Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

24
jan

Srpski za strance

Kurs srpskog jezika za strance namenjen je ljudima koji žive i rade u Srbiji. Cilj kursa je da se polaznicima pruži prilika da nauče i aktivno koriste srpski jezik u svakodnevnim i poslovnim situacijama. Prijavite se putem našeg sajta.

24
jan

Online kurs arapskog jezika

Ukoliko želite da naučite arapski jezik od kuće, sve što vam treba jeste stabilna internet veza, instaliran i funkcionalan Skype program i mikrofon. Prijave možete izvršiti odmah, putem našeg sajta.

24
jan

Obuka za kuvara

Krenite na obuku za kuvara već danas! Otvoreni univerzitet „Znanje” obezbediće vam praksu, a nakon završene obuke dobićete sertifikat stručne osposobljenosti za kuvara, nakon čega ćete moći da otvorite svoju zanatsku radnju ili da radite kod poslodavca

23
jan

Software tester

Ukoliko želite da kroz testiranje pokucate na vrata IT sektora, ovaj kurs je pravi izbor za vas! Imaćete priliku da naučite teoriju, metodologije i principe testiranja prolazeći sve faze životnog ciklusa razvoja softvera, uz korišćenje praktičnih tehnika i alata. Zauzmite svoje mesto na vreme i prijavite se putem našeg sajta.

23
jan

Osnovni kurs JavaScript & Angular 2+ Development

JavaScript Development kurs podrazumeva osnove JavaScript jezika, ES6, rad sa jQuery bibliotekom i Angular 2+ frameworkom. Ovaj kurs je namenjen početnicima, kao i onima koji već imaju iskustva u radu sa JavaScript jezikom, a žele da upotpune svoje znanje. Upis je u toku, obezbedite sebi mesto na vreme

23
jan

Prolećna Škola Statistike

Škola statistike vam pruža mogućnost da na jedan zanimljiv i jednostavan način steknete znanja i neophodne veštine u analizi podataka i interpretaciji rezultata, u skladu sa savremenim trendovima u statističkoj obradi podataka. Iskoristite popust i prijavite se što pre!

21
jan

Bilingvist centar za strane jezike

Počeo je upis u prolećni semestar u Bilingvist centru!
Pogledajte našu ponudu kurseva ruskog jezika. Držimo kurseve svih nivoa i apsolutno prilagođene vašim potrebama. Koristimo knjige isključivo ruskih autora. Predavanja vodi predavač, diplomirani lingvista МГЛУ. Bićete veoma zadovoljni rezultatima!
20
jan

Kurs Priprema štampe, grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa

„Priprema štampe, grafički dizajn i dizajn korisničkog interfejsa” je intenzivan kurs koji treba da obezbedi kompetencije neophodne za dizajn i pripremu štampe korišćenjem Adobe paketa programa, kao i kompetencije za dizajn korisničkog interfejsa. Kurs je pogodan za početnike, ali i za upućene koji žele produbiti stečena znanja. Prijavite se putem našeg sajta i osigurajte vaše mesto.

20
jan

Intenzivni kursevi nemačkog jezika za odrasle

Želite da progovorite nemački u najkraćem roku kroz intezivnu nastavu i konverzacijski metod? Mi i naši visoko stručni predavači vam možemo pomoći da postignete vaše ciljeve - naše dugogodišnje iskustvo, razvijeni, provereni i raznovrsni programi podučavanja jezika uz mogućnost dobijanja međunarodno priznatog sertifikata, zadovoljni klijenti samo su neki od razloga da dodjete baš kod nas! Proverite zašto se kod nas uči uz osmeh : )