Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

30
nov

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”!

Naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama! Premostite govornu barijeru i postanite fluentniji. Kursevi nemačkog svih nivoa: od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI, NEMAČKI U MEDICINI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagođenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 1. 12. 2020. i traju od 1,5 do 3 meseca.

27
nov

Iskoristite jedinstvenu akciju za kraj 2020. godine

20% DODATNOG POPUSTA na već aktuelne popuste koji važe za sve programe „Moje obuke”, za prijave od 27. novembra do 1. decembra 2020. Prijavite se putem sajta Kursevi.com i zauzmite svoje mesto na vreme!

26
nov

Obuka za trajnu šminku

Ukoliko želite da postanete Permanent Make-up Artist, onda je obuka trajne šminke pravo rešenje za vas! Prijavite se odmah preko sajta Kursevi.com.

25
nov

Kurs italijanskog jezika za snalaženje u svakodnevnim situacijama - Italijanski u džepu

Kurs italijanskog jezika je namenjen: studentima koji bi želeli da studiraju u Italiji; onima koji planiraju da žive u Italiji; turistima i svima onima koji bi želeli da bolje upoznaju svakodnevni život u Italiji; svima koji žele da poboljšaju svoju komunikaciju na italijanskom jeziku. Prijavite se putem sajta Kursevi.com i zauzmite svoje mesto na vreme!

23
nov

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE SMILEY!

Želite da naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama? Da premostite govornu barijeru i budete fluentniji? Na pravom ste mestu! Kursevi nemačkog svih nivoa od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagodjenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 23.11.2020. i traju od 1,5 do 3 meseca.

17
nov

Kurs za masažu

U obrazovnom centru „Adžija” u Novom Sadu i Beogradu u toku je upis na kurs MASAŽE. Upišite se na vreme i postanite profesionalni maser. U Novom Sadu su ostala još 2 slobodna mesta. Prijavite se putem sajta Kursevi.com i naučite relaksacionu masažu, osnovne hvatove, anticelulit masažu, refleksologiju stopala i limfnu drenažu.

16
nov

JAVA osnovni - priprema za OCA Java SE 8

Ovaj kurs vam pruža osnovu za učenje Java SE, tako da ćete moći da napravite svoju prvu aplikaciju ili da proširite svoje znanje ukoliko imate određeno iskustvo u programiranju. Prijavite se putem sajta Kursevi.com i zauzmite svoje mesto na vreme!

16
nov

INTENZIVNI KURSEVI NEMAČKOG U PONUDI ŠKOLE „SMILEY”!

Želite da naučite kako da se aktivno služite nemačkim jezikom u svim govornim situacijama? Da premostite govornu barijeru i budete fluentniji?  Na pravom ste mestu! Kursevi nemačkog svih nivoa od A1 do C1, OPŠTI, POSLOVNI, KONVERZACIJSKI. U terminima i po sadržaju potpuno prilagođenom vama i vašim specifičnim potrebama učenja! Kursevi počinju 16. 11. 2020. i traju od 1,5 do 3 meseca.

12
nov

Online ubrzani konverzacijski kurs engleskog jezika

Kurs je namenjen svima koji imaju potrebu da u kratkom roku obnove već postojeće znanje jezika ili pak imaju dovoljno slobodnog vremena, a žele da ga iskoriste na pravi način ulaganjem u sebe i svoje znanje, kao i onima koji žele da u što kraćem vremenskom periodu nauče što više ili steknu poznavanje osnova jezika koji im je potreban za školovanje, posao ili dalje usavršavanje.

10
nov

Fitnes instruktor

Kurs za fitnes instruktora je šansa za sve one koji žele da se na pravi način osposobe za praktičan i profesionalan rad. Sertifikati Srednjoškolskog obrazovnog centra „SMARTANAC” priznati su ne samo kod nas već i u svetu. Prijavi se preko sajta Kursevi.com i zauzmi svoje mesto na vreme!