Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

24
jun

Kursevi knjigovodstva KGB finance

Kurs knjigovodstva ima za cilj osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata uz korišćenje savremenih tehnologija. Kandidat stiče kompetencije profesionalnog knjigovođe, nakon čega kompanija KGB finance nudi besplatnu praksu u neograničenom trajanju, kako bi stečeno znanje primenili u realnom poslovnom okruženju. Grupa počinje sa radom odmah po popuni!

24
jun

U toku je upis na kurseve jezika u Školi stranih jezika Hellas

Iskoristite dodatni popust na kurseve grčkog, nemačkog i engleskog jezika. Pored ovih kurseva u ponudi su i kursevi francuskog, španskog, italijanskog i ruskog jezika. Ukoliko želite da se prijavite na neki od naših kurseva, to možete učiniti putem naše online prijave ili nas možete kontaktirati putem telefona i dobiti sve željene informacije.

24
jun

CSCU (Certified Secure Computer User) - Smart School

Cilj CSCU kursa je da polaznike nauči neophodnom znanju i veštinama kako bi zaštitili svoje računare i elektronske podatke i tako zaštitili svoje kompanije, domove i svoju decu usled novih kompjuterskih tehnologija, digitalnih informacija itd. Za sve prijave i uplate u junu mesecu, polaznicima se odobrava 30% popusta na cenu ovog kursa i tako se ostvaruje ušteda od 105€.

17
jun

Intenzivni i dvonedeljni konverzacijski kursevi engleskog jezika - Queen Victoria Education

Naš programi oporavka engleskog jezika su kreirani tako da intenzivnim ubrizgavanjem vokabulara, uz primenu različitih tehnika revitalizacije gramatike, i stalno izlaganje studenta interesantnim temama za razgovor, u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, podstakne fluentnost i otkloni jezičke blokatore. Na vama je da odaberete onaj kurs koji najviše odgovara vašim potrebama, a uz konsultaciju sa našim stručnim timom.