Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

17
nov

Zimski upis u centru Esperanto - popusti do 50%

Hladni dani su idealni za učenje jezika! A u centru Esperanto aktuelan je upis na opšte i intenzivne kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, španskog jezika i ruskog, kao i na konverzacijski kurs engleskog jezika. Grupe su male i broj polaznika je ograničen, tako da požurite - osigurajte sebi mesto i ugrabite do 50% popusta!

16
nov

Profesionalni šminker - početni nivo - Otvoreni univerzitet Subotica

Kurs na kome će polaznici steći sva ona osnovna znanja i veštine koja su potrebna profesionalnim šminkerima, počevši od određivanja tipa kože i oblika lica, preko slaganja boja, pravilnog izbora i nanošenja podloge, pa do tri osnovna tipa šminkanja: dnevnu, koktel i večernju šminku. Obezbeđen sav potreban pribor i materijal za rad.

16
nov

Iskoristite veliku jesenju akciju - Merryland škola engleskog jezika

Iskoristite veliku jesenju akciju za upis do 27.11. za početni kurs engleskog i nemačkog jezika po ceni od samo 3.600 dinara mesečno za 40 časova konverzacijskog kursa. Nastava se održava 2x nedeljno po 90 minuta. Za više informacija pozovite ili dođite lično u Merryland centar.

16
nov

Kurs japanskog iscrtavanja obrva - Inter Esthetic Academy

Kurs za japansko iscrtavanje obrva u Inter Esthetic Academy je individualnog tipa. Sav material koji se koristi tokom kursa je obezbeđen i uključen u cenu. Kroz praktičan rad steknite neophodno samopouzdanje za dalji rad sa svojim klijentima. Do kraja novembra imate mogućnost da pohađate dva kursa po ceni 1. 

15
nov

Kurs grafičkog dizajna - IT Fusion

Prijavi se već danas na kurs Grafičkog dizajna i započni specijalizovanu obuku prilagođenu potrebama tržišta! Usvoj nova znanja i veštine i tokom kursa sastavi kompletan portfolio sopstvenih radova koji će ti pomoći u daljem građenju uspešne IT karijere.

15
nov

Kurs za negovateljice - Centar za obrazovanje i kulturu Božidarac-1947

U Božidarcu, na kursu za negovatelja, naučićete kako da pružite prvu pomoć i negu starim licima prvenstveno u vidu održavanja lične higijene, pomoći pri fizičkim aktivnostima, ishrani, primeni lekova, komunikaciji. Specifičnost ove profesije leži u zahtevnoj emocionalnoj angažovanosti i poznavanju ljudske psihologije. Praktična obuka je u realnim radnim uslovima. Javna ustanova Božidarac je jedini nastavljač tradicije Narodnog univerziteta Božidar Adžija.

14
nov

Obračun zarada - HR Centar

Trening program je namenjen direktorima i vlasnicima preduzeća koji žele da planiraju troškove u vezi angažovanih fizičkih lica sa razumevanjem, HR menadžerima, zaposlenima u HR sektoru i u službi računovodstva, kao i svima zainteresovanima za ovu oblast. Za prijave do 6. decembra ostvarujete popust od 15%.

14
nov

Kurs Java programiranja - Smart School

Zbog jednostavnosti Jave, brzo ćete naučiti kako se pišu Java programi. Polaznici će biti upoznati sa osnovnim konceptima Java platforme, Java programiranjem i programiranjem uopšte. Rezervacije mesta su u toku, prijavi se i obezbedi sebi mesto na vreme!

13
nov

Standardni i intenzivni kursevi nemačkog jezika - Language Workshop centar

Language Workshop organizuje upis na standardne i intenzivne kurseve nemačkog jezika za sve nivoe znanja, kao i na pripremne kurseve za polaganje TELC ispita za medicinsko osoblje, lekare i studente medicine. Rad u malim grupama, termini se definišu u dogovoru sa polaznicima radnim danima i vikendom. Upis u toku.