Kursevi.com | Novo na sajtu

Pretraga:

Novo na sajtu - novosti

30
maj

Kurs brzog učenja i mape uma - Akademija znanja

Kurs brzog učenja učiniće da pamtite najmanje 3 puta brže, sa duplo manje napora, a znanje će vam biti i do 5 puta dugotrajnije. Uz ovaj kurs na sagovornike ćete uvek ostaviti snažan utisak, a brzo učenje će postati vaša super moć na kojoj će vam drugi zavideti. Za polaznike koji se prijave do 08.06. spremili smo popust od 25%.

29
maj

Letnji intenzivni kursevi stranih jezika - KFG Education Centar

Iskoristite popust od 20% na intenzivne kurseve. Kursevi traju 6 nedelja, 4x2 školska časa nedeljno. Škola stranih jezika KFG education centar vam omogućava da u prijatnom ambijentu, u strogom centru grada, u neposrednoj blizini Beograđanke, naučite engleki jezik. Plaćanje na rate.

26
maj

Kurs PHP web programiranja - IT Centar - Niš

Kurs PHP Web Programiranje je namenjen početnicima i Web dizajnerima koji žele da dobiju ili unaprede svoje znanje iz programiranja. Nakon obuke ćete imati konkretan i ozbiljan projekat iza sebe koji će ujedno biti i vaša referenca u CV-u, kao i jaku osnovu za samostalan rad i konstantni napredak. 

26
maj

Kursevi masaže - Beauty Imagini Centar

Naš Centar se bavi profesionalnom edukacijom – obukom SPA i wellness terapeuta po metodologiji Internacionalne škole masaže “Beauty Imagini”, kao i obukama za fizioterapeute. Organizujemo i individualne programe za sve koji žele da znanjem i primenom holističkih tehnika vežbanja (joga, Qi Gong,...) očuvaju zdravlje.

25
maj

NLP Practitioner - HRIO

Trening i sertifikacija su u skladu sa međunarodnim NLP standardima. Sastoji se od devet modula koji uključuju i ispit. Namera NLP Praktičarskog treninga jeste da polaznik ovlada skupom jasnih, jednostavnih i sofisticiranih alata promene. Beograd: 29. i 30. maj, Novi Sad: besplatno info veče 2. juna - Trening počinje 8. juna.

25
maj

Intenzivni kursevi stranih jezika - Talk with ease - Queen Victoria School

Queen Victoria School ima u ponudi intenzivne kurseve stranih jezika. Dinamika nastave je 3 puta po 120 minuta ili 5 puta nedeljno po 90 minuta. Komunikativni pristup gramatici i svim ostalim veštinama jezika. Akcenat je na upotrebi jezika - kombinacija prirodnog usvajanja i klasičnog učenja jezika. Početak nastave je 12.06.2017.

24
maj

Letnji kursevi engleskog jezika na popustu - Charing Cross

Letnji kursevi se organizuju za polaznike u trajanju od dve nedelje, sa 20 ili 30 časova, odnosno 2 ili 3 časa. U maju mesecu nagrađujemo polaznike koji sa sobom dovedu još jednog prijatelja sa po 10% popusta na letnje kurseve.

23
maj

Kurs osnove programiranja - PICO

Želiš da postaneš programer? Požuri i prijavi se na kurs osnove programiranja koji počinje u Junu, ostalo je nekoliko slobodnih mesta u ovom terminu. Broj mesta je ograničen. Kurs traje šest nedelja, tri puta nedeljno u večernjim terminima, svako predavanje je u trajanju od dva sata. Svakom polazniku je obezbeđen laptop za rad i štampana literatura po kojoj se prelazi gradivo kursa.