Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

17
maj

Kurs švedskog jezika u grupama do 5 polaznika

Časovi švedskog jezika u LnG Education centru za strane jezike su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Učenje je bazirano na komunikativnom pristupu koji polaznike usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Gramatika se usvaja preko posebno osmišljenog metoda, koji je lak i razumljiv.

16
maj

Kurs dikcije

Svakog dana muškarac prosečno izgovori 30.000 reči, a žena čak 60.000! Procenjuje se da oni koji se bave svojim glasom i govorom prolaze 10 PUTA USPEŠNIJE u poslu i u odnosima sa ljudima od onih koji se ne bave razvijanjem govorničkih sposobnosti. Upišite kurs dikcije koji organiizuje Institut MAIN POINT.

13
maj

Upravljanje stresom i primena relaksacionih tehnika online

Kurs upravljanja stresom i primene relaksacionih tehnika namenjen je kako stručnjacima koji žele da unaprede svoj rad sa klijentima ili zaposlenima, tako i građanima koji žele da ovladaju različitim tehnikama relaksacije i bolje upravljaju stresom. Prijavite se putem portala Kursevi.com
12
maj

Onlajn program Osnove knjigovodstva

Onlajn program osnova knjigovodstva je jedinstven koncept obuke za oblast knjigovodstva koji uvažava potrebe savremenog čoveka za fleksibilnošću i ličnom organizacijom obaveza. Kombinujući sve prednosti tehnologije i direktnog kontakta sa predavačima, kreiran je program obuke za primenjeno knjigovodstvo koji se prilagođava potrebama i zahtevima svakog polaznika.

09
maj

Individualna obuka za HR administratore

Obuka za HR administratore je interaktivna radionica u kojoj polaznici praktično vežbaju svakodnevne aktivnosti. Polaznici dobijaju odgovore i na direktna pitanja iz prakse od stručnih mentora. U toku obuke polaznici imaju priliku i da isprobaju i koriste cloud aplikaciju koja izrađuje kadrovske dokumente, neophodne izveštaje i evidencije zaposlenih.

09
maj

Intenzivni kursevi konverzacije u školi „Smiley”!

Učite uz ćaskanje sa maternjim govornicima engleskog – native speakers – uz pažljivo odabrane teme i materijale i konstruktivnu pomoć naših stručnih i posvećenih profesora. Kursevi počinju 10. 5.

06
maj

TESTIRANJE SOFTVERA (QA)

Upoznajte sa sa celim ciklusom razvoja softverskih rešenja i osposobite se za samostalno sprovođenje celokupnog procesa testiranja i provere kvaliteta softvera. Za pohađanje kursa „Testiranje softvera – QA” potrebno je samo osnovno poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem portala Kursevi.com

05
maj

GRE

Međunarodni akademski centar organizuje pripremu za GRE test. Kandidati dobijaju kvalitetnu pomoć iskusnih predavača tokom kursa, koji objašnjavaju sve koncepte strategije testiranja uz korišćenje materijala Centra i vežbanja iz dostupne kvalitetne literature. Prijavite se putem portala Kursevi.com