Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

24
jul

Quality House ISTQB FL kurs u Beogradu - Letnja Early Bird Akcija!

Quality House prvi put dolazi u Beograd! ISTQB FL akreditovani kurs za softver testere ove jeseni! Iskoristite Early Bird popust od 30% za prijave i uplate do 11.avgusta! Prijavite se na sajtu Quality House-a ili sajtu Kursevi.com! Kurs će se održati od 21.-23. septembra u vili Akacija u Zemunu! 

24
jul

Ne želite brigu oko organizacije proslave, ceremonije, sajma, promocije?

Edukacija „Postani organizator promocije ili događaja“ Ns Promo Team. Svaka proslava, ceremonija, promocija, sajam, događaj mora za posetioca za bude savršena! Događaji su kompleksne aktivnosti jer su uslovljeni sa velikim brojem faktora, sitnica i nepredviđenih stavki koje zajedničkom sinhronizacijom moraju da stvore globalnu priču i savršen dojam za goste događaja. Iz  istog razloga se realizacija većine događaja mahom prepušta profesionalcima u ovom poslu koji sve više uzima maha na tržištu. Edukacije su zasnovane na teoretskom, praktičnom i iskustvenom delu gde se kroz zajedničke vežbe i interakciju stiče znanje ovako kompleksne oblasti. 

19
jul

Kurs engleskog jezika za međunarodne odnose i bezbednost

Ovakav tip kursa je jedinstven u našoj državi. Ne postoji mogućnost da negde drugo pohađate specijalizovani kurs engleskog iz medjunarodnih odnosa i bezbednosti. Ovaj jedinstveni kurs je namenjen svima koji su u oblasti bezbednosti, međunarodnih odnosa, bezbednosti...

18
jul

Poslednja ponuda dana za ovo leto - Tekoms

20 eura za online obuku u trajanju od 60 dana sa mogućnošću produžetka obuke po istoj ceni. Primenljivo znanje za kasniji samostalni rad. Od jednostavnih web prezentacija do kompleksnijih online prodavnica. Naučite sve što treba da zna jedan web programer!

14
jul

U moru alata za povećanje prodaje, izaberi onaj koji ti niko ne može uzeti – usavrši sebe!

Edukacija „Prodajni alati za bolje sutra" Ns Promo Team - Kupci podrazumevaju da će njihova kupovina da bude kvalitetna, sigurna i ekonomična. U moru akcija, pogodnosti, brzo rastuće tehničko-tehnološke opremljenosti, ponuda koji imate vi je u rangu ili malom disbalansu sa ponudama drugih, ali ono po čemu se uvek možete izdvojite jeste svakako vi i vaše veštine prodaje. Velik deo kupaca krajnju odluku o kupovini donosi baš na osnovu odnosa i komunikacije sa prodavcem. Otkrijte i iskoristite vaše potencijale, skrivene snage i naučite alate kojima možete uvećati ličnu prodaju i do 50%.

13
jul

Letnja škola Božidarac

Specijalno osmišljenim brzim letnjim kursevima želimo da pomognemo svima vama koji ste spremni da steknete novo ili dodatno zanimanje. Naša državna ustanova je spremna i da vam pored vrhunske edukacije obezbedi i poklone uz svaki odabrani kurs. Izdvajamo neke od intenzivnih kurseva i želimo da istaknemo da poklon možete nameniti i nekom do koga vam je stalo. Kursevi koji su uključeni u akciju su: Osnovni kurs za nadogradnju svilenih trepavica, kurs za kozmetičara, negovatelja, muško-ženskog frizera, manikir sa nadogradnjom noktiju i izlivanje i objedinjeni osnovni i viši kurs masaže.

13
jul

Kursevi masaže - Beauty Imagini Centar

Naš Centar se bavi i profesionalnom edukacijom – obukom SPA i wellness terapeuta po metodologiji Internacionalne škole masaže “Beauty Imagini”, kao i obukama za fizioterapeute. Organizujemo i individualne programe za sve koji žele da znanjem i primenom holističkih tehnika vežbanja (joga, Qi Gong,...) očuvaju zdravlje.

12
jul

Obuka za knjigovođu organizovana po svetskim standardima - Vigot - Tehnologija za novo obrazovanje

Pridružite se velikom broju ljudi koji su sa uspehom završili naše onlajn programe knjigovodstvene obuke!! Naučite knjigovodstveni zanat i unapredite svoja tehnološka znanja.Direktan kontakt sa predavačem, fleksibilni termini konsultacija, rad u programu za vođenje poslovnih knjiga na pravoj dokumentaciji, mogućnost plaćanja na rate, garancija vraćanja novca, besplatan probni period od 7 dana su samo neke od pogodnosti koje smo pripremili za Vas.  

 

11
jul

Quality House ISTQB FL kurs u Beogradu - Letnja Early Bird Akcija

Quality House prvi put dolazi u Beograd! ISTQB FL akreditovani kurs za softver testere ove jeseni! Iskoristite popust od čak 40% za prva 3 polaznika koji se prijave na sajtu Quality House-a ili sajtu Kursevi.com do 11. avgusta. Kurs će se održati od 21.-23. septembra u Vili Akacija u Zemunu.