Iskustva polaznika - Centar za strane jezike Linguista

Adresa Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266 , Novi Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
4000 din
3000 din % popust
9900 din
6600 din % popust
1400 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Linguista

Škola Linguista ostavila je na mene veoma dobar utisak. Trenutno pohađam kurs engleskog jezika i za vrlo kratko vreme desio se napredak u savladavanju jezika. Sada sam dosta opušteniji kada pričam engleski i imam manje straha da ću nešto pogrešiti. Planiram da nastavim dalje da učim engelski u istoj školi i sa istim profesorom. P.S. Preporuke za profesorku Natašu.

28.07.2020. - Stefan


Opšti kurs nemačkog jezika za odrasle

Svaka preporuka!!! Profesionaln i pristojan odnos sa polaznicima, male grupe, prilagodljivi! Natasa i Mira su odlični profesori i uspešno pronalaze način da se svakome posvete i prenesu znanje na različite načine

26.07.2020. - Goran


Opšti kurs engleskog jezika za odrasle

Nosim pozitivne utiske iz skole. Nastavu odlikuje kvalitetan rad, dobri udžbenici i prijatna atmosfera. Profesori su strpljivi i istrajni u radu sa polaznicima kursa. Pored domaćih zadataka i korisnih saveta dobijaju se i knjige na stranom jeziku za čitanje koje su prilagođene nivou poznavanja jezika kako bi ga polaznici brže i lakše savladali. Takođe se izlazi u susret sa terminima i prilagođava se tempo kursa koji odgovara polaznicima.

22.07.2020. - Stefan


Linguista

Odlican pristup od strane profesora Natase D . Napredovanje u znanju stranog jezika je vrlo brzo vidljivo. Literatura je odlicna. Trenutno sam na B1 nivou, kada sam prvi put krenula na kurs nisam imala predznanje i jako sam brzo napredovala, naravno planiram da nastavim sa ucenjem. Zahvaljujući intenzivnom kursu napredovala sam jako brzo. Svima bih preporucila.

22.07.2020. - Jelena


Opšti kurs engleskog jezika za odrasle

Polaznik sam kursa elementarnog nivoa engleskog jezika, i veoma sam zadovoljna kvalitetom nastave. Posebno bih istakla stručnost i strpljenje profesorke Nataše, koja se uvek trudi da mi izađe u susret sa terminima. Sve pohvale za školu i profesorku!

24.12.2019. - Milena


Opšti kurs nemačkog jezika za odrasle

Veoma pozitivno iskustvo. Pored prijatne atmosfere i veoma stručnog nastavnog kadra, značajno sam unapredila svoje znanje nemačkog jezika. Posebno bih pohvalila strpljenje i predanost profesorke Milice. Sve u svemu, sve preporuke.

28.09.2018. - Jelena


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.





=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.