Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

01
feb

Kurs „Specijalista za regrutaciju i selekciju”

MNG centar organizuje kurs „Specijalista za regrutaciju i selekciju”, čiji je cilj da osposobi polaznike za praktičan i samostalan rad za proces regrutacije i selekcije prema standardima kompetencija. Program je baziran na praksi rada u oblasti regrutacije i selekcije i oslonjen je na teoriju samo u neophodnoj meri.

01
feb

INTENZIVNI KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE ,,SMILEY"

Naučite kako da se aktivno služite jezikom u svim govornim situacijama! Premostite govornu barijeru i postanite fluentniji.
Kursevi svih nivoa od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagodjenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 01.02.2023. u trajanju od 1,5 do 3 meseca. 
31
jan

Kurs mađarskog jezika - priprema za intervju u ambasadi

„LnG Education”, škola stranih jezika, organizuje nastavu mađarskog jezika i omogućava vam da se dobro pripremite uz usvajanje pojmova i neophodnog znanja, tako da sa lakoćom komunicirate na razgovoru u ambasadi.

30
jan

Online kurs knjigovodstva - Poreski knjigovodja

Online kurs knjigovodstva za samostalnog knjigovođu u Institutu za e-računovodstvo – Finance Team odvija se vođenjem virtuelne firme preko aplikacije, uz mentorstvo predavača sa višegodišnjim iskustvom. Kurs je celovit i obuhvata poslove od dokumenta do finansijskih izveštaja. Bićete osposobljeni da vodite organizaciju knjigovodstva potraživanja, finansijske imovine i materijalne imovine, zaliha, kapitala i obaveza i još dosta toga.

27
jan

Kurs digitalnog marketinga

Digitalni marketing je odličan izbor za osobe koje poznaju strane jezike jer se otvara mogućnost rada za inostrane klijente putem platformi za traženje poslova. Cilj je da steknete finansijsku nezavisnost i razvijete ili unapredite postojeći biznis. Za ovaj posao potrebni su vam samo računar, internet i znanje!

26
jan

Kurs za SolidWorks

Polaznici koji završe kurs „SolidWorks” biće osposobljeni za izrađivanje 3D modela, kako delova tako i sklopova, kao i za izradu tehničke dokumentacije, u koju spadaju izrada preseka, kotiranje, toleracije, obeležavanje kvaliteta obrađene površine itd. Kandidat se nakon završenog kursa smatra sposobnim za trodimenzionalno projektovanje i ravansko prikazivanje delova, čime stiče mogućnost za pohađanje naprednog kursa.

24
jan

Java Web Development kurs

„Java Web Development” je intenzivan kurs namenjen osobama koje žele da steknu kompetencije junior developera za razvoj veb-aplikacija na Java platformi, uz mogućnost učestvovanja u procesu selekcije za zaposlenje u kompanijama IT sektora sa kojima FTN Informatika razvija partnerski odnos.

23
jan

Onlajn program dvojnog knjigovodstva

Kombinujući sve prednosti tehnologije i direktnog kontakta sa ekspertima iz oblasti knjigovodstva, kreiran je onlajn program dvojnog knjigovodstva koji se prilagođava potrebama i zahtevima svakog polaznika.

20
jan

Kurs dikcije

Svakog dana muškarac prosečno izgovori 30.000 reči, a žena čak 60.000! Procenjuje se da oni koji se bave svojim glasom i govorom prolaze 10 PUTA USPEŠNIJE u poslu i u odnosima sa ljudima od onih koji se ne bave razvijanjem govorničkih sposobnosti. Institut MAIN POINT organizuje kurs dikcije.