Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

17
okt

Napredne veštine HR menadžera

Koja su znanja i liderske veštine nužni da biste bili uspešan HR menadžer? U toku dvodnevne radionice za HR menadžere imaćete priliku da, uz praktične vežbe, poslovne simulacije i analize primera iz prakse, naučite kako da poboljšate performanse, podignete motivaciju i postignete postavljene ciljeve! 


17
okt

Početni kurs Hatha Yoge

Cilj kursa je da postavi solidnu bazu o osnovnim pojmovima i principima joge, objasni osnove statike i dinamike asana, osnove pravilnog jogičkog disanja i prikaže praktičan program za pravilno zauzimanje položaja za koncentraciju i meditaciju i jogičko razgibavanje. 


16
okt

Upravljanje bazama podataka Microsoft SQL Server 2012 Querying

Microsoft SQL Server 2012 Querying kurs predstavlja polaznu osnovu za celokupnu SQL oblast, prvi je od serije kurseva, koji obezbeđuje sticanje znanja i veština u navedenoj oblasti. Osnovni cilj obuke je da polaznicima omogući dobru osnovu za dalji rad i usavršavanje na poljima administracije i razvoja baza podataka.

15
okt

Primena Statistike u biomedicinskim istraživanjima

Želite da analizirate medicinske podatke, ali niste sigurni kako da to učinite? Ako ste ikada preskočili deo rezultata u naučnim radovima, jer vam pojmovi poput „interval poverenja” ili „p-vrednost” nisu poznati, onda vam kurs „Primena statistike u biomedicinskim istraživanjima” omogućava da se upoznate sa najvažnijim statističkim konceptima u medicini.

14
okt

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U ŠKOLI SMILEY

Cilj kurseva je da posebnom metodologijom, koja je razvijena isključivo u svrhe aktivacije znanja, osposobe kandidate da konačno bez oklevanja i straha progovore na nemačkom jeziku, i to primenom ciljnih jezičkih fraza i sa fokusom na stvarne svakodnevne teme i situacije. Progovorite nemački jezik kroz praktičnu i efikasnu pripremu u našoj školi!

14
okt

Kurs arapskog jezika

Grupna nastava arapskog jezika po veoma povoljnim cenama! Programi su usklađeni sa preporukama Saveta Evrope i prema njima se izdaju sertifikati. Naučite osnove ovog egzotičnog jezika za samo četiri meseca! Završni test i diploma uključeni su u cenu kursa.

14
okt

Python Development - IT Academy

Python je veoma moćan i fleksibilan open source programski jezik koji se može koristiti za web i API development, data science, automatizaciju sistema, machine learning, robotiku, veštačku inteligenciju, kreiranje igrica itd. Python Development program na ITAcademy pruža vam mogućnost da na interaktivan i dinamičan način savladate sve potrebne veštine za programiranje u ovom jeziku.

14
okt

Škola dikcije

Dođite da naučite kako da otklonite osnovne greške u govoru poput „lenjih” usta, „gutanja” slova, slogova i reči. Na kraju kursa saznaćete kako da vaš govor tokom intervjua, prezentacije ili bilo kog drugog javnog nastupa bude jasan i siguran.

14
okt

Analiza finansijskih izveštaja

Cilj seminara je da se polaznicima, kroz praktične vežbe i primere analize finansijskih izveštaja, omogući bolja primena alata i teorijskih znanja u praksi, kao i da se sagleda primena različitih pristupa analize finansijskih izveštaja sa stanovišta revizije, kreditora i menadžmenta.


11
okt

Asertivni trening - Trening iz veština komunikacije i samopouzdanja

Asertivno komuniciranje pomaže čoveku da bude produktivniji u zauzimanju za sebe i razvijanju kvalitetnih odnosa s drugim ljudima. Ovaj trening namenjen je svim ljudima koji žele da poboljšaju svoje komunikacijske veštine kako u privatnom, tako i u poslovnom okruženju, onima koji su skloni odlaganju ciljeva i imaju tremu prilikom javnih nastupa.