Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

24
apr

Grafički dizajn - SAE Institut Beograd

Početni nivo (osnovni) se bazira na izučavnju osnovnih alata za rad tj. programa: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop i Adobe InDesign. Koriste se svi alati i operacije Adobe Creative Suite paketa kroz rad na konkretnim zadacima.

24
apr

Kurs knjigovodstva - KGB finance

Kurs knjigovodstva KGB akademije ima za cilj osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata uz korišćenje savremenih tehnologija. Kandidat stiče kompetencije profesionalnog knjigovođe, nakon čega kompanija KGB finance nudi besplatnu praksu u neograničenom trajanju, kako bi stečeno znanje primenili u realnom poslovnom okruženju.

22
apr

Finansije za nefinansijere - HR Centar

Da li će tvoj projekat biti uspešan? Zavisi od tvoje odluke. 20. i 21. maja će se u prostorijama HR Centra održati finansijski trening namenjen menadžerima koji nisu finansijske struke.

22
apr

Centar za obrazovanje Znanje plus 16

U toku je upis na sve obuke za samostalno obavljanje delatnosti za preko 250 zanata, kursevi računara, nege i lepote, obuka za carinike-špeditere. Mladost i iskustvo zaposlenih u Centru za obrazovanje "Znanje plus 16″, garantuju kvalitet u obuci kadrova.

22
apr

U toku je upis na kurseve jezika u Školi stranih jezika Hellas

Iskoristite dodatni popust na kurseve grčkog, nemačkog i engleskog jezika. Pored ovih kurseva u ponudi su i kursevi francuskog, španskog, italijanskog i ruskog jezika. Ukoliko želite da se prijavite na neki od naših kurseva, to možete učiniti putem naše online prijave ili nas možete kontaktirati putem telefona i dobiti sve željene informacije.

22
apr

Kreiranje atraktivne prezentacije - MNG Centar

Na treningu ćete biti u prilici da kroz praktične primere i simulaciju realnih situacija savladate veštine atraktivnog prezentovanja i prezentujete na visokom i profesionalnom nivou.

18
apr

Upravljanje elektronskim dokumentima - Institut za ekonomsku diplomatiju d.o.o.

Na seminaru 24.04. saznaćete šta su doneli novi zakoni, koje su obaveze privrednih subjekata i koje elektronske servise država uvodi u 2019. godini a koji će izazvati velike promene u procesu obrade digitalnih dokumenata? Šta je E-kancelarija, E-dokument, E-pisarnica, E-arhiva, E-faktura, E-uprava i kako se njima upravlja?