Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

07
maj

Kurs javnog nastupa

Često ljudi pomisle da javni nastup podrazumeva samo govorenje pred velikim auditorijumom ili kamerama. Međutim, javnost je svuda oko nas. Kurs javnog nastupa će vas naučiti šta je to uspešan javni nastup i kako se spremiti, tehnike za prevazilaženje treme i kreiranje upečatljivog govora, šta je grupna i individualna komunikacija, poslovna komunikacija i još mnogo toga!

05
maj

Kurs italijanskog jezika - online

Učenje italijanskog jezika online je bazirano na takozvanom komunikativnom pristupu koji polaznike kurseva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Online učenje jezika omogućava vam da učite odakle god želite – iz svog doma, kancelarije, parka, kafića ili bilo koje druge lokacije sa dobrom internet vezom.

05
maj

Online kurs knjigovodstva

KGB Finance nudi online kurs knjigovodstva u Srbiji! Oslanjajući se na softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje za e-learning u Evropi, ovladajte knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim računarom gde god se nalazili. Sve ono što biste naučili dolazeći u učionicu apsolutno možete naučiti online.

29
apr

Škola stranih jezika Smiley

ISKORISTITE USKRŠNJE POPUSTE NA SVE KURSEVE U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”! REZERVIŠITE SVOJE MESTO JOŠ DANAS! Kursevi počinju 5. 5.

29
apr

HR kurs za početnike u IT-u

HR kurs za početnike u IT-ju vam omogućava da uz pomoć naših iskusnih predavača na praktičan i kreativan način steknete znanja o osnovnim HR aktivnostima i odgovornostima, uključujući i veštine sistematizacije radnih mesta, regrutacije i selekcije kandidata, kako on-line tako i on-site, motivacije i razvoja zaposlenih, razvoja timova, administrativne funkcije i još mnogo toga.

29
apr

Kurs mađarskog jezika - priprema za intervju u ambasadi

„LnG Education”, škola stranih jezika, organizuje nastavu mađarskog jezika i omogućava vam da se dobro pripremite uz učenje pojmova i usvajanje neophodnog znanja i da sa lakoćom komunicirate na razgovoru u ambasadi.

29
apr

Kurs nadogradnje svilenih trepavica

Cosmetic Studio Derma Life vam pruža odličnu obuku zasnovanu na praktičnom radu. Uvrstite i ovaj tretman u svoj salon ili obavljajte ovaj posao kod kuće. Naučite nešto korisno i praktično, nešto što će vam donositi zaradu, jer je nadogradnja svilenih trepavica usluga koja je veoma tražena i taj trend će u budućnosti samo rasti.

28
apr

Online intenzivni interaktivni letnji kurs nemačkog jezika

Online intenzivni interaktivni letnji kurs nemačkog jezika je osmišljen tako da svim zainteresovanim polaznicima omogućava veoma brzo učenje novih reči i gramatičkih pravila, kao i ubrzano obnavljanje već postojećeg znanja željenog jezika.

27
apr

Upravljanje stresom i primena relaksacionih tehnika online

Kurs upravljanja stresom i primena relaksacionih tehnika namenjen je kako stručnjacima koji žele da unaprede svoj rad sa klijentima ili zaposlenima, tako i građanima koji žele da ovladaju različitim tehnikama relaksacije i bolje upravljaju stresom.

26
apr

Kursevi pripreme za razgovor za posao na engleskom i nemačkom jeziku!

Ovaj kurs je namenjen svim kandidatima koji žele da se temeljno pripreme za razgovor za posao na engleskom i nemačkom jeziku, pri čemu konkurišu za razne profile u različitim sferama poslovanja: finansije, računovodstvo, bankarstvo, marketing, ugostiteljstvo, medicina, IT, odnosi s javnošću, menadžment. Kursevi počinju 29. 4, a traju 2 sedmice, ukupan fond: 10 dvočasa, ukupna cena: 7.900 dinara.