Psihorelaks

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
10000 din % popust
od 6000 din % popust

Opis organizatora

Psihorelaks je edukativni centar koji pruža usluge edukacije i individualnog savetovanja. Pored toga nudimo i mogućnost grupnih radionica za firme. U ponudi imamo treninge za pojedince i firme, psihološko savetovanje, kao i edukaciju za trenere treninga. Postoji mogućnost organizovanja treninga i na engleskom jeziku.

Ukoliko imate predlog ili potrebu za određenom radionicom ne ustručavajte se da nas kontaktirate i date nam predlog.

Svako ko se prijavi za više radionica ostvaruje popust od 20%!

Treninzi se organizuju u Novom Sadu, Beogradu i Podgorici, imamo skype grupe, a ukoliko sakupite dovoljan broj učesnika za radionicu radimo i u drugim gradovima. Savetovanje nudimo takođe u Novom Sadu, Beogradu i putem skype-a.

Ponuda:

1. Kursevi 

 • Autogeni trening (osnovni)
 • Autogeni trening (napredni)
 • Asertivni trening (osnovni)
 • Asertivni trening (napredni)
 • Upravljanje stresom
 • Motivacija – ključ uspeha
 • Emocionalna inteligencija u poslovnom i privatnom životu
 • Partnerski odnosi – zasnivanje i razvitak emotivne veze
 • Progresivno mišićna relaksacija

2. In-house kursevi

3. Treninzi trenera

 • trening za trenere autogenog treninga 
 • trening za trenere asertivnog treninga
 • trening za trenere emocionalne inteligencije

4. Psihološko savetovanje

 

Naši predavači:

 

Sonja Šovljanski

Psiholog – master, psihoterapijskog usmerenja Transakciona analiza, doktorantkinja na katedri Psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Sertifikovan voditelj treninga kao što su asertivni i autogeni trening, sa višegodišnjim iskustvom u radu kako sa grupama tako i u individualnom savetovanju. Višegodišnje iskustvo u vođenju Centra za razvoj karijere i savetovanju studenata, Univerziteta u Novom Sadu.doc. dr Tanja Petrović

Psiholog i psihoterapeut, terapijskog usmerenja Racionalno-emotivno bihejvioralna terapija (REBT) i Geštalt terapija, sertifikovani trener Asertivnog i Autogenog treninga, kao i treninga Emocionalne inteligencije. Bavi se psihoterapijskim i naučnim radom i ima višegodišnje iskustvo u vođenju treninga, koji se tiču sledećih tema: komunikacija, samopouzdanje, emocije, stres, motivacija, partnerski odnosi. Trenutno angažovana kao nastavnik više predmeta na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu, Odsek za psihologiju.


Tajana Gašić

Psiholog – master, edukant geštalt psihoterapije, sertifikovan voditelj treninga kao što su asertivni i autogeni trening, sa iskustvom u vođenju treninga koji se tiču komunikacije, samopouzdanje, stresa, motivacije, anksioznosti i profesionalne orijentacije. Trenutno zaposlena kao stručni saradnik i profesor u Srednjoj školi “Dositej Obradović”, Novi Kneževac. Iskustvo u radu sa mladima i adolescentima kao i sa decom sa smetnjama u razvoju.

Dragana Deh

Diplomirani psiholog, psihoterapijsko usmerenje Sistemska porodična terapija. Sertifikovani medijatori life coach master. Sertifikovani trener autogenog treninga i voditelj grupa interpersonalnih i komunikacionih veština. Saradnik u nastavi Departmana za psihologiju Univerziteta Singidunum. Iskustvo u individualnom partnerskom i grupnom savetovanju.


Dijana Janković
Diplomirani psiholog i Ayurveda terapeut, praktičar

Nakon dipolomiranja usmerava se u pravcu psihoterapijskih edukacija modaliteta Transakcione analize i Life coachinga. Sertifikovani je trener Autogenog treninga tehnike duboke psihofizičke relaksacije i sertifikovani Ayurveda terapeut sa orijentacijom u telesnom pristupu psihoemocionalnim problemima ljudi. Ima položen stručni državni ispit u Ministarstvu zdravlja i višegodišnje iskusvo u vođenju privatne prakse u Centru za primenjenu psihologiju i negu psihofizičkog zdravlja i lepote „DermaRelax“ u Novom Sadu.

U okviru Ayurveda tretmana sprovodi anti-srtes program masaža na emocionalnom nivou za otklanjanje hronične mišićne napetosti, neurotskih tegoba stalne uznemirenosti. Vodi radionice „Emocionalnog balansa“ za prevazilaženje stresa i problema zrelog doba žena i “Autogeni trening ” relaksacionu tehniku za ublažavanje psihosomatskih smetnji.