Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

26
sep

TESTIRANJE SOFTVERA (QA)

Upoznajte sa sa celim ciklusom razvoja softverskih rešenja i osposobite se za samostalno sprovođenje celokupnog procesa testiranja i provere kvaliteta softvera. Za pohađanje kursa „Testiranje softvera – QA” potrebno je samo osnovno poznavanje rada na računaru.

23
sep

Kurs iz računovodstva

Institut za računovodstvo i reviziju u saradnji sa Savezom računovođa i revizora Srbije organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu. Uz predavače sa višegodišnjim iskustvom, savladajte pojam, ciljeve i sadržinu računovodstva, kao i još mnogo toga.

20
sep

Poslovni kurs računara - Windows, Word, Excel, Internet

Poslovni kurs računara je namenjen polaznicima koji do sada nisu radili sa računarima i koji imaju osnovno znanje, a žele da ga prošire. Znanje rada na računaru je neophodno i za poslovnu i za privatnu upotrebu. Polaznike uvodimo u najbitnije pojmove iz računarstva, kako bi došli do nivoa da mogu samostalno i uspešno da koriste računar.

19
sep

GRE

Međunarodni akademski centar organizuje pripremu za GRE test. Kandidati dobijaju kvalitetnu pomoć iskusnih predavača tokom kursa, koji objašnjavaju sve koncepte strategije testiranja uz korišćenje materijala Centra i vežbanja iz dostupne kvalitetne literature.

16
sep

Kurs francuskog jezika za osnovce - ONLINE ili UČIONICA

Obrazovni centar „Esperanto” organizuje kurs francuskog jezika za osnovce. Kurs je osmišljen sa idejom da se učenici, pre svega, zabave i zavole ono što uče, kako bi lakše upili znanje. Kursevi su organizovani u malim grupama.

14
sep

IMO Standard

„IMO Standard” paket stručnog usavršavanja u Institutu za moderno obrazovanje namenjen je svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo, što je važno za napredak u zvanju i u praksi.

13
sep

Kurs javnog nastupa i retorike

Centar za javni govor organizuje kurs javnog nastupa i retorike. Naučite kako da steknete samopouzdanje, koje su tehnike za uspešan javni nastup, kako se priprema dobar govor ili prezentacija, kako da poboljšate dikciju i kako pravilno da gestikulirate.

12
sep

Vreme je za najveće slavlje godine!

Programeri i budući programeri, ITAcademy je pripremila do 500 evra popusta za školovanje na Programming i Mobile Development odsecima. Slavimo do 15. septembra! I ti možeš da imaš svoj dan!

09
sep

Obavljanje poslova zaštite od požara

Privredna komora Srbije organizuje kurs „Obavljanje poslova zaštite od požara”, koji osposobljava učesnike za profesionalno i efikasno obavljanje poslova zaštite od požara, kao i adekvatnu implementaciju zakonske regulative radi povećanja stepena bezbednosti objekta i tehnološkog procesa.