Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

09
apr

ONLINE INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”! PAMETNO ISKORISTITE VREME I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE 

Online kursevi nemačkog jezika svih nivoa – od A1 do C1, opšti, poslovni, konverzacijski i specijalizovani za određene profesije. Iskusni predavači, moderne metode podučavanja uz akcenat na konverzaciji, fleksibilni termini i zadovoljni klijenti su neki od razloga da dođete baš kod nas! Kursevi počinju 10. 4. i traju od 1,5 do 3,5 meseci. Nastavu možete slušati u standardnoj ili intenzivnoj dinamici, individualno ili grupna nastava.

08
apr

MCSA Windows Server 2016

MCSA serija kurseva omogućava savladavanje većine fundamentalnih tehnologija iz oblasti administracije operativnog sistema Windows Server 2016, izuzev servisa Internet Information. To ga čini esencijalnim izborom za svakoga ko se odluči za karijeru administratora sistema. Kurs se održava online, a za sve dodatne informacije pogledajte na linku.

08
apr

Besplatni online webinari

Da biste ostali pozitivni tokom trenutnih dešavanja, Smart School vam pruža podršku u periodu samoizolacije onako kako to najbolje zna – kroz online učenje iz vašeg doma, interaktivno i potpuno bezbedno, što nam je svima i cilj! Na našem sajtu možete pogledati ponudu besplatnih live webinara.
08
apr

Priprema za SAT

SAT priprema je najbolji način da se napravi strategija i poboljšaju veštine neophodne za polaganje testa potrebnog za upis osnovnih studija u Americi. Iskusni predavači objasniće koncepte testa, pomoći će kandidatima da naprave strategiju za savladavanje testa i pomoći će oko tumačenja rezultata sa probnih testova. Saznajte više putem našeg sajta.

07
apr

Online kurs nemačkog jezika za srednjoškolski uzrast

Ukoliko imate poteškoća u učenju nemačkog jezika u srednjoj školi, prijavite se na online kurs nemačkog za srednjoškolski uzrast u školi „San Sebastian” i savladajte sve probleme na koje nailazite tokom učenja. Nastava prati program srednje škole, ali u svom programu nudi i znanje više.

07
apr

Italijanski institut za kulturu u Beogradu

Italijanski institut za kulturu u Beogradu je institucija Republike Italije koja se bavi promocijom italijanskog jezika i kulture u svetu, organizujući kulturne manifestacije u vidu izložbi, koncerata, književnih večeri i slično.
Institut ima široku ponudu online kurseva za učenje jezika za decu i odrasle, koje možete pogledati na našem sajtu.

06
apr

ONLINE INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”! ONLINE KURSEVI ZA DECU I ODRASLE!

Online kursevi nemačkog jezika svih nivoa – od A1 do C1, opšti, poslovni i konverzacijski. Od naše online učionice deli vas samo jedan klik. Učite od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, u terminima i po sadržaju potpuno prilagođenim vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 7. 4. i traju od 1,5 do 3,5 meseci. Nastavu možete slušati u standardnoj ili intenzivnoj dinamici, individualno ili grupno.

06
apr

Kurs dikcije putem skajpa

Procenjuje se da oni koji se bave svojim glasom i govorom prolaze deset puta uspešnije u poslu i odnosima sa ljudima od onih koji se ne bave razvijanjem govorničkih sposobnosti. Prijavite se na online kurs dikcije i upoznajte se sa glasovnim i govornim mogućnostima.

06
apr

Online intenzivni - Quick letnji kurs nemačkog jezika

QUICK KURS je osmišljen tako da svim zainteresovanim polaznicima omogućava veoma brzo učenje novih gramatičkih i vokabularnih jedinica, kao i ubrzano obnavljanje već postojećeg znanja željenog jezika. Ukoliko nemate vremena za standardne kurseve stranih jezika koji traju po nekoliko meseci, iskoristite našu ponudu i za samo 5 nedelja dođite do svog cilja!

06
apr

CCNA kurs # Najveći CISCO IT Lab na Balkanu

Na ovom Cisco kursu možete da razvijete praktično znanje o radu modernih TCP/IP mreža. Naučićete komande i tehnike koje se koriste da bi se rešavali problemi konekcija ka hostovima, radićete na Cisco switchevima i routerima, praviti backup i restore konfiguracione datoteke i upravljati mrežnom opremom. Sve to možete naučiti online! Prijavite se putem našeg sajta.