Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

23
avg

Priprema za IELTS

IELTS je svetski priznat ispit engleskog jezika koji uvažavaju obrazovne institucije, vladine agencije i stručne organizacije. Ispit ocenjuje sposobnost kandidata da komunicira na 3 koristeći sve četiri jezičke veštine: slušanje tj. razumevanje govora, razumevanje pročitanog teksta, pisanje i govor.

23
avg

Engleski jezik za pravnike

Engleski je neophodan svakom pravniku koji radi na međunarodnim pitanjima, jer je engleski svetski jezik pravne profesije, poslovnog sveta i međunarodnih odnosa. Ako ste pravnik ili advokat, sigurno želite da dovoljno dobro znate engleski da možete komunicirati s klijentima i stručnjacima iz drugih zemalja. Ako ste student prava, sigurno želite da dokažete budućim poslodavcima da se dobro služite engleskim jezikom.

21
avg

Školski centar za računare i strane jezike Softline

Kraj avgusta je idealan period za usavršavanje. U Školskom centru za računare i strane jezike „Softline” u toku je popust do 50% na sve kurseve. Iskoristite ovaj period na najbolji mogući način. Akcija traje do 26. 8. 2019. 

21
avg

Specijalni popust od 80% za sve naše online obuke!

Preuzmite vaučere koji vam daju popust od 80% za sve naše online obuke: AutoCAD (60 dana) i Web programiranje (120 dana). Sve obuke imaju napisana skripta koja prate nastavne jedinice. Puno trikova, saveta, pratećeg materijala, koji ostaju polazniku. Tehnička podrška autora obuke. Popust je aktivan do 8. 10. 2019.

21
avg

LnG Education - škola stranih jezika

Škola stranih jezika LNG education nudi vam učenje mađarskog, engleskog, švedskog i nemačkog jezika u malim grupama. Iskoristite popust do 2. septembra!

20
avg

Lean Manufacturing - praksa i "Lean zone"

Program Lean Manufacturing na primeru severnoameričke privrede (LM) je kreiran 2011-te godine u Kanadi i posvećen je obuci u primeni Lean principa, alata i radnih metoda sa naglaskom na primeni u automobilskoj, elektronskoj i farmaceutskoj industriji, mada se generalni principi mogu koristiti u bilo kom tipu industrije, zdravstvu ili državnim aparatima.

20
avg

Java Web Development kurs

 „Java Web Development” je intenzivni kurs namenjen osobama koje žele steći kompetencije junior developera za razvoj veb aplikacija na Java platformi, uz mogućnost učestvovanja u procesu selekcije za zaposlenje u kompaniji Levi9 IT Services i refundacije novca uplaćenog na ime cene kursa. Poželjno je da polaznici kursa imaju određena predznanja iz programiranja u programskim jezicima visokog nivoa (Java, C++ i sl.).

20
avg

Moja obuka d.o.o.

Iskoristite kraj leta i veoma povoljne uslove do početka septembra za lični razvoj u oblasti upravljanja ljudskim resursima i poslovne administracije i pohađajte obuke u našem trening centru u Beogradu ili preko Skajpa. O našim rezultatima govore zadovoljni klijenti. Dođite da se i sami uverite. Očekujemo vaš poziv!

20
avg

Poslovni Excel - napredni nivo

Danas je svakoj firmi potrebna osoba vešta i brza u upravljanju Excel alatima. Mnogi korisnici ne upotrebljavaju čak 95% njegovih funkcija, a one koje koriste ne upotrebljavaju u punom obimu. Istovremeno, Excel se koristi veoma efikasno u analitičke svrhe, čiji se rezultati mogu upotrebiti u donošenju značanih poslovnih odluka. Upravljanje dugačkim spiskovima, izrada proračuna, poslovno planiranje, evidencija kupaca, analiza prodaje, čuvanje podataka o klijentima i sl, to je samo deo mogućnosti koje vam ovaj alat omogućava.