Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

17
okt

Kursevi za medicinu i estetiku - Srednjoškolski obrazovni centar "SMARTANAC"

Kursevi i obuke koji se organizuju u našoj školi imaju za cilj da kroz teoretski i praktičan rad pripreme polaznike za profesionalno bavljenje izabranim poslom. Svi kursevi su sertifikovani, a sertifikat se dobija nakon provere znanja. Naš cilj je da polaznicima omogućimo sticanje znanja koje će biti dovoljno za samostalan rad u konkretnoj oblasti.

15
okt

U toku je upis na kurseve nemačkog jezika - Bilingvist centar za strane jezike

Pohađanjem naših kurseva možete se brzo i efikasno edukovati uz pomoć različitih interaktivnih metoda i aktivnosti i usavršiti komunikaciju na stranom jeziku bilo da vam je potrebna u poslu, na fakultetu, školi ili u svakodnevnom životu. Prevashodno stavljamo akcenat na konverzaciju i na interakciju na času.

15
okt

Android Programiranje - IT Centar - Niš

Ovaj trening predstavlja uvod u programiranje aplikacija za Android uređaje. Način rada Android sistema objašnjen je korak po korak, sa ciljem da se prikaže na koji način se lične aplikacije mogu programirati. Na kraju treninga bićete spremni da objavite svoju prvu Android aplikaciju na Google Play portalu.

15
okt

Testiranje softvera - SmartInIT - kursevi programiranja

U toku web kursa polaznici dobijaju realnu sliku celokupnog ciklusa razvoja i testiranja softvera i upoznaju se sa modernim alatima i problemima iz prakse, kao i sa osnovnim alatima potrebnim za profesionalni rad u timu. Za ovaj kurs je poželjno ali ne i neophodno poznavanje osnova programiranja.

12
okt

Finansije za nefinansijere - HR Centar

Želite da naučite kako da procenite krvnu sliku kompanije? Interesuje vas koji je najznačajniji alat za investitore? Želite da ovladate magijom upravljanja finansijskim instrumentima? Iskoristite popust od 10% i pridružite nam se 24. i 25.oktobra u HR Centru na treningu Finansije za nefinansijere.