Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

21
avg

kursevi nege i lepote - Inter Esthetic Academy

Dođite u Inter Esthetic Academy i naučite tajne profesionalne šminke, savladajte tehniku japanskog iscrtavanja obrva ili nadogradnje trepavica. Uz našu stručnost i znanje, zakoračite u svet profesionalnog šminkanja i usavršite svoje veštine na ovom polju. Obezbedili smo vam sav neophodan materijal za rad i vežbu (šminku,četke,skripte,maskare) i to besplatno!

20
avg

Kursevi jezika za odrasle i decu - Studio za strane jezike Jelena

U Studiju za strane jezike Jelena možete upisati engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, grčki, ruski, kineski i turski u dva upisna roka u septembru i februaru. Jezike možete pohađati u svim nivoima od početnog do konverzacijskog. Semestar za odrasle traje 5 meseci i ima fond od 80 časova dok se dečiji kursevi odvijaju 2 puta nedeljno po 60 minuta tokom cele godine.

20
avg

Kursevi stranih jezika - Škola stranih jezika San Sebastian

Upis za septembarske grupe je u toku. Škola u svojoj ponudi nudi nastavu iz engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, grčkog i španskog jezika. Nastava je prilagođena deci i odraslima. Individualne časove, rad u manjim grupama kao i rad u paru izvode diplomirani profesori. Savremen pristup učenju, profesionalan i odgovoran odnos prema svakom polazniku i kvalitet rada su imperativi kojima se vodimo.

20
avg

Kurs iz računovodstva - Institut za računovodstvo i reviziju d.o.o.

Kurs se posebno preporučuje kandidatima za sticanje profesionalnih zvanja u računovodstvu. Počinje upoznavanjem sa osnovnim pojmovima u računovodstvu, a nakon toga se kroz teoriju i praktične primere obrađuje dvojno knjigovodstvo kroz gradivo raspoređeno po klasama.

20
avg

Kursevi računara. Upis u toku! FTN Informatika - centar za obrazovanje u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija

Kursevi su intenzivnog karaktera i namenjeni su osposobljavanju polaznika za zaposlenje u IT sektoru. Planovi i programi kurseva kreirani su u saradnji sa IT kompanijama i prilagođeni su potrebama tržišta. Polaznici koji uspešno savladaju kurseve naprednih tehnologija, pozivaju se na selekcije za zaposlenje u kompanijama IT sektora sa kojima FTN Informatika ima dogovor o saradnji.

13
avg

Kurs masaže upis u novu grupu - Centar ADŽIJA

Steknite potrebno znanje kako bi pokrenuli sopstveni biznis. U Centru ADžIJA u Novom Sadu i Beogradu u toku je formiranje nove grupe za kurs masaže. Ostalo je još par slobodnih mesta. Upišite se na vreme.

10
avg

Upis je u toku! Kursevi računara - Informacione tehnologije Obuka i Posao

Startujemo 1. septembra! Pridruži se dokazanom timu na vreme i obezbedi svoje mesto na tržištu rada. Svi naši predavači imaju višegodišnje iskustvo stečeno praktičnim radom u uspešnim IT kompanijama i imajući u vidu potrebe tržišta u IT sektoru napravili su programe koji će, na najbolji način, pripremiti nove kadrove za rad u najtraženijim IT zanimanjima.