Kurs engleskog jezika - online

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
po dogovoru
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 1400 din

Opis kursa

Centar za strane jezike Linguista organizuje Online kurs engleskog jezika.

 

Online kurs engleskog je odličan izbor ako volite individualan rad ili nemate vremena, odnosto niste u mogućnosti da dolazite na nastavu u školu stranih jezika. Časovi se održavaju putem Skype-a. Termine i dinamiku nastave određujete u dogovoru sa profesorom. Sav materijal za časove dobijate u elektronskoj formi pre časa. Prednost ovakve nastave je individualan pristup, odnosno nastava skrojena po vašim potrebama, kao i mogućnost da svoje znanje poboljšate ne napuštajući svoj dom.

Redovna cena je 1400 din po času od 60 minuta. Za prijave do kraja marta ostvarujete popust od 15%, odnosno cena je 1190 dinara po času. Testiranje je besplatno i vrši se preko Skype-a i tom prilikom se utvrđuje Vaš nivo znanja.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima. Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite engleski što brže i što lakše!

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa.

Po završetku kursa dobijate diplomu poštom na kućnu adresu.

Sve što Vam treba je kompjuter, brz internet i želja za učenjem!

 

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com