Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

23
jul

Obuka za trajnu šminku

„Beauty Glamour” organizuje obuku za trajnu šminku. Polaznici pohađaju sedmodnevnu edukaciju, koja obuhvata teorijski i praktični deo, koji uključuje rad sa pacijentima. Po položenom završnom ispitu studio polaznicima izdaje sertifikat.

22
jul

Fitnes instruktor

Srednjoškolski obrazovni centar „Smartanac” organizuje obuku za fitnes instruktora. To je šansa za sve one koji žele da se na pravi način osposobe za praktičan i profesionalan rad. Nakon polaganja završnog ispita, polaznici stiču pravo da stečeno zvanje organizatora fitnes vežbi bude uneto i u elektronsku radnu knjižicu.

21
jul

Obućar

Zanatsko obrazovni centar „Adžija” organizuje kurs za obućara koji polaznicima pruža priliku da se upoznaju sa postupkom popravke različite vrste obuće. Pohađanjem kursa polaznici će otkriti kako se pristupa popravci oštećenja, koja vrsta gume, konca i lepka je najpodesnija za postizanje kvalitetne popravke, stiču se saznanja o osnovnim mašinama, kalupima i alatu koje obućar koristi pri pružanju svojih usluga, kao i o kompletnom postupku izrade obuće, za sve sezone i za različite generacije.

20
jul

Android Programiranje

IT centar u Nišu organizuje kurs Android programiranja, koji je namenjen početnicima i programerima koji žele da steknu ili unaprede znanje u vezi sa razvojem aplikacija za Android uređaje. Obuka može biti održana u Nišu ili online, bez obzira na to gde se nalazili.

19
jul

Kurs javnog nastupa i retorike

Centar za javni govor organizuje kurs javnog nastupa i retorike. Naučite kako da steknete samopouzdanje, koje su tehnike za uspešan javni nastup, kako se priprema dobar govor ili prezentacija, kako da poboljšate dikciju i kako pravilno da gestikulirate.

16
jul

Kurs švedskog jezika

Online kurs švedskog jezika podrazumeva pripremu po standardizovanom međunarodnom programu organizovanom po nivoima, ali se u potpunosti prilagođava potrebama polaznika. Kursevi prate najsavremenije programe, koristeći raznovrsnu stručnu literaturu, propratni materijal koji će svakom polazniku omogućiti lakše i kvalitetnije usvajanje jezika.

15
jul

MCSA Windows Server 2016

CET – Computer Equipment & Trade organizuje kurs „MCSA Windows Server 2016”. Kurs omogućava savladavanje većine fundamentalnih tehnologija iz oblasti administracije operativnog sistema Windows Server 2016, izuzev Internet Information servisa. To ga čini esencijalnim izborom za svakoga ko se odluči za karijeru administratora sistema.

14
jul

Online časovi holandskog jezika

Eduka obrazovni centar organizuje kurs holandskog jezika online. Usavršite svoje znanje holandskog jezika uz interaktivnu obuku i iskusne predavače sa decenijskim iskustvom. Ne propustite sjajnu priliku da naučite jedan od svetskih jezika.

13
jul

Kurs dikcije

Institut MAIN POINT organizuje kurs dikcije. Svakog dana muškarac prosečno izgovori 30.000 reči, a žena čak 60.000! Procenjuje se da oni koji se bave svojim glasom i govorom prolaze 10 PUTA USPEŠNIJE u poslu i u odnosima sa ljudima od onih koji se ne bave razvijanjem govorničkih sposobnosti.