Dobrodošli na blog sajta Kursevi.com

Kursevi.com redakcija

@ kursevi |

15. jun.

kursevi.comRubrika koja se nalazi pred vama predstavlja mesto na kome ćete, nadamo se, pročitati mnoštvo korisnih informacija, a koje će vam pomoći u daljem usavršavanju ili bar kao polazna tačka u potrazi za znanjem. Takođe, želimo da vam pružimo mogućnost da na koristan način uložite svoje slobodno vreme i samim tim vam nudimo zabavne teme koje će imati upotrebnu vrednost.

Kojim temama se bavimo?

Kada su u pitanju teme koje ćemo ovde obrađivati, rešili smo da ih podelimo u kategorije koje će vam olakšati potragu za traženim tekstovima.

U kategoriji “Veštine i sposobnosti” pričaćemo o ciljevima – kako ih postaviti, kako ih realizovati i kako ih sprovoditi tokom života kroz odluke koje pri tome moraju biti donete. Bitan aspekat života kom želimo da se posvetimo je upravljanje vremenom, kroz ovu temu ćemo vam predstaviti nekoliko tehnika, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Veština komunikacije je osobina kojom je, ma šta radili, korisno da ovladate pa ćemo vam ukazati na neke od najosnovnijih elemenata komunikacije, načina komunikacije i načina kako da je unapredite. Uz sve to pisaćemo o osnovama učenja, pamćenja i veštini prezentovanja. Deo pažnje ćemo posvetiti i emocijama, inteligenciji  i prednostima aktivnog slušanja koje će vam ukazati da je upravo ova akcija veoma značajan deo komunikacije.

Veštine prezentovanja je segment poslovne sfere koji je gotovo neizbežan i svakako mu treba posvetiti pažnju, uz sve to posvetićemo pažnju i elementima koji su vezani za prezentovanje i veštine koje su potrebne za to.

Upotreba računara i značaj obuke smatramo osnovnim koracima koje treba savladati, tako da će neke od tema biti posvećene i ovom segmentu. Projekti su, takođe, jedna od tema kojih ćemo se dotaći te ćemo obraditi idejne zamisli kao i njihovu analizu.

Iako je ovaj spisak tema prilično opsežan, ova rubrika će se, poput našeg sajta i vrednosti koje zastupamo, razvijati i rasti pa ćemo se potruditi da ako i nema teme koju želite da pročitate, što pre i njoj posvetimo.

Redakcija Infostuda

Postavljeno: 15.06.2011.
Broj pregleda: 4418


KOMENTARA (2)

jelena

Hvala vam!
2011-11-14 15:56:06


ivan

ovo je nesto najbolje sto trenutno se nudi preko racunara tj. interneta,bombarduju nas svaki minut bespotrebnim informacijama i reklamama a ovo je nesto konkretno .ko hoce da iskoristi informacije sa ovog sajta mogu biti korisne za dalji zivot i unapredjenje posla .
2011-06-26 10:53:57



Predstavljamo organizatore kurseva


Najtraženiji kursevi