Stekni nove veštine ili usavrši postojeće.

Nauči i olakšaj sebi put do zaposlenja,
promene posla ili se jednostavno zabavi uz nove veštine.

U fokusu


Novo na sajtu

Kurs švedskog jezika u grupama do 5 polaznika

Saznajte više
Časovi švedskog jezika u LnG Education centru za strane jezike su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Učenje je bazirano na komunikativnom pristupu koji polaznike usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Gramatika se usvaja preko posebno osmišljenog metoda, koji je lak i razumljiv.

IMO Standard

Saznajte više
„IMO Standard” paket stručnog usavršavanja u Institutu za moderno obrazovanje namenjen je svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo, što je važno za napredak u zvanju i u praksi.

Grafički dizajn

Saznajte više
IT centar u Nišu organizuje obuku za grafički dizajn, na kojoj ćete savladati korišćenje najpopularnijih softvera iz porodice Adobe. Naučićete kako se stvara, kreira i održava jedan brend!

Online kurs javnog nastupa

Saznajte više
Online kurs javnog nastupa koji organizuje „Institut MAIN POINT – edukacija za javni nastup” obezbeđuje svakom polazniku jasne personalizovane smernice za usavršavanje javnog nastupa. Kroz interakciju sa predavačima dobija se odgovor na najvažnija pitanja – ko sam ja kao govornik, kojom brzinom ja govorim, da li sam razgovetan, da li je usklađen sadržaj sa načinom izlaganja, kakav je moj govor tela, jesam li monoton i drugo. Prijevite se putem portala Kursevi.com.

Kurs klasične relaksacione masaže

Saznajte više
Obrazovni centar „Ultra nova wellness studio” organizuje kurs klasične relaksacione masaže, gde se uče osnove masažne terapije, osnove korišćenja i odabira baznih i aromatičnih ulja i njihovo korišćenje u relaks masaži, priprema masera, osnove body-mechanic tehnike i još dosta toga.
Sve novosti

Predstavljamo organizatore kurseva