Kurs srpskog za strance

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 231.TC Enjub, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
22.05.2024.
Trajanje kursa:
4 meseca
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 8000 din

Opis kursa

Škola stranih jezika Hellas organizuje kurs srpskog jezika za strance, koji je prilagodjen svakom pojedincu koji želi da započne život u Srbiji ili da unapredi svoju karijeru.

Srpski jezik pripada grupi slovenskih jezika i službeno pismo koje se u Srbiji koristi je ćirilično. S obzirom da se na području Srbije koristi i latinica, svaki polaznik ima mogućnost lakšeg i bržeg učenja.

Ukoliko se polaznik odluči da nastavu pohadja grupno (najviše do šest polaznika) kurs traje četiri meseca, dinamikom dolaska 2x nedeljno po 90 min. Kurs srpskog jezika za strance možete pohadjati i individualno, tako da svaki polaznik sam bira dinamiku dolaska, kao i termine održavanja nastave. Nakon završetka kursa za strance,  svaki polaznik ostvaruje pravo na polaganje završnog ispita, nakon čega dobija sertifikat o završenom nivou.

NASTAVA SE MOŽE ODVIJATI ONLINE ILI U PROSTORIJAMA ŠKOLE 

Visoko motivisani profesori se trude da na najlakši način predstave osnove srpskog jezika, te su časovi izuzetno dinamični uz akcenat na sve četiri jezičke veštine; čitanje, slušanje, pisanje, komunikaciju.

Nemojte dozvoliti da vam neznanje srpskog jezika oteža boravak u Srbiji, dodjite i uverite se u naš kvalitet.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com