Kurs za zavarivača – obuka ili provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
15.03.2024.
Trajanje kursa:
Tri meseca, 300 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Beograd, Niš, Niška Banja, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA ZAVARIVAČA osposobljava polaznike za rad na poslovima zavarivanja. Polaznici se osposobljavaju za postupak varenja u zavisnosti od mogućnosti našeg poslovnog partnera kod koga idu na praksu (elektro postupkom, CO2 postupkom, argonom, MAG postupkom...) Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, dugogodišnji profesor mašinstva. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za zavarivača.

Teorijska nastava se odvija jednom puta nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

Obuke u Beogrdu za zavarivača je individualna. Cena obuke je 40.000,00 din.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao zavarivači u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Osim kursa za zavarivača u Centru za stručno osposobljavanje i usavršavanje možemo ponuditi i druge kurseve iz mašinske struke npr. kursevi za zanimanje - dizaličar, kranista,   buldožerista, viljuškarista, rukovalac utovarivačem, rukovalac kotlovskim postrojenjima, rukovalac kotlovskim postrojenjima sa AT komandama,  rukovalac parnim kotlovima i filter postrojenjima, rukovalac u korpi na platformi autodizalica, rukovalac traktorskih kosačica i motornih trimera, rukovalac betonjerke, procesni radnik na transportnim sredstvima, rukovalac toranjske dizalice, rukovalac pumpnih stanica, rukovalac toplotnih stanica, kovač - zavarivač, rukovalac parnim kotlovima, rukovalac građevinskim mašinama, mašinbravar, bravar, vodoinstalater, viljuškarista, mehaničar merne i regulacione tehnike, metalostrugar, metaloglodač, metalofarbar, monter centralnog grejanja, limar, kompresorista, izolater toplotnih uređaja, monter gasovodnih instalacija...

zavarivanje.png

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com