Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

20
jun

IMO Standard

„IMO Standard” paket stručnog usavršavanja u Institutu za moderno obrazovanje namenjen je svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo, što je važno za napredak u zvanju i u praksi.

19
jun

Intenzivni kursevi grčkog, engleskog i nemačkog

Želite da brzo naučite novi jezik? Intenzivni kursevi grčkog, engleskog i nemačkog u školi stranih jezika „Hellas” savršen su izbor za vas! Idealni za osobe s jasnim ciljevima i ograničenim vremenom, kombinuju teoriju i praksu za brz napredak. Upis je otvoren: pridružite se i otkrijte kulturu, tradiciju i običaje zemlje čiji jezik učite.

19
jun

Kursevi italijanskog i španskog

Škola stranih jezika „Hellas” vrši upis novih polaznika na kurseve italijanskog i španskog jezika! Nastava se organizuje u malim grupama, što obezbeđuje maksimalnu posvećenost profesora svakom polazniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času. Nakon svakog odslušanog nivoa polaznici polažu test na osnovu kojeg stiču pravo na dobijanje sertifikata. Upis je u toku!

18
jun

Škola dikcije

Centar za javni govor organizuje školu dikcije koja vam omogućava da naučite kako da otklonite osnovne greške u govoru poput lenjih usta, gutanja slova, slogova i reči. Na kraju kursa bićete osposobljeni da vaš govor tokom intervjua, prezentacije ili bilo kog drugog javnog nastupa bude jasan i siguran.

17
jun

Postani manuelni tester

Novi termin u junu sa 20% popusta! Prijavite se za obuku 24. juna i do kraja leta postanite tester softvera. Pozovite savetnika za obuke (066/8048281, Sara) i rezervišite svoje mesto i sve to uz popust od 20%.

11
jun

Posrednik - medijator u slučaju mobinga (specijalizovana obuka)

MNG centar organizuje obuku za posrednika (medijatora) u slučaju mobinga, koja je namenjena polaznicima kojima je poznavanje ove pojave najpotrebnije da bi mogli da rade na njenom razrešavanju kroz posredovanje, kako je i propisano Zakonom o sprečavanju zlostavljanja na radu. Po završenoj obuci i ispunjavanju ostalih uslova propisanih Zakonom o posredovanju stičete mogućnost dobijanja specijalizovane licence za posrednika (medijatora).

10
jun

Onlajn kurs engleskog jezika

Onlajn kurs engleskog jezika u Language Workshop centru je učenje jezika na jedan živ i dinamičan način, pa pored konverzacije i razvijanja drugih veština poput slušanja, čitanja i pisanja pomoću kojih se sistematično uči jezik, polazniku se približava kultura i društvo engleskog govornog područja.

07
jun

Obuka za kozmetičara - estetičara

Beauty Glamour studio organizuje obuku za kozmetičara. Tokom obuke studenti prolaze teoretski i praktični deo, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika. Tokom praktične nastave studenti se obučavaju na najsavremenijim aparatima, koristeći preparate nekoliko svetskih brendova, što im omogućava šire obrazovanje.

06
jun

Video Game Development kurs

FTN Informatika organizuje kurs „Video Game Development”. Cilj kursa jeste upoznavanje sa razvojnim okruženjem čiji je naziv Unreal Engine (UE) i njegovim alatima za razvoj igara i grafički impresivnih 3D svetova u realnom vremenu, kao i savladavanje osnova dizajna video-igara i dizajna nivoa. Po završetku kursa polaznicima se dodeljuju sertifikati o pohađanju kursa, odnosno o uspešno završenom kursu.

05
jun

Autogeni trening, psihološka tehnika duboke relaksacije

Psihorelaks organizuje autogeni trening. U pitanju je psihološka tehnika duboke relaksacije. Autogeni trening je priznata psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom. Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psihološke i fiziološke tenzije. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge.