ITAcademy

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 1699 eur % popust
od 1699 eur % popust
od 1699 eur % popust
od 1699 eur % popust
od 1699 eur % popust

Opis organizatora

ITAcademy

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije, brzo

Školovanje na ITAcademy usredsređeno je na istraživanje, razvoj i primenu ekspertskih računarskih veština. Polaznici imaju priliku da istražuju i uče realne tehnike programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata. Za to vreme, na raspolaganju im je konstantna pomoć vrhunskih programera, konsultanata i profesora koji iza sebe imaju veoma bogato iskustvo u radu na realnim softverskim projektima.

Predavači na ITAcademy su vrsni stručnjaci iz oblasti informacionih tehnologija, prirodnih nauka i menadžmenta. Neki od njih su članovi najvećeg i najjačeg svetskog udruženja IT profesionalaca - IEEE CS (Institute for Electrical and Electronic Engineers Computer Society), vrhovne organizacije koja propisuje standarde i upravlja razvojem informacionih tehnologija na globalnom nivou.
Osnovno pitanje kojim se u pružanju znanja polaznicima rukovode predavači na ITAcademy glasi:
„Šta je potrebno da uradimo kako bi polaznici postali što stručniji u svojim oblastima i ostvarili najveću profesionalnu korist?”.
 

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije. Osim zvanja koje obezbeđuje Cambridge University, nakon uspešnog jednogodišnjeg školovanja, polaznici stiču mogućnost polaganja za zvanične sertifikate poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbeđeno im je preko 30 ekspertskih zvanja. Polaznici ITAcademy ne dobijaju samo veštine i zvanja, nego i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta znaju i mogu.

 

Odseci na ITAcademy

Polaznici mogu da izaberu između 6 odseka, podeljenih u 30 odeljenje, a na svakom od odseka zagarantovana im je nastava na visokoprofesionalnom nivou.

Programiranje Dizajn i multimedija Administracija
Programiranje_.jpg Design_.jpg Administracija_.jpg
Školovanjem na Programming odseku ITAcademy polaznici će se pripremati za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, počevši od analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja sofvera. Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.

Program na Design & Multimedia Department-u obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa. Kroz praksu, polaznici uče napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja. Postoje 4 različita programa: Print Design, Web Design, Video Design i New Media Design.

Plan i program na odseku Administration obuhvata niz tema iz oblasti planiranja, projektovanja, konfigurisanja, implementacije i održavanja mrežnih infrastruktura. Polaznici uče u okviru Microsoft Windows Server operativnih sistema ili u okviru Linux operativnih sistema. Na ovom odseku postoje tri programa: Microsoft Administration, Network Administration i Linux Administration.
IT Poslovanje

3D dizajn i CAD

Razvoj mobilnih aplikacija
oditm3_.jpg cad-web-01_.jpg Mobile_vinjeta_.png

Školovanje na IT Business Department-u pruža stručna i praktična znanja i veštine iz oblasti informacionih sistema i tehnologija, kao i marketinga, menadžmenta, finansija, neophodnih za uspešno obavljanje poslova u oblasti elektronskog poslovanja u preduzećima, bankama i drugim institucijama. Odsek ima dva programa: IT Management i E-business & Internet Marketing.

Na 3D dizajn i CAD Department-u polaznici stiču najtraženije veštine u oblasti dizajniranja, crtanja i projektovanja uz pomoć računara. Od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora, polaznici na ovom odseku uče da nacrtaju bukvalno sve što mogu da zamisle. Odsek ima 4 programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Na odseku za projektovanje i razvoj aplikacija za mobilne uređaje polaznici uče programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme, koji danas pokreću praktično sve mobilne uređaje poput smart telefona i tableta. Školovanje na odseku Mobile Development Department izvodi se kroz tri programa: Android Application Development, iOS Application Development i Microsoft Windows Phone Development.

Bilo koji od ovih šest odseka možete pohađati tradicionalno ili od kuće

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno - učenjem u učionici i putem interneta - učenjem na daljinu.

Nastava posredstvom Distance Learning platforme za učenje na daljinu koristi posebnu metodologiju učenja pod nazivom arhitektura saznanja. Ovakav način učenja omogućava usvajanje gradiva uz pomoć čitanja, slušanja i gledanja. Polaznici preko interneta slušaju predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, kontaktiraju sa profesorima i konsultantima, kao da su u učionici, sa potpuno jednakim razultatima.
Diplome i sertifikati su podjednako priznati kao i oni dobijeni nakon završenog tradicionalnog školovanja.
Program ITAcademy je veoma intenzivan. Za dva semestra polaznici će savladati više tehničkih IT veština i tehnika, nego za četiri godine na prosečnom računarskom fakultetu, bez obzira da li se opredele za tradicionalni vid školovanja ili za učenje na daljinu.
Mnogi polaznici iz Srbije i iz zemalja u regionu, ali i iz 120 zemalja sveta završili su zadovoljni svoje onlajn jednogodišnje školovanje na ITAcademy.
 
Zvanja koja polaznici stiču nakon završenog školovanja na ITAcademy omogućavaju im profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.
Polaganje za Cambridge, Microsoft, Adobe i druga stručna zvanja održava se na kraju školovanja, u učionicama ITAcademy, u Beogradu ili - ukoliko polaznici ne žive u Srbiji - u nekom od ovlašćenih partnerskih centara za polaganje. Jedan od njih je Pearson VUE, najpriznatiji svetski test centar, ekskluzivni provajder zvaničnih ispita za kompanije Adobe, Oracle, CompTIA i mnoge druge, čiji su sertifikati postali standard u 175 zemalja sveta. Na taj način, ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnijoj mreži eminentnih profesionalaca.

Partnerstva

Visok kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je, između ostalog, članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama: Microsoft, University of Cambridge International Examinations, Adobe, EDEN (European Distance and E-learning Network), Apple, ECDL (European Computer Driving Licence), Pearson VUE, i dr.1_.png 2_.png
3_.png 5_.png
6_.png 7_.png
8_.png 9_.png 
10_.png 12_.png

 

itac_9.gif je u toku.