Kurs za keramičara – obuka ili provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
29.04.2024.
Trajanje kursa:
Tri meseca, 300 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Beograd, Niš, Niška Banja, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA KERAMIČARA osposobljava polaznike za rad na poslovima keramičara. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, diplomirani inženjer gradjevinarstva. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za keramičara.

Kurs za keramičara  se odvija u  dva dela i traje tri meseca.

OBUKA je rasporedjena u 300 školskih časova rada  - 60 školskih časova teorije (za grupe veće od 10 polsznika) u kabinetu u Centru Adžija i tri  meseca  - 240 školskih časova praktičnog rada u preduzećima sa kojima Adžija ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Teorijska nastava se odvija jednom puta nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao keramičari u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Osim kursa za keramičara u Centru za stručno osposobljavanje i usavršavanje možemo ponuditi i druge kurseve iz gradjevinske struke npr. kurs za zidara, tesara, armirača, parketara, zidara, fasadera, molera, farbara, montera gipsanih obloga - pregrada - podova, izolatea, stolara, tapetara, roletnara, staklorezca, betonirača, krovoprekrivača, tepacera, asfaltera...

 

slika1.jpg slika2.jpg
slika3.jpg slika4.jpg

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com