Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

01
mar

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE "SMILEY"

Naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama! Premostite govornu barijeru i pričajte fluentnije. Kursevi nemačkog svih nivoa: od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI I NEMAČKI U MEDICINI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagođenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 1. 3. 2021. i traju od 1,5 do 3 meseca.

22
feb

KURS PRIPREME ZA RAZGOVOR ZA POSAO NA NEMAČKOM JEZIKU!

Kurs počinje 27. 2. i traje 3 nedelje. Održavaće se 3 dvočasa nedeljno – ukupno 10 dvočasa. Cena je 7.900 dinara, a termini se mogu zakazati po dogovoru. Ovaj kurs je namenjen svim kandidatima koji žele da se temeljno pripreme za razgovor za posao na nemačkom i engleskom jeziku, a koji konkurišu za razne profile u različitim sferama poslovanja: finansije, računovodstvo, bankarstvo, marketing, ugostiteljstvo, medicina, IT, public relations, menadžment.

19
feb

Zanatsko obrazovni centar ADŽIJA

U Centru „Adžija” u Novom Sadu i Beogradu u toku je formiranje nove grupe polaznika za kurseve: KUVAR, PEKAR, KONOBAR, POSLASTIČAR, TOČILAC PIĆA – BARMEN. Naučite da spremate hranu i poslastice ili da ih služite u profesionalnom okruženju.

09
feb

ONLINE kurs ruskog jezika

Počeo je upis na ONLINE kurseve RUSKOG jezika u Bilingvist centru! Uštedite vreme i naučite ruski jezik baš sa nama na kvalitetnoj ONLINE nastavi. Imamo sve vrste kurseva za sve nivoe znanja. Akcenat stavljamo na interakciju i komunikaciju. Upis je u toku! Pozovite nas i pitajte sve što vas zanima!

08
feb

Intenzivni kursevi nemačkog jezika za odrasle

Naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama! Premostite govornu barijeru i pričajte fluentnije. Kursevi nemačkog svih nivoa: od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI I NEMAČKI U MEDICINI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagođenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 8. 2. 2021. i traju od 1,5 do 3 meseca.

08
feb

Kurs italijanskog jezika za odrasle

Ako želite da naučite italijanski i pri tome osetite pravu atmosferu Italije, na pravom ste mestu! Uz zvuke popularne italijanske muzike, video-odlomke o ovoj predivnoj zemlji, njenoj kulturi i običajima i, naravno, uz pomoć veoma posvećenih profesora koji koriste najinovativnije metode u podučavanju uživajte dok učite! Kursevi A1 i A2 počinju 13. 2, prijavite se!

01
feb

Emocionalna inteligencija u poslu

Emocionalna inteligencija je prema brojnim istraživanjima ključ poslovnog uspeha. Naučite kako da sagledate nivo sopstvene emocionalne inteligencije i razvijete strategije za upotrebu emocionalne inteligencije u radu. Kurs počinje 17. 2. 2021. Zauzmite svoje mesto na vreme!

01
feb

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”!

Naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama! Premostite govornu barijeru i postanite fluentniji. Kursevi nemačkog svih nivoa: od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI, NEMAČKI U MEDICINI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagođenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 1. 2. 2021, a traju od 1,5 do 3 meseca.

29
jan

Kurs italijanskog jezika - online

Ne propustite da naučite italijanski jezik! Sve što vam treba je stabilna internet veza, instaliran i funkcionalan program Skype i mikrofon.

28
jan

Kurs iz računovodstva

Institut za računovodstvo i reviziju d.o.o. Beograd u saradnji sa Savezom računovođa i revizora organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu. Steknite znanje u celini!