Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

09
jul

Kurs depilacije šećernom pastom

Uz profesionalne edukatore naučićete najpopularnije zanate u svetu lepote i kozmetologije. Iskoristite POPUST i prijavite se na kurs depilacije šećernom pastom. 

08
jul

Kurs iz računovodstva

Institut za računovodstvo i reviziju u saradnji sa Savezom računovođa i revizora organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu. Kurs počinje upoznavanjem sa osnovnim pojmovima u računovodstvu, a nakon toga se kroz teoriju i praktične primere obrađuje dvojno knjigovodstvo kroz gradivo raspoređeno po klasama. Iskoristite mogućnost plaćanja na rate i prijavite se na kurs putem našeg sajta.

06
jul

Intenzivni kursevi nemačkog jezika za odrasle

Intenzivni kurs nemačkog jezika namenjen je osobama koje žele da što pre progovore i aktivno se služe jezikom. Akcenat je na veštini govora uz praćenje najsavremenijih metoda u podučavanju. Iskoristite POPUST i prijavite se na kurs preko našeg sajta.

03
jul

Škola dikcije

Dođite da naučite kako da otklonite osnovne greške u govoru poput lenjih usta, gutanja slova, slogova i reči. Na kraju kursa bićete osposobljeni da vaš govor tokom intervjua, prezentacije ili bilo kog drugog javnog nastupa bude jasan i siguran. Radićemo i na osnovnoj akcentološkoj pismenosti, ritmu i prirodnosti govora. Prijavite se na kurs putem našeg sajta.

03
jul

Java programiranje

Početni i srednji nivo Java kursa ima za cilj da učenici steknu bazična znanja neophodna za dalje usavršavanje u svetu Jave. Nakon 2 meseca obuke sledi besplatna praksa! Prijavite se putem našeg sajta.

02
jul

Kurs arapskog jezika - online

Naučite arapski jezik online! Termin i učestalost časova određujete sami, a časovi se održavaju svakim danom od ponedeljka do subote. Prijavite se na kurs putem našeg sajta.
01
jul

Instalater uređaja za grejanje i klimatizaciju

Kurs za čišćenje uređaja za grejanje i klimatizaciju obuhvata obuku za sticanje znanja i veština u mašinskoj struci, uz realizaciju praktične i teorijske nastave u trajanju od 240, 360 ili 720 časova zavisno od uzrasta polaznika. Praktična nastava se obavlja uz stručni nadzor. Sertifikati su dvojezični (na nemačkom, engleskom, mađarskom i slovenačkom jeziku), te je moguć rad u inostranstvu. Prijavite se na kurs putem našeg sajta.