Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

14
feb

Kursevi stranih jezika - Studio Virtus

Iskoristite popust i upišite kurseve u studiu Virtus. Prosečan broj polaznika u grupi je 4 (max. 6), što daje najbolje rezultate ali po potrebi i želji naših učenika grupe broji i od 2- 3 polaznika. Vršimo testiranje svih polaznika koji nisu potpuno početni nivo radi preciznijeg utvrđivanja nivoa znanja. U radu koristimo remomirane strane udžbenike.

14
feb

Kursevi lepote i kozmetologije. Upis polaznika vršimo tokom čitave godine! Edukativni centar Unique touch

Tokom obuke naši polaznici prolaze teoretski i praktični deo nastave. U praktičnoj nastavi koristimo preparate poznatih svetskih brendova i obučavanje na najsavremenijim aparatima, što polaznicima omogućava kvalitetno obrazovanje. Nakon završetka obuke polaznici polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada.

13
feb

Upoznaj svoje neograničene potencijale - Centar za lični razvoj i savetovanje Kesejić

Pitate li se često ko ste, šta želite, koja je vaša svrha u životu? Idete li ka svojim ciljevima ili vas stara uverenja vuku nazad? Nedostaje li vam motivacija? Imate li problema u komunikaciji sa sobom i drugim ljudima? Guše li vas emocije? Ako ste se pronašli u ovim pitanjima, ne propustite ciklus radionica u kojima ćete doći do odgovora, dobiti alate za dalji rad na sebi i otkriti svoje moći!

13
feb

Kursevi stranih jezika - EuroSchool

U ponudi su najkvalitetniji kursevi engleskog jezika, poslovnog engleskog jezika, nemačkog jezika, italijanskog jezika, slovenačkog jezika, mađarskog jezika za državljanstvo, švedskog jezika, norveškog jezika, češkog jezika i japanskog jezika. Možete izabrati individualnu, poluindividualnu ili grupnu nastavu do 4 polaznika. Posebna prednost naših kurseva su fleksibilni termini nastave.

11
feb

Osnovna obuka za medijatore - JP Službeni glasnik

Osnovnom obukom za medijatora polaznici stiču potrebno znanje, veštinu i licencu koja im omogućava da kao profesionalci budu angažovani u rešavanju sporova u sopstvenoj radnoj sredini i po pozivu kod drugih privrednih subjekata. Kurs počinje 18. februara.

11
feb

Kursevi jezika - upis za februarski ispitni rok

U LnG Education školi stranih jezika kursevi se organizuju u malim grupama do pet polaznika i programi su usklađeni sa evropskim standardima. Naši predavači su diplomirani profesori stranih jezika i kolege izvorni govornici.

11
feb

Tražimo buduće programere. Cubes School - kursevi programiranja

Upis za kurseve u martu 2019. je otvoren. Kroz obuku u Cubes školi, koja traje šest meseci, stećićeš znanja i veštine koje su ti potrebne da možeš da počneš da radiš. Sve to, uz neprecenjivo iskustvo, preneće ti dokazani stručnjaci u svojim oblastima. Imaćeš znanje da se uključiš u tim i nastaviš dalje.