Kurs za rukovaoca građevinskim mašinama - obuka i provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
22.04.2024.
Trajanje kursa:
tri meseca - 300 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Odžaci, Pirot, Šabac, Senta, Smederevo, Subotica, Vladičin Han, Zrenjanin

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA RUKOVAOCA GRAĐEVINSKIM MAŠINAMA osposobljava polaznike za rad na poslovima rukovanja različitim građevinskim mašinama - utovarivača, istovarivača, bagera... Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, dugogodišnji profesor mašinstva. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za rukovaoca građevinskim mašinama.

Teorijska nastava se odvija jednom nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao rukovaoci građevinskim mašinama u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com