Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

26
okt

Kurs nadogradnje svilenih trepavica

Cosmetic Studio Derma Life vam pruža odličnu obuku zasnovanu na praktičnom radu. Uvrstite i ovaj tretman u svoj salon ili obavljajte ovaj posao kod kuće. Naučite nešto korisno i praktično što će vam donositi zaradu, jer je nadogradnja svilenih trepavica usluga koja je veoma tražena i taj trend će u budućnosti samo rasti.

25
okt

Upravljanje stresom i primena relaksacionih tehnika online

Kurs upravljanja stresom i primene relaksacionih tehnika namenjen je kako stručnjacima koji žele da unaprede svoj rad sa klijentima ili zaposlenima, tako i građanima koji žele da ovladaju različitim tehnikama relaksacije i bolje upravljaju stresom. Obuka će vam pomoći da unapredite svoj rad sa zaposlenima ili klijentima kojima je potrebna relaksacija, koji se susreću sa stresom pri balansiranju poslovnog i privatnog života ili su u fazi pregorevanja na poslu.

22
okt

Onlajn program Dvojnog knjigovodstva

Kombinujući sve prednosti tehnologije i direktnog kontakta sa predavačima, ekspertima iz oblasti knjigovodstva, Vigot organizuje onlajn-program dvojnog knjigovodstva, jedinstven koncept obuke za oblast knjigovodstva koji uvažava potrebe savremenog čoveka za fleksibilnošću i ličnom organizacijom obaveza u skladu sa dinamičnim tempom života.

21
okt

Kurs italijanskog jezika za odrasle - online ili u školi

Kurs italijanskog jezika za odrasle u Školi stranih jezika i računara „Spell” pruža konstantnu interakciju nastavnika sa polaznicima, postizanje slobode i sigurnosti u komunikaciji na stranom jeziku i prijateljsku i ugodnu atmosferu bez stresa.

20
okt

Java programiranje

Cilj početnog i srednjeg nivoa kursa iz Jave je da učenici steknu bazična znanja neophodna za dalje usavršavanje u svetu Jave. Takođe, polaznici se upoznaju sa konceptima objektno orijentisanog programiranja. Polaznici se osposobljavaju za rešavanje srednje teških zadataka primenom programskog jezika Java.

19
okt

ONLINE Kurs ruskog jezika

Online kurs ruskog jezika u „Bilingvist centru za strane jezike” izvanredan je izbor za one polaznike koji žele da uštede na vremenu i dobiju kvalitetna predavanja. Ovakav vid nastave trenutno se nalazi na prvom mestu kada je u pitanju najmoderniji način učenja.

18
okt

Dopisni Kurs Natalne Astrologije

Dopisni Kurs natalne astrologije u Obrazovnom centru – Ultra nova wellness studio je kreiran za potpune početnike u astrologiji, ali i za one koji već imaju neke osnovne pojmove o ovoj nauci, a žele da utvrde i poboljšaju znanje. Cilj kursa je da usvojite znanje o simboličnom jeziku astrologije i da ga suštinski razumete, ali i steknete veštine analize i sinteze horoskopa.

15
okt

NASTAVA POČINJE!

Pridružite se novoj generaciji budućih IT stručnjaka na ITAcademy!

14
okt

Kurs francuskog jezika za osnovce - ONLINE ili UČIONICA

Kurs francuskog jezika za osnovce u Obrazovnom centru „Esperanto” osmišljena je sa idejom da se učenici pre svega zabave i zavole ono što uče kako bi lakše upili znanje. Polaznicima se školsko gradivo približava preko praktičnog materijala, a potom primenom stečenog znanja u interaktivnim vežbama. Kursevi su organizovani u malim grupama radi lakšeg savladavanja četiri jezičke veštine: slušanja, čitanja, pisanja i govora.

13
okt

Obuka za HR administratore

Obuka za HR administratore je interaktivna radionica u kojoj polaznici praktično vežbaju svakodnevne aktivnosti. Polaznici dobijaju odgovore i na direktna pitanja iz prakse od stručnih mentora. U toku obuke polaznici imaju priliku i da isprobaju i koriste cloud aplikaciju koja izrađuje kadrovske dokumente, neophodne izveštaje i evidencije zaposlenih.