Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

21
jun

Kursevi za estetiku i medicinu - Srednjoškolski obrazovni centar "SMARTANAC"

Kursevi i obuke koji se organizuju u našoj školi imaju za cilj da kroz teoretski i praktičan rad pripreme polaznike za profesionalno bavljenje izabranim poslom. Svi kursevi su sertifikovani, a sertifikat se dobija nakon provere znanja. Naš cilj je da polaznicima omogućimo sticanje znanja koje će biti dovoljno za samostalan rad u konkretnoj oblasti.

21
jun

Individualna, grupna, online nastava - Eduka Centar

Naš tim čine iskusni diplomirani profesori stranih jezika od kojih je većina školovana ili boravila u inostranstvu. Kroz rad u malim grupama i induvidualcima doveli smo kvalitet nastave na najviši mogući nivo. Jezike možete učiti i online preko Skype-a! Najsavremeniji vid nastave i naša preporuka za sve one koji nemaju vremena da dolaze u naš Centar.

21
jun

Kurs holističke masaže - Globwell masaža - Beauty Imagini Centar

Seminari se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela, koji se obrađuje sa licenciranim terapeutima. Časovi mogu biti organizovani u grupi ili u individualnoj režiji. Nakon završenog seminara, polaznici polažu ispit i dobijaju internacionalne sertifikate  koji su dvojezični-na italijanskom i engleskom jeziku, odobreni od strane Italijanske privredne komore i priznati u Srbiji i u svetu. 

21
jun

Kurs za pedikira - Edukativni centar Unique touch

Kompletna obuka podrazumeva estetski i medecinski pedikir kao i upoznavanje sa radnim materijalom i praktični deo. Nudimo mogućnost pohađanja obuke u grupama od 3 - 5 polaznika i individualne časove. Za pohadjanje kursa nije potrebno prethodno iskustvo.

21
jun

Kurs knjigovodstva - KGB finance

Cilj knjigovodstvene obuke je osposobljavanje kandidata za samostalno vodjenje poslovnih knjiga privrednog subjekta uz savremenu tehničku podršku i inovativne metode nastave. Polaznici kursa koji sa uspehom prodju proveru znanja na kraju kursa dobijaju sertifikat kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.

20
jun

Intenzivni kurs ruskog za odrasle - Škola stranih jezika Hellas

Intenzivni kurs ruskog za odrasle je namenjen svima koji žele da u kraćem vremenskom periodu nauče što više, treba da obnove nekadašnje znanje ruskog jezika, žele da za par meseci steknu osnove jezika koje su im potrebne za školovanje, posao ili dalje usavršavanje. Nakon završenog kursa polaznici polažu završni test i dobijaju sertifikat.

20
jun

Intezivni kursevi jezika u Bilingvist centru!

Počeo upis na intezivne kurseve nemačkog i ruskog jezika u našem centru. Kursevi traju od 3 do 5 nedelja. Nastava se odvija 3 ili 4 puta nedeljno. Časovi traju 90 min ili 120 min. Plaćanje se vrši u 2 rate. Upis je u toku ! Dobrodošli ste da nas pozovete za više informacija!

20
jun

Da vaš mališan postane jedan od super ljudi. Lako uz program Škola u vašoj kući - Akademija znanja

Individualni kurs brzog učenja činiće da, za samo 20 časova vaše dete uči i do 5 puta brže od svojih vršnjaka, postiže odličan uspeh u školi i stekne veštine od kojih će imati višestruke koristi tokom čitavog života. Kurs nije namenjen samo deci, već i studentima koji usvajaju velike količine gradiva, zaposlenima koji žele da ubrzaju svoj rad i napreduju u karijeri, ali i starijim osobama koje tako mogu da očuvaju i unaprede vitalnost pamćenja.

20
jun

Kursevi stranih jezika - Škola stranih jezika San Sebastian

Škola u svojoj ponudi nudi nastavu iz engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, grčkog i španskog jezika. Nastava je prilagođena deci i odraslima. Individualne časove, rad u manjim grupama kao i rad u paru izvode diplomirani profesori. Savremen pristup učenju, profesionalan i odgovoran odnos prema svakom polazniku i kvalitet rada su imperativi kojima se vodimo.