Izrada prezentacije

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
D.R.Bobija 6/1, Bor, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
15 dana
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 500 din

Opis kursa

Sa kojim problemima se suočavate?

 • Svaki put kada treba da napravite prezentaciju, vi se unervozite
 • Niste sigurni da dobro poznajete sve programe za izradu prezentacija
 • Niste sigurni kako da dizajnirate prezentaciju
 • Koliko slika, grafikona i efekata treba staviti u prezentaciju
 • Previše vremena trošite na tehničku izradu prezentacije, a samim tim i na pripremu

Šta ćete naučiti na kursu?

 • Koji su neophodni elementi svake prezentacije
 • Koja je razlika između dobre i loše prezentacije
 • Kako da pravilno iskoristite tekst, sliku i oblike u prezentaciji
 • Na koji način kreirati animativne i interaktivne prezentacije

Kome je ovaj kurs namenjen?

Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da unaprede svoje veštine prezentovanja, prosvetnim radnicima, predavačima na konferencijama, direktorima preduzeća, menadžerima na srednjem i nižem nivou u kompanijama, onima koji traže posao i onima koji žele da promovišu ili prodaju svoju ideju ili projekat.

Kako je koncipiran kurs?

Na ovom kursu sadržaj je podeljen u tri teme:

 1. Šta je u stvari prezentacija? - uz nekoliko lekcija ovde ćemo prikazati koji su elementi prezentacije, razlike između dobre i loše prezentacije i kako se pripremiti za prezentaciju;
 2. Tehnika izrade prezentacije - ovde ćemo predstaviti određene alate i programe za izradu prezentacija, instalaciju programa za slajd prezentacije, radno okruženje programa, rad sa slajdovima, zatim pogrešan i ispravan način rada sa tekstom i slikama. Ovde ćete videti da ono što ste do sada radili nije dobro;
 3. Animacije na prezentaciji - u ovoj temi obrađujemo jednu od najvećih zamki u prezentacijama, a to su efekti. Detaljno analiziramo da li treba ubacivati efekte, kakve efekte i kako kreirati veoma kvalitetne prezentacije.

Autor kursa: Zoran Milojević

Trenutno radi na poslovima edukatora, odnosno učitelja, nastavnika, direktora i menadžera, zatim istraživača i roditelja. Iako mu je ova poslednja uloga najvažnija, u svim ostalim potpuno uživa. Uživanje u poslu ima i svoju cenu, jer ne razlikujete kada radite, pa mu se desi da 24h provede u kancelariji.

Kroz nekoliko velikih stranih projekata, dobio je puno toga, a najviše mi je ostao globalni pogled na formalno i neformalno obrazovanje, komunikacija sa ljudima, saradnja u timovima i svest da svet pokreću sitnice. Učio je školu u provinciji, završavao fakultet u većoj provinciji, radio u najvećoj provinciji na Balkanu, malo putovao po drugim obrazovnim sistemima, ali uvek negovao bazu odakle je sve krenulo. Sve je krenulo kroz vaspitanje i prave moralne vrednosti, pa je tu i nastavio da razvija novi tim koji radi na globalnim idejama i koji uživa u poslu kao i on.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com