Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

26
maj

Kurs mađarskog jezika - priprema za intervju u ambasadi

„LnG Education”, škola stranih jezika, organizuje nastavu mađarskog jezika i omogućava vam da se dobro pripremite uz usvajanje pojmova i neophodnog znanja, tako da sa lakoćom komunicirate na razgovoru u ambasadi.

25
maj

Kurs JavaScript

IT centar u Nišu organizuje kurs iz JavaScripta za sve one koji žele da budu u toku sa promenama na svetskim razvojnim mrežama. U fokusu kursa je napredni razvoj JavaScript aplikacija sa osvrtom na osnove sintakse i način pisanja u JavaScriptu, kao i na alate koji se svakodnevno koriste.

24
maj

Online kurs - Poreski računovođa

Onlajn-kurs „Poreski knjigovođa” u okviru Instituta za e-računovodstvo „Finance Team” kreiran je po pretežno kombinovanoj programskoj metodi. Odnos nastavnika i učenika je u prvom delu nastave autoritativan, a u drugom delu demokratski, a cilj svega toga je da se uspostave i vertikalna i horizontalna komunikacija između nastavnika-mentora i polaznika.

23
maj

Kurs za fotografa

Kurs za fotografa u Akademiji Oxford omogućava osobama da se detaljno upoznaju sa načinom fotografisanja, odnosno sa različitim vrstama kako foto-aparata, tako i sa svom onom dodatnom opremom koja se koristi tom prilikom, ali i sa obradom fotografija, te njihovim razvijanjem i izradom.

22
maj

Onlajn program dvojnog knjigovodstva

Kombinujući sve prednosti tehnologije i direktnog kontakta sa ekspertima iz oblasti knjigovodstva, kreiran je onlajn program dvojnog knjigovodstva koji se prilagođava potrebama i zahtevima svakog polaznika.

18
maj

Kurs ,,Osnove Linuxa"

FTN Informatika organizuje kurs „Osnove Linuxa”. Kurs pruža uvodna znanja o open-source platformama i Linux operativnim sistemima sa fokusom na komandni interfejs – CLI. Steknite neophodna znanja za dalje usavršavanje!

18
maj

Kurs dikcije

Svakog dana muškarac prosečno izgovori 30.000 reči, a žena čak 60.000! Procenjuje se da oni koji se bave svojim glasom i govorom prolaze 10 PUTA USPEŠNIJE u poslu i u odnosima sa ljudima od onih koji se ne bave razvijanjem govorničkih sposobnosti. Institut MAIN POINT organizuje kurs dikcije.

17
maj

Kursevi pripreme za polaganje međunarodnih ispita

Škola stranih jezika „Tower” organizuje kurseve pripreme za polaganje međunarodnih ispita – TOEFL, Cambridge, SAT i Duolingo. Jedinstvena „Tower” metoda vam garantuje brzo usavršavanje jezičkih veština neophodnih za uspešnu konverzaciju. Zahvaljujući radu u malim grupama svako može da dođe do izražaja, da provežba i uvežba strani jezik.

16
maj

Knjigovodstvo kurs - online

Kurs knjigovodstva u KFG centru osmišljen je tako da spoji teoriju i praksu i prilagođen je polaznicima koji nemaju nikakvo predznanje iz ove oblasti. Naučićete osnovne elemente i pojmove iz knjigovodstva i računovodstva uz predavače sa decenijskim iskustvom. 

15
maj

Baze podataka i poslovne aplikacije

Informacione tehnologije – Obuka i praksa organizuje kurs „Baze podataka i poslovne aplikacije”, gde ćete naučiti da projektujete i kreirate bazu podataka, pravljenje tabela i relacija između njih, dodavanje, ažuriranje i brisanje podataka, kreiranje prostih i složenih upita nad tabelama, kao i funkcija, procedura i trigera. Takođe, polaznici rešavaju realne probleme primenom stečenog znanja.