Stekni nove veštine ili usavrši postojeće.

Nauči i olakšaj sebi put do zaposlenja,
promene posla ili se jednostavno zabavi uz nove veštine.

U fokusu

Istaknuti kursevi


Novo na sajtu

IMO Standard

Saznajte više
„IMO Standard” paket stručnog usavršavanja u Institutu za moderno obrazovanje namenjen je svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo, što je važno za napredak u zvanju i u praksi.

Intenzivni kursevi grčkog, engleskog i nemačkog

Saznajte više
Želite da brzo naučite novi jezik? Intenzivni kursevi grčkog, engleskog i nemačkog u školi stranih jezika „Hellas” savršen su izbor za vas! Idealni za osobe s jasnim ciljevima i ograničenim vremenom, kombinuju teoriju i praksu za brz napredak. Upis je otvoren: pridružite se i otkrijte kulturu, tradiciju i običaje zemlje čiji jezik učite.

Kursevi italijanskog i španskog

Saznajte više
Škola stranih jezika „Hellas” vrši upis novih polaznika na kurseve italijanskog i španskog jezika! Nastava se organizuje u malim grupama, što obezbeđuje maksimalnu posvećenost profesora svakom polazniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času. Nakon svakog odslušanog nivoa polaznici polažu test na osnovu kojeg stiču pravo na dobijanje sertifikata. Upis je u toku!

Škola dikcije

Saznajte više
Centar za javni govor organizuje školu dikcije koja vam omogućava da naučite kako da otklonite osnovne greške u govoru poput lenjih usta, gutanja slova, slogova i reči. Na kraju kursa bićete osposobljeni da vaš govor tokom intervjua, prezentacije ili bilo kog drugog javnog nastupa bude jasan i siguran.

Postani manuelni tester

Saznajte više
Novi termin u junu sa 20% popusta! Prijavite se za obuku 24. juna i do kraja leta postanite tester softvera. Pozovite savetnika za obuke (066/8048281, Sara) i rezervišite svoje mesto i sve to uz popust od 20%.
Sve novosti

Predstavljamo organizatore kurseva