Kurs za montera gipsanih obloga, pregrada, podova - obuka i provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
09.10.2023.
Trajanje kursa:
tri meseca - 300 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Senta, Smederevo, Subotica, Vranje, Zrenjanin

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA MONTERA GIPSANIH OBLOGA, PREGRADA, PODOVA osposobljava polaznike za rad na gipsarskim poslovima. Nastavu drži kvalifikovan i  vrlo iskusan predavač. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za montera gipsanih obloga, pregrada i podova.

Kurs za montera gipsanih obloga, pregrada i podovase odvija u dva dela i traje tri meseca.

OBUKA je rasporedjena u 300 školskih časova rada  - 60 školskih časova teorije u kabinetu u Centru Adžija i tri  meseca  - 240 školskih časova praktičnog rada u preduzećima sa kojima Adžija ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Teorijska nastava se odvija jednom nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao monter gipsanih obloga, pregrada i podovau trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com