Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

25
sep

Pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u

Da li ste se nekad pitali kako se prave video-igrice i kako se one testiraju? Ukoliko jeste, imamo pravi kurs za vas – „Pravljenje igrica za Android i iPhone u Flashu”. Učite od sertifikovanih instruktora i steknite međunarodno priznate diplome u Softline autorizovanom trening centru. Za grupne obuke važi 10% popusta. Prijavite se putem sajta Kursevi.com.
25
sep

Institut za računovodstvo i reviziju

Institut za računovodstvo i reviziju u Beogradu u saradnji sa Savezom računovođa i revizora organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu. Ovaj kurs se preporučuje kandidatima za sticanje profesionalnih zvanja u računovodstvu. Prijavite se putem sajta Kursevi.com.

24
sep

Obuka za kozmetičara - estetičara

Ukoliko vas interesuje da postanete kozmetičar/estetičar, predstavljamo vam Beauty Glamour – studio za edukaciju kozmetičara. U toku praktičnog dela obuke obezbeđeno je preko dvadeset manuelnih tretmana lica, rad sa dermarolerima, tretiranje alopecije itd. Po položenom završnom ispitu studentima se izdaje sertifikat sa zvanjem kozmetičar-estetičar. Prijavite se putem sajta Kursevi.com.
23
sep

Kurs i obuka za berberina

Nekada su postojali specijalizovani saloni u kojima su muškarci mogli da dobiju uslugu sređivanja ne samo kose nego i brade i brkova. A upravo tu uslugu je pružao berberin ili takozvani brica, pa specijalizovana obuka i kurs za berberina nudi mogućnost zainteresovanima da se za to zanimanje i kvalifikuju. Prijavite se putem sajta Kursevi.com.

22
sep

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

„Merryland” škola organizuje kurseve engleskog i nemačkog jezika za osnovce i srednjoškolce u trajanju od 9 meseci. Iskoristite popust do 30. septembra! Prijavite se putem sajta Kursevi.com.
15
sep

Kurs francuskog jezika za odrasle

Ne propustite upis na kurs francuskog jezika! Ostalo je još malo slobodnih mesta, a prijave traju do kraja nedelje. Više informacija o sadržaju kursa pogledajte na sajtu Kursevi.com.

09
sep

MANIKIR SA NADOGRADNJOM NOKTIJU

U Centru „Adžija” u Novom Sadu u toku je formiranje nove grupe polaznika za KURS „MANIKIR SA NADOGRADNJOM NOKTIJU”. Nastava se održava u učionicama koje su u potpunosti opremljene potrebnom opremom i priborom za rad.

04
sep

Kurs nemačkog jezika - online

Upis u Školu stranih jezika „NSchool” je počeo! Potrebno je da imate stabilnu internet vezu, instaliran i funkcionalan Skype i mikrofon. Zauzmite svoje mesto na vreme.