Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

17
jan

Zimski upis je u toku - Obrazovni centar Esperanto

Naučite u novoj godini strani jezik koji ste oduvek želeli ili unapredite onaj koji već poznajete! Požurite i ugrabite do 50% popusta na opšte i intenzivne kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, španskog ili ruskog jezika u Obrazovnom centru Esperanto.

17
jan

QA kurs - Jakho Software

Agencija JAKHO organizuje QA Kurs, po metodologiji i u saradnji sa Rhea Software d.o.o. iz Beograda. Naš kurs je namenjen svima koji žele da stečeno teorijsko i praktično znanje primene i brzo dođu do zaposlenja u ovoj oblasti koja se neprestano razvija. Posle završenog kursa bićete obučeni za testiranje veb-sajtova i uspešno prezentovanje stečenih znanja i kompetencija.

17
jan

Kozmetički kursevi - Edukativni centar Unique touch

Uz naše profesionalne edukatore naučićete najpopularnije zanate u svetu lepote i kozmetologije. Nudimo mogućnost pohađanja obuke u grupama od 3 - 5 polaznika i individualne časove. Za pohadjanje kursa nije potrebno prethodno iskustvo. U ponudi su: kurs depilacije šećernom pastom, kurs za pedikira, kurs za nadogradnju svilenih trepavica tehnikom dlaka na dlaku i kurs maderoterapije.

16
jan

Radionica Komunikacioni matrix - BRIDGE Communications

Ako želite da unapredite svoju komunikaciju, bolje razumete svoje sagovornike i naučite kako da efikasno komunicirate, prijavite se za radionicu pod nazivom “Komunikacioni matrix” u Subotici koju organizuje kompanija BRIDGE Communications.

15
jan

Kurs - Samospoznajom do samorealizacije - Klub Uspešnih

Samospoznajom do samorealizacije - obuhvata intenzivne kurseve koji omogućuju brz i kvalitetan lični napredak na svim aspektima života. Svako ko želi više od života i od sebe samog, prvo sa čime mora da se pomiri jeste istina da on to zaslužuje. Živimo u svetu iluzije o nama samima, pa nas takva stvarnost i okružuje. Međutim promene su moguće, a sa svakom promenom se i okolnosti menjaju. Ovaj program je potreban svima koji hoće da dožive konkretne korenite promene na ličnom i poslovnom planu, kroz realizaciju i ostvarenje svojih ideja, svojih vizija i svojih ciljeva.

15
jan

Napredne HR veštine - Moja obuka d.o.o.

27. i 28. januara - sertifikovana HR radionica. Praktična primena HR alata i tehnika. Odlična nadgradnja teorijskog znanja i nesebična razmena iskustava. Kreativno, korisno i primenljivo! Iskoristite novogodišnji popust!

12
jan

Obaveze izveštavanja o otpadu - Balkanski savet za održivi razvoj i edukaciju

Rok za dostavljanje godišnjih Izveštaja o otpadu sa podacima za prethodnu godinu je 31.03.2018. Upoznajte se sa obavezama izveštavanja o otpadu za proizvode koji posle upotrebe postaju posebni tokovi otpada na seminaru 24.februara, u hotelu Šumadija - Beograd. Učesnicima će biti prikazano on-line korišćenje aplikacije.