Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

29
mar

Pripremni kurs za ispit TOEFL iBT - Institut za strane jezike

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) jeste test potreban za upis na većinu koledža i univerziteta u svetu, kao i za dobijanje velikog broja međunarodnih stipendija. Institut za strane jezike je ovlašćeni centar za polaganje TOEFL iBT ispita. U toku je upis, nastava počinje 03.04.2017.

29
mar

Popusti u Adžiji

Zanatsko obrazovni centar - Adžija je važna spona između poslodavaca i onih koji traže posao, zato Vam i nudimo popuste na naše obuke. Naše diplome su priznate u Srbiji i u inostranstvu. Čekamo Vas.

28
mar

Prolećni upis - Language Workshop centar

Prolećni upis na kurseve engleskog, nemačkog, ruskog i srpskog jezika. U ponudi su standardni i konverzacijski kursevi, kao i priprema za polaganje ispita za upis u srednje škole i na Filološki fakultet. Rad u malim grupama, gratis udžbenici.

28
mar

Kurs za interne – eksterne auditore za ISO standarde - Mobes Quality d.o.o.

Mobes Quality, organizuje treninge sa personalnom sertifikacijom akreditovane kuće Exemplar Global (RABQSA+inarte) za zaposlene u državnim organima, organizacijama i kompanijama, bez obzira na veličinu, vlasništvo ili delatnost i to za Implementatore, Interne i Eksterne auditore sistema menadžmenta. Kurs se održava u Beogradu i počinje 04.04.2017. godine.

27
mar

Unity sertifikovani program - Eipix Academy

Prvi Unity sertifikovani progam u regionu sastoji se od četiri kursa za napredno vladanje Unity softverom za razvoj video-igara. Po završetku svih kurseva, polaznici stiču pravo da polažu zvanični Unity Certified Developer test. Kurseve je moguće pohađati i pojedinačno.

 

27
mar

Upis u toku - Postanite kompletan Web developer - Škola računara Vinča

Škola programiranja „Vinča“ Vas kroz specifično osmišljen kurs usmerava i osposobljava za karijeru web programera. Tokom školovanja, polaznici će se metodološki upoznati i osposobiti za korišćenje i praktičnu primenu programskih jezika i platformi: HTML/CSS, JavaScript, WordPress, PHP, MySQL.

27
mar

3D Visualization - Autodesk 3ds Max - Crater VFX Training Center

3D Visualization kurs počinje 4. aprila! Iskoristite priliku da se upoznate sa 3ds Max programom i vizualizacijom učinite svoje kreacije realnim i neodoljivim svojim klijentima. Naučićete da samostalno modelujete, teksturišete, postavljate svetla, kamere i renderujete. Cena kursa je 250 EUR. Za studente 10% popust.

27
mar

Intenzivni kursevi nemačkog jezika za odrasle - Smiley

Iskoristite velike popuste - Intenzivan kurs nemačkog jezika nivoi  A1  ( A1-1 i A1 -2 ) i A2 ( A2 - 1 i A2 -2 ) uz najsavremenije metode i sadržaje i pomoć iskusnih predavača. Progovorite nemački uz osmeh! Kurs počinje 27.03.2017. i 29.03.2017. Ostala su još 2 mesta, trajanje  2,5 meseca, fond časova 32   dvočasa, 3 do 4 puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru, ukupna cena kursa sa popustom od 110 eura, plaćanje u ratama.

24
mar

Autogeni trening - Trening psihofizičke relaksacije - Psihorelaks

Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i fizioloških tenzija. To je terapeutska tehnika psihofizičke relaksacije koja je inspirisana istočnjačkim tehnikama meditacije i joge. Novi Sad - početak 13.4., Beograd - početak 15.4., Skype grupa - početak 17.4.2017.