 školska časa, a praktična nastava se odvija svaki radni dan puno radno vreme ili više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u centrima u kojima rade praktičnu obuku.

Naši polaznici imaju mogućnost i zaposlenja u inostranstvu što potvrdjuju mnogi od njih u Austriji, Nemačkoj, Norveškoj...

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz  osnova struke i nege bolesnika. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 33.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao negovatelji starih i bolesnih osoba i osoba sa posebnim potrebama u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 20.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Osim kursa za negovatelja u Centru za stručno osposobljavanje i usavršavanje možemo ponuditi i druge kurseve iz ostalih struka npr. optičar, fotograf, cvećar, zlatar, električar, prodavac mešovite robe...

slika1.jpg
slika2.jpg

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com