Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

14
dec

Kursevi stranih jezika - Škola stranih jezika Moment School

Uverite se zbog čega je edukacija u našem centru zadovoljstvo, a ne obaveza! Nudimo vam poluintenzivne i standardne kurseve, a vi izaberite tempo rada, termine i vrstu kursa prema svojim potrebama. Svi kursevi jezika u našem centru odvijaju se po najsavremenijim evropskim programima uz praktične interaktivne metode u nastavi po kojima smo prepoznatljivi.

13
dec

Standardni kursevi stranih jezika - LnG Education, škola stranih jezika

U toku su prijave na naše standardne kurseve. Kursevi engleskog, nemačkog, norveškog, švedskog, ruskog, srpski za strance, francuskog, španskog, italijanskog, slovenačkog, češkog samo su neki od kurseva koje možete pohađati u LnG Education školi stranih jezika. Grupe su sa max pet polaznika, start nastave druga polovina januara.

13
dec

Formiranje grupe za knjigovodstvo je u toku!!!

U Centru Adžija u Bečeju počelo je formiranje nove grupe za kurs knjigovodstva. Nauči da vodiš knjige, da radiš obračune, završne račune. Postani knjigovođa ili samostalni knjigovođa – kontista.

13
dec

Zaštita podataka o ličnosti - MNG Centar

Republika Srbija donela je Zakon o zaštiti podataka o ličnosti novembra 2018. godine kojim je uređena obrada podataka, a koji će se primenjivati od 2019. godine. Obrada podataka o ličnosti je aktuelna tema naročito poslednjih godina, a zaštita podataka je prepoznata kao jedan od prioriteta na globalnom nivou.

12
dec

Cisco Kursevi: CCNA, CCNP - rootPlanet

Iskoristite popust do 31.12.2018. godine i upišite jedan od Cisco kurseva. Mnogi naši studenti danas su vrlo cenjeni mrežni profesionalci u zemlji i u inostranstvu. Mi smo tim iskusnih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u praksi, ali i u prenošenju znanja na buduće kolege. Zbog svega ovoga, pozivamo Vas da nam se priključite i zakoračite u svet uspešnih.

12
dec

Kursevi računara - Informacione tehnologije Obuka i Praksa d.o.o.

Svi kursevi su intenzivni, sastoje se iz predavanja i praktičnih vežbi, obuhvataju početni, srednji i napredni nivo. Svaki polaznik kursa dobija kao poklon usb flesh sa kompletnim materijalom kursa a za sve one koji žele da im pomognemo da se zaposle ili pokrenu sopstveni posao, obezbeđena je besplatna praksa u trajanju od 2 meseca.

11
dec

Kursevi lepote i nege lica i tela - Upis u toku!

Kozmeticki salon Derma Life, nudi vam obuku za pedikir, depilaciju, nadogradnju trepavica i oblikovanje obrva. Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom, i nudi rad na najsavremenijim aparatima za negu tela i lica.